Şimdi Ara

2022 POLO 1.0 TSİ LİFE DSG SU EKSİLTME HK.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2022 model Polo TSİ 1.O LİFE DSG model 16 bin km deki aracımı alalı 2 hafta oldu. Aracı aldığımda soğutma suyu minimum seviyedeydi , bir kaç gün takip ettim eksilme vs. olmadı , servisi aradım su düzeyinin bilgisini verdim , soğutma suyuna hazır su (markette satılan pet şişe su) ilavesi yapın denildi , bende bu sabah 250 ml kadar ilave yaptım , soğutma suyuna hazır su ilave edilmesi sizce sorun teşkil eder mi ? kireçleme vs. hortum çatlağı patlaması vb.

• Aracınızı park ettiğiniz yeri kontrol edin ıslak mı ? Islaksa ve Sürekli eksiltme yapıyorsa genel kontrol edilmeli devirdaim değişimi yapılır genelde ama örnek veriyorum bir hortumda hafif çatlak vardır oradan da kaçırıyor olabilir . 1.0 tsi arona kullandım 13.000 km den 25.000 km kadar belirttiğiniz herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bahsettiğiniz kireçleme vs sorununu hemen yapmaz yıllar içerisinde sürekli su kullanılırsa yapar . Uygun onaylı antifriz kullanımında fayda var .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ehliask kullanıcısına yanıt

eksiltip eksiltmediğini henüz anlayamadım , dediğim gibi aracı aldığımda minimum seviyedeydi üstüne su ilavesi yaptım , ilerleyen süreçte gözlemleyeceğim şayet eksiltme olursa illa ki bir yerde kaçak vardı soğutma sisteminin tamamına bakıp teşhis koymak gerekecek , demek istediğim sadece su ilavesi bana çok mantıklı gelmemesine rağmen servisten aldığım bilgi doğrultusunda hazır su ilavesi yaptım , umarım bu su ilavesi sıkıntı yapmaz

• Telefonda aldığımız bilgiye pek güvenmeyin içiniz rahat etmiyorsa gösterin.Şu an için sorun olmaz ama eksiltirse mutlaka g12++ ve g13 gibi orijinal soğutma sıvısı kullanın yani baktiginixda o kısım eflatun görünmesi lazım tüm vag araçlarında böyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.