Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
140
Favori
222.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4×4 kullanan forumda birkaç kişi var ama.Bende lock düğmesi olmadığından bu konuda bilgim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yine de :)

• Otonom sürüş ve güvenlik sistemleri çok iyi çalışmakta...Bu konuda tek olumsuz gördüğüm kısım tehlike ya da kaza imkanı olabileceğini düşündüğü anlarda ciddi sert frenaj yapıyor olması...

Bayi konusunda ben şanslıydım sanırım..Araç bulduğum bir bayide belirttiğiniz üzere tarafımdan ciddi bir rakam istendi ve doğrudan masadan kalktım. Ancak 1 ay sonrasında başka bir bayi ile tavsiye edilen satış bedeli üzerinden alım gerçekleştirdim.

4*4 devamlı olarak aktif değil..Diğer kullanın arkadaşların belirttiği üzere ihtiyaç dahilinde size cevap veriyor..Hatta aracın anlık güç dağılımını izleyebiliyorsun. Benim kullanımım üzere eco modda değil ancak normal ve sport mod üzerinde kitleme tuşuyla 4*4 daha devamlılık gösterecek şekilde çalışmakta...

• gousto G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi paylaşımı için.

• Merhabalar herkese,

Bu gruptan tesla model y siparişi veren veya alan var mi?

• Yeni Sportage' da bir ilk olan Wi-Fi Hotspot, beş adede kadar cihazı 4G LTE tabanlı internete bağlar.

" Uygun araçlar için havadan harita güncellemelerini içerir.

Yeni Sportage' da uzaktan klima kontrolü, kapı kilitleme/kilit açma ve daha fazlası gibi özelliklere erişmek için Apple ve Android tabanlı akıllı saatler aracılığıyla yeni eklenen uyumlulukla yenilenen Kia Access Uygulaması"

Bunlar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• BendingGM B kullanıcısına yanıt

Kia connect hizmetinin özellikleri sanırım uzaktan çalıştırma klima kontrol telefon ile kilit açma gibi özellikler

Yurt dışında Tesla gibi içerisinde mobil şebekeye bağlanabilecek sim kartı ve aboneliği vardır büyük ihtimal ama Türkiye de ya içinde donanımı yok yada donanım var ama bize açık değil. Google Play TR den Kia connect uygulamasıda indirilemiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 1 Haziran 2023; 23:53:35 >
  • Selamlar,

Kia fiyat guncellemesi yapti. Ufak bir zam daha geldi. Ancak gercek zam temmuzda olur gibi geliyor bana.

• Arkadaşlar merhaba aracim 2022 model benzinli 4x2 prestige donanım..yokuşlarda belirgin geri kaçırma problemi yaşıyorum..2020 dizel Sportage aracımda böyle birşeyi hiç tecrübe etmedim..ama bu kasa da iki defa belirgin olarak yaşadım..benzer bı durumla karsilasan oldu mu? Ya da çözüm için öneriniz ne olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quicklet Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bugun ben de aynı durumla karşılaştım.
    Ama vites geçişlerini hızlı yaptığım için oldu diye düşünüyorum açıkçası.

Geri çıkarma olduğunda auto hold özelliği açıktı değildi büyük ihtimalle. Yoksa kesinlikle geri kacirmamasi lazım. Hill holder değil ama auto hold.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim ama Autohold açıkti diye hatırlıyorum..neyse bilerek deneyeceğim Autoholdun aktif olduğundan eminken..bu arada bayramınızı tebrik ederim..

iyi bayramlar

nasıl bir durumdu bilmiyorum ama durk kalk gibi bir trafikteyseniz durduğunuzda autohold

un devreye girmesi için fren pedalına biraz aşağıda basmak gerekiyor pedala az bastıysanız devreye girmemiş olabilir.

• Otopark çıkışında yaşadım enson..yarısında durmak zorunda kaldım ve de tekrar çıkmak istediğimde araç geri kaçtı.. Autohold kullanımına aslında alışığım..2020 model olanında da vardı ve hep kullanıyordum..bu araçta trafiktede yokuşlarda minimal olsa da geri kaçış oluyor..öteki aracı arada hala kullaniyorum onda hiç yasamadim.. Autoholdu aktif olmasa bile...iki araç arasında böyle bir fark olduğunu düşünüyorum..kisiel tecrübem bu tabi..

Aslında hill holder denen sistem aracı birkaç sn tutarken sizden kaldırmanızı bekliyor. O esnada kaldırmazsanız şayet araç haliyle geriye kayıyor fakat auto hold devrede ise hangi şart ve eğimde olursa sistem aracın hareketini tespit etmeden kesinlikle bırakmıyor. Bilhassa otomatik vitesli araçlarda şehir içi trafiğinde veya ışıklarda auto hold müthiş bir özellik. Sırf bu ozellik yok diye PSA grubunun hiçbir aracına bulaşmıyorum mesela. Sizin araçlarda da bu sistem düzgün çalışıyordur illaki fakat gözden kaçan birsey vardır belki de.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Yokuşta kalkış yapmadan önce araba fren ile durdurmak gerek 2 3 sn sonra hissediyorusun zaten devreye girdiği ni o zaman frenden çek gaza dokun kaydırmadan kalkar

• miglater kullanıcısına yanıt

• Hayırlı bayramlarınız olsun 2023 model prestige smart sportage de bi kaç sıkıntı var öncelikle apple carplay kablosuz bağlanmıyo kia nın 2020 model picanto aracında bile bu özellik varken 2 milyonluk en dolu pakette bi araçda bu özellik yok veya göremedim bir diğer sorunsa araç benzin hibrit sürüş modlarına girdimde sadece eko ve sport modları bulunuyo normal modu gözükmüyo aranızda başına gelip çözümünü bilen var mı yoksa servise götürüp sorucam bu detayları iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.