Şimdi Ara

2022 model Polo Yol tutus sorunu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kışlık taktırdım yazmış zaten.

• Poloyu Civic hb ile kıyaslayıp, yakın bir sonuç beklemek hata olur. Lakin o yollarda millet Tofaş’la, Torosla gidiyor.

Konu gerçekse tamamen sürücü kaynaklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ilacın focus

• websosyal kullanıcısına yanıt

Sacma dedigin sey benim icin onemli merak ediyorum ve yaziyorum bak guzel bir sekilde anlatan bir dunya insan var.O yol hattinda 112de calısıyorum kazalarına da gidiyorum.Kendimi gectim esim kullanıyor arabayi tedirgin oluyorum.Baskalarinin tecrubelerinden yararlanmaya calisiyorum. Diyorum polonun yol tutusu mu bu kadar kotu yoksa ben mi birseyleri kaciriyorum.Buna gore gerekirse araba degistirebilirim diyorum ki bu tarz araclarda da herkes ayni sorunu yasiyormus vardigim sonuc araci degistirmek oldu.Bu forum danisma alanlarimdan bir tanesi. Bunu sormak dusunmek komik sacma bir sey mi?

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Her lastik aynı değil, bu yüzden iyi bir kışlık yazdım.

bende kullandım kötü kış lastiği, ıslakta neler çektiğimi bilirim..

Belki sebep başkadır, önce servise gider araç bakılır ama böyle şeylerde önce lastikten başlanır. 90 model renault 11 değil bu araba, 2022 Polo. mekanik tutunma ve emniyet olarak en ufak sorun yok bu araçlarda. o çağlar geride kaldı.

• o virajın google haritalarda atar mısın bakalım nasıl virajmış. lastik kaynaklı olabilir hava vs.

polo standart lastik ölçüsü 15 inçte 185x65x15.

style da 195x55x16. sendeki 195x65x16 demişsin. havalarını vs kontrol ettiniz mi?

araç 1-1,5cm daha alçaltıldı makyajlı kasada üstelik amorsitörler ayarlandı.

bi kontrol etmek lazım.

2022 model Polo Yol tutus sorunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 5 Aralık 2022; 18:8:44 >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

sağolun. fabiayı soruyorsunuz heralde. fabia tam bir mini-roket.2022 model Polo Yol tutus sorunu ? sleeper sayılır.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Lastik basinclarim tam kis lastiklerim petlas.Bu hafta servise de goturup baktiracagim.Bu boyle derlerse polo sınıfta kalır.Cok guzel bir araba ama bu yola gitmiyor demek ki

• ziros732 Z kullanıcısına yanıt

Islakta kayıyorsanız sebep Petlas lastiklerinizin ıslakta rezalet olmasından kaynaklanıyor.

Zayıf veya yetersiz değil..bildiğiniz rezalet.

2022 model Polo Yol tutus sorunu ?Tyre Reviewsyoutube
    This is the most in depth winter tire test for 2022/23, please share and subscribe! Here's the link to adjust the winter tyre test results: https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Results-Grid/2022-Tyre-Reviews-Winter-Tyre-Test.htm So, which winter tyre is best for YOUR own needs? To find out I have taken ten of the most popular winter tyres on the market, and will be testing them in the snow, dry and wet, noise, comfort and rolling resistance! The tyre size I'm testing is massively popular 225/45 R17, and of the ten winter tires on test, five of them are new for 2022 which is very exciting! In this winter tire test we have: Bridgestone Blizzak LM005 Continental WinterContact TS870 Goodyear Ultragrip Performance 3 Hankook Winter I*Cept RS3 W462 Kleber Krisalp HP3 Michelin Alpin 6 Petlas snowmaster W651 Pirelli Cinturato Winter 2 Semperit Speed Grip 5 Vredestein Wintrac Pro The full article with all the data can be found on the Tire Reviews website here: https://www.tyrereviews.com/Article/2022-Tyre-Reviews-Winter-Tyre-Test.htm ======= Please review your tires at www.tyrereviews.com ! ======= Follow me on instagram for all the latest tyre related updates: https://www.instagram.com/tyre_reviews ======= 00:00 Introduction 00:11 The Winter Tires on Test 00:35 Snow Handling 05:05 Snow Braking 05:15 Wet Handling 08:12 Wet Braking & Aquaplaning 08:33 Dry Handling 09:37 Fuel Use 10:37 Final Results
    https://www.youtube.com/watch?v=V1UCvg7wVdM&t=356s
  • Dostum tam nokta atisi yaptin.Videoyu izledim Petlas ıslak zeminde rezalet sorunun bir kaynagi da buymus.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Aynen keşke Avrupa'da yaşasam kesin alırdım ikinci araç olarak bide tuning stage 2 300 bg falan şaka makinası olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam sizden sonra yazan arkadaşın video incelemede attığı gibi lastikte sorun olabilir ve ebat sıkıntılı gibi zaten. etkiler mi 55 65 olması da o kadar bilmiyorum ama arkadaşın attığı videoda belirtmiş zaten lastik ıslak yol tutuş kötü.

negatif yönünde yazan:

"ıslak ve kuru fren mesafesi aşırı uzun, ıslak zeminde yol tutuşta kontrol çok zor ve aquaplaning direnci çok düşük diyor. "

yerdeki tükürükte bile işin zor yani o lastikle. bende yazın üstündeki kumho ecolar ile şu yolu denedim gayet iyi tutuyor araç.

lastik bence de sorun.

videoda 11:40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 5 Aralık 2022; 19:17:26 >

amortisörlere eğil bak . orada unutulan lastik var mı? yoksa bi servise götür 50 ile viraj alamayacak gibi değil o araba.

• Petlas ıslak zeminde kötü + lastikler sıfır ise ilk 1000 km lastiğin rodaj dönemidir, bu dönemde tam performans vermez.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Daha 2 gün önce 2022 Polo ile hergün kullandığım 25 km’lik yolda 180-210 aralığında gittim ve bence araç gayet stabil, kendi aracım A3 Sportback’e kıyasla beklediğimden çok daha rijit bir şasisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 6 Aralık 2022; 18:37:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • c den b ye düşmüşsün zaten. o diger saydıgın arabalar tabiki yolda polodan kat kat iyi yol tutacak hocam. senin diger bindiğin arabalarla sınıf olarak golfe binebilmeniz lazımdı. polo zaten corsa punto fiesta sınıfında bir araba.

• Nokian WR D4, Continental TS860 filan alman lazım. Petlasla olmaz bu iş.

• Kışlık lastik + Islak zemin sebebiyle tutuşta problem yaşadığınızı düşünüyorum. Bahsettiğiniz Polo'nun limitleri hiç de düşük bir araba değil. Kopma, kayma gibi durumları olağandışı haller haricinde yaşamamanız gerek. Otopark'ın videosunda da özellikle üzerinde durulmuştu.

• FthGTI F kullanıcısına yanıt

adam arabaya petlas takmış. ilk mesajında zahmet edip de yazmamış. dedektif gibi iş aratıyorlar insana . adam son model araba alıyor petlas takıyor . allah akıl fikir versin . bari bi falken falan takaydın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.