|
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (30. sayfa)
-
-
Ben bulamadım.
Hatta burada konusu da oldu.
Yok dendi maalesef. -
Eco modda bende 10 litredeyim sürekli -
Benzinli mi araç? Yoksa mild hybrid mi?quote:
Orijinalden alıntı: sarpimoleni
Eco modda gaz tepkisi çok cansız geliyor bana maalesef, bundan dolayı istemsizce kalkışlarda gaza çok yüklendiğimi fark ediyorum. Bir süredir normal modda kullanıyorum aracı ve tüketim değerlerinin daha düşük olduğunu fark ettim. İlk çalıştırmada araç sürekli eco modda başlıyor bunu değiştirmenin bir yolu yok mu? -
Teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi setup menüde bulamadım bende
-
Manual'de şöyle birsey okumuştum.
Şimdi bulamıyorum.
Ara sıra normal veya spor modda kullanmayı tavsiye ediyordu, pislikleri vs attırmak için. Hatta ben de okuduğumda şaşırmıştim, dizel değil araç neden dpf (dizel part filtre) temizliği gibi yapalım vs gibisinde. Çok da kafa yormadim, tavsiyeye uyuyorum :)
Eco mod sürekli iyi değil. -
Mild hibrit benzinli 800 km falan da araba normal modda mı kullanmak lazım -
Aracınız yeni sanırım ondan dolayı bu kadar yüksek olabilir. Zira çok kısa mesafede kullanmama rağmen 8 litre üzerini çok fazla görmedim aracımda(150 hp mhev)
-
Dediğiniz gibi çok cansız kalıyor araç eco modda
-
Mild hibrit araç
-
Evet yeni normal modda kullanayım biraz -
- 4x4 olan versiyonlarında araç düz yolda 4x2 modda devam ederken zorlanma durumuna göre kendi kendine otomatik olarak 4x4 moda mı geçiyor?
2. 4x4 olan versiyonunda kendimiz istediğimiz zaman her koşulda 4x2 olarak kullanabilir miyiz? Ya da tam tersi istersek sürekli 4x4 olarak kullanabiliyor muyuz?
3.Yani bu çekiş sistemini keyfimize göre daimi 4x2 ya da daimi 4x4 olarak ayarlama seçeneğimiz var mı?
-
Kendi kendine 4x4 e geçme durumu yok sürüş modunun olduğu yerde düğme var ona basıyorsun geçiyor tekrar basıyorsun kapıyor
Normalde araç 4x2 açılıyor sanırım her zaman düğmeye basma ile 4x4 yapıyorsun ama emin değilim 4x4 deneme amaçlı kullandım hep
3. Soruna yukarıda cevap verdim 4x2 sürekli bende ama düğme fonksiyonu ile oluyorsa her çalıştırmada o düğmeye basacaksın yarın denerim bu 4x4 de iken istop edip çalıştırmayı -
-
Bilgi için sağolasın yakıt tüketimini etkiliyor mudur mild hibrit olması bir yönüyle artı iken 4x4 olması eksi mi oldu -
75kg civarında ağırlık artışı var. Ağırlık artışı ve 4x4 sistemi nedeniyle yaklaşık 100km'de ortalama yakıt tüketiminde 0.5lt civarında artış olur. -
Açıklayıcı ve anlaşılır oldu teşekkür ederim.
-
Teşekkür ederim yakıt seviyem yüksek zaten -
19 inç jant kullananlar lastik basınçlarınız kaç psi
aracı aldığımda 45 falandı biraz kullandım sonra baktım kapıda 35 psi yazıyor diye 35 e indirdim şimdi lastikler gözüme sanki biraz inikmiş gibi görünüyor belki psikolojik ama sizlerde basınç kaç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X