< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Evet haklısınız, teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara-Aksaray arası 110 km/h hızla tüketim. Bakım sonrası ilk defa 5 Lt altına düştü...
-
Araç zaman zaman kapı kolundan kilitlenmiyor alarm çalar gibi bağırıyor denediğim zaman. Anca anahtar üzerindeki kilit düğmesinden kilitleniyor. Neden olabilir?
Bir de arka koltukların kemer ikaz alarmını devre dışı bırakmayı bulamadım. Onu bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 29 Nisan 2023; 12:38:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de böyle bir ikaz olmadı hiç. Kapı kolunda tuşlada kitlendi açıldı hep ama genelde çok kullanmadım.
Arka koltuk uyarısından ben de muzdaribim sanırım devre dışı bırakılamıyor.
Merhaba, araca ciddi zam gelmiş. Cool 1350, Prestige 1620 olmuş. Arayan, ilgilenen arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklenen bir zam olmuş. C suvlar arasında rakipler sportage a yaklaşamaz. Araçlar kara borsa, zaten gidip almaya kalksak bakmıyorlar. Çok şanslıydınız aldınız diyorlar.
Araçlara iyi bakalım. İyi ki aldık.
Merhabalar
Internette aradim ama tam net bilgi bulamadim, yada ben anlamadim :-)
Android car play, sportage lerda nasil tam ekran oluyor. Sirf bu yuzden, telefonu bile degistirebilirim iphone ile:-)
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Elegance konfor paketi mevcut.
Arkadaşlar selamlar 3 ay kadar önce benim egzost filtresi lambası yanmıştı.ne yaptımsa onu kendim söndüremedim.yüksek devirli uzun yolda kullandım kullanım klavuzunda yazan yönergeleri uyguladım sönmedi.Dün servise gittim orda filtre temizliği yapılıp lambayı söndürdüler.Temizlik esnasında egzosttan beyaz duman çıktı.Lamba söndü.Yapmamız gerekeni sordum > 3000-3500 devirde sport modda 4-5.viteste araç zaman zaman bir 5-10 km kadar kullanılacak.Sürekli eco modda kullanmayın dendi.O filtrenin dolması durumunda araç çalışmaya izin vermiyormuş.Olduğu yerde kalır dediler.Dün serviste bir araçta ön arka difüzör takıldığını gördüm çok beğendim.
Ben de cumartesi taktırmak üzere randevu aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 2 Mayıs 2023; 21:22:16 >
-
merhaba bende 1.6 benzinli hibrit cool paket var.
pil dolarken şarj ediyor uyarısı çıkıyor ekranda
ama elektriği harcarken bir bilgi görünmüyor.
elektrik desteğinin ne zaman aktif olduğunu nereden görebiliyoruz?
-
Selamlar,
Epeydir bir araç arayışım var.
Benzinli 2023 model almayı düşünüyorum. Elegance ve prestige modellerini düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla tek 180bg sunduğu modeller de bunlar.
Sportage hakkında bir kaç sorum var.
İki paket arasında farklar nasıl?
Şanzıman ısı problemi yaşıyor musunuz? Eski kasa sportageda tanıdığım biri bundan çok şikayetçiydi.
Şehir içi yakıt tüketiminiz nedir?
Benzinli ve mildhybrid modeller arasında gerçekten hissedilir farklar neler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Bu araba 4wd değil mi ?
Bu drive uzerindeki lock nedir ?
Sistem nasıl işliyor ?
Kısaca bilgi verebilcek var mıdır ?
Yaklaşık olarak 6 aydır Prestige paket 4*4 150 bg 'lik versiyonu kullanmaktayım.
Prestige full+full diyebilirim. Araçta konfor ve güvenlik anlamında aradığınım tüm donanım mevcut. Şanzımanda ısınma vb bir problem yok ve gayet stabil çalışmakta. Sadece rampa çıkışlarında bir vites konusunda kararsızlığı söz konusu olabiliyor ancak araç kendini hızlı topluyor.
Yoğun trafik kullanımı içinde 7,6 ile 9,2 arasında değişmekte tüketimim ama ortalama olarak 8,1 ile 8,3 arasında düşünebilirsiniz..Elbette istanbul içinde bahsettiğim bu değer...
180lik versiyonu tusconda deneme imkanı bulmuştum..Daha canlı devir çevirmekte ve bana kalırsa bu gövdeyi daha rahat taşıyabilecek nitelikte..Genel olarak araçtan çok memnunum ve satın alma konusunda 3 aya yakın bekledim...beklediğime değdi diyebilirim...
Aklınıza takılan kısımlar için yazarsanız bilgi vermeye çalışabilirim..
-
İmkanınız varsa prestige paket alın
şanzıman da ısınma problemi yaşamadım.
yakıt değerleri gayet güzel.Arkadaş yazmış buna yakın değerler.şehirlerarası 4,8-5,8 lt/km de yakıyor bende.
@gousto Teşekkür ediyorum öncelikle yanıtınız için. 180lik versiyon tatmin edecek gibi duruyor. Şehir içi yakıt tüketimi bu araca göre gayet iyi görünüyor. Daha önce xc40'ı sormuştum ve çok yüksek değerler söylediler. Ben de İstanbul'dayım yoğun trafikte ortalama 3 saat geçiriyorum. Yakıt gerçekten önemli :')
Yakalamışken sorayım :) aracı alıyorken ekstra donanım vs. için bayiden bir baskı gördünüz mü?
@dr112 Merhaba, çok teşekkür ederim yanıtınız için. Şanzıman problemi sanırım eski kasalara ait kronik bir sorun. Yine de sormak da fayda vardı diye düşündüm. Prestige paketi düşünüyorum ama bi yandan da fazla bir fark göremedim. Yine de bakmaya devam edeceğim.
-
Merhaba, elegance ve prestige arasında ki farklara bakmışınızdır muhtemelen. Deri koltuklar, hafızalı ve soğutmalı ön koltuklar ve 360 görüş sistemi farklarından ziyade otonom güvenlik artıları fark yaratıyor prestige donanımda. Ayrıca gerçekten kararlı çalışıyor. Arada ki farka değer mi? Tercih alıcıya kalmış. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Bu araba 4wd değil mi ?
Bu drive uzerindeki lock nedir ?
Sistem nasıl işliyor ?
Kısaca bilgi verebilcek var mıdır ?
Yukarıdaki sorular çok mu saçma idi ?:))
Selamlar benim araç 4×2 .bahsettiğiniz lock düğmesi bende yok.4×4 araçlarla alakalı bir düğme diye düşünüyorum.
Evet evet öyle ama tam çözemedim.
4 teker devrede ihtiyaç olduğunda, ekranda görünüyor.
Düz yolda giderken misal, sadece ön teker ve tam o sirada lock a basıyorum yine 4 teker devreye girmiyor.
O sebeple sormak istedim, bilen arkadas olursa diye.
Ben biraz arastirdim ama tam cevap bulamadım maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X