Fiyatı belli olup uygun olanları ekledim sizde ekleyebilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 19 Mart 2022; 8:32:18 > |
2022 RAMAZAN KOLİSİ
-
-
Carrefour aldim .
tek tek topladım 190.5tl ediyor ortalama. 80tl ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 18 Mart 2022; 11:14:36 > -
Cocukluğumda babama işyerinden Ramazan Kolisi verirlerdi. Babam koliyle geldiğinde mutlu olur biran önce açip icindekilere bakmak icin can atardik. Koliden çikartir koşarak annemize verirdik. Şimdide eve elimde poşetle geldiğimde çocuklarim aynisini yapiyor. Poseti önce alip annelerine götürmek icin birbirleriyle yarişiyorlar.
Var misiniz bu Ramazan Sicak Firsatlar müdavimleri olarak bizlerle elimizden geldiğince çevremizdekilere böyle hatiralar bırakalim. Herkes gücünün yettiğince ihtiyac sahiplerine Ramazan kolisi hediye etsin.
Rabbim şimdiden hayrinizi kabul eylesin. Karşiniza hep güzellikler çiksin insallah. -
Kralsın umarım alacağımız kolileri en doğru kişilere ulaştırrız -
Bende stok gözükmüyo bölgesel en azından şoka göre daha markalı şeyler var ama içecek yerine mercimekle zeytin ekleserdi daha iyi olurdu -
Farketmez hocam. açıkçası carrefour paketi on numara şuan. adamlar harbi ramazan fiyatına veriyor. kırlangıç bile kaliteli bi yağ. diğer malzemelerde kaliteli.
-
ben zaten sıcak fırsatlardaki insanların bu kolilere ihtiyacı olan bireylerden oluştuğunu düşünüyorum. seninki ölüden döt istemek olmuş biraz.
-
Migros bakalım nasıl bir şey çıkartacak. Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar.
-
İki arkadaş bu yıl Ramazan’da bir kaç aileye böyle koliler alıp teslim etmek istiyoruz. Gerçekten İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz aileler varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
-
Coca cola zero mu? Ramazan kolisinde? Kim hazırlıyor bu içerikleri yahu -
İstanbul Sultangazi de bir ortaokul da öğretmenim.Okulumuz da ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz yaklaşık 60 civarında öğrencimiz bulunmaktadır.Aileleri de ihtiyaç sahibi olduğu için yardım yapma konusunda ihtiyaç sahibi arayan varsa benimle iletişime geçebilir isterse direk ailenin adresine isterseniz okula gönderip ulaşımını sağlayabilirsiniz.
Her sene biz maddi durumu iyi olan velilerden market kartları almalarını istedik(50 ,100,200 tl) bu şekilde topladıklarımızı bu listede yer alan ihtiyaç sahiplerine dağıttık.Bu sene de aynı şekilde yapacağız isterseniz de a101, bim, şok gibi marketlerden hediye kartı alıp da yollayabilirsiniz.Allah hepimizin hayırlarını kabul etsin ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 18 Mart 2022; 12:23:5 > -
Ramazan Kolisi de Lüks oldu
Not: 50-60 tl ye aldığım koliler 110 tl en ucuz şuan. 8-9 tane alırdım. şimdi 4 koli alabiliyorum ben bile fakirleştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 18 Mart 2022; 14:10:14 >
-
Çevremde bildiğim birçok aile var. Gerçekten ihtiyaç sahibi arayan/bulamayan arkadaşlar varsa iletişim kurdurabilirim. Bende yardım kolisini bir şekilde onlara ulaştırıyorum son 3 senedir.. (Gidip görmek isteyenler veya kendileri teslim etmek isteyenler için şehir Malatya.)
-
İzmir içi (Karşıyaka, Bayraklı) harbi ihtiyaç sahibi aile var ise bizzat kendim teslim etmek isterim. -
Avrupaya gelebilir misiniz ? Sultangazi de okul da öğretmenim burada yardım yapabilirsiniz
-
Carrefourda
Axess ile alınırsa %15 indirim var (fişte sadece koli olacak ya tek koli yada 5 veya 10koli ayrıntı Axess mobilde)
Ayrıca 400/40chippara var. Son gün 21mart
5klasik koli alınırsa %15indirim +40chippara
Kolinin tanesi 85tl ye geliyor.
Not: komboyu denemedim.
Hayırlı Ramazanlar
Allah yardımlarınızı kabul etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkanax -- 19 Mart 2022; 1:55:42 > -
carfursa kolisi stok yok gozukuyor bıtmıs sanırım
-
3 aile için bilgileri aldık hocam. Ulaşamazsak size dönüş sağlarız. Rabbim herkesin yardımları kabul ve makbul eylesin.
-
Biz bu paketler yerine yerine temel gıdaların 2-3-5kg olduğu, ıvır zıvırın olmadığı alışveriş yapıyoruz. Elbette çocuklar için de bir şeyler ekliyoruz. Çok yere azar azar vermek yerine bunu tercih ediyoruz. Normalde 150-250 civarı tutan alışverişler, geçen yıl 500-700 civarına yükselmişti, muhtemelen aynı ürünler bu yıl 1000TL ve üzerinde tutacaktır.
Böyle bakınca fiyatı 100TL civarında tutabilmek için gramajların oldukça düşük olduğu görülebilir. Bu yüzden bu paketlerden verecek arkadaşların bir eve birden fazla vermelerini tavsiye ederim naçizane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 19 Mart 2022; 13:12:44 > -
Bugun teslim aldim 2 paket. Cidden iyi alisveris oldu.
Cocukluğumda babama işyerinden Ramazan Kolisi verirlerdi. Babam koliyle geldiğinde mutlu olur biran önce açip icindekilere bakmak icin can atardik. Koliden çikartir koşarak annemize verirdik. Şimdide eve elimde poşetle geldiğimde çocuklarim aynisini yapiyor. Poseti önce alip annelerine götürmek icin birbirleriyle yarişiyorlar.
Var misiniz bu Ramazan Sicak Firsatlar müdavimleri olarak bizlerle elimizden geldiğince çevremizdekilere böyle hatiralar bırakalim. Herkes gücünün yettiğince ihtiyac sahiplerine Ramazan kolisi hediye etsin. Rabbim şimdiden hayrinizi kabul eylesin. Karşiniza hep güzellikler çiksin insallah. |
İstanbul Sultangazi de bir ortaokul da öğretmenim.Okulumuz da ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz yaklaşık 60 civarında öğrencimiz bulunmaktadır.Aileleri de ihtiyaç sahibi olduğu için yardım yapma konusunda ihtiyaç sahibi arayan varsa benimle iletişime geçebilir isterse direk ailenin adresine isterseniz okula gönderip ulaşımını sağlayabilirsiniz. Her sene biz maddi durumu iyi olan velilerden market kartları almalarını istedik(50 ,100,200 tl) bu şekilde topladıklarımızı bu listede yer alan ihtiyaç sahiplerine dağıttık.Bu sene de aynı şekilde yapacağız isterseniz de a101, bim, şok gibi marketlerden hediye kartı alıp da yollayabilirsiniz.Allah hepimizin hayırlarını kabul etsin ... |
Coca cola zero mu? Ramazan kolisinde? Kim hazırlıyor bu içerikleri yahu
|
ramazan kolisinde coca cola olması kadar bana saçma gelen bir şey yok |
ben zaten sıcak fırsatlardaki insanların bu kolilere ihtiyacı olan bireylerden oluştuğunu düşünüyorum. seninki ölüden döt istemek olmuş biraz. |
İki arkadaş bu yıl Ramazan’da bir kaç aileye böyle koliler alıp teslim etmek istiyoruz. Gerçekten İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz aileler varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. |
Biz bu paketler yerine yerine temel gıdaların 2-3-5kg olduğu, ıvır zıvırın olmadığı alışveriş yapıyoruz. Elbette çocuklar için de bir şeyler ekliyoruz. Çok yere azar azar vermek yerine bunu tercih ediyoruz. Normalde 150-250 civarı tutan alışverişler, geçen yıl 500-700 civarına yükselmişti, muhtemelen aynı ürünler bu yıl 1000TL ve üzerinde tutacaktır. Böyle bakınca fiyatı 100TL civarında tutabilmek için gramajların oldukça düşük olduğu görülebilir. Bu yüzden bu paketlerden verecek arkadaşların bir eve birden fazla vermelerini tavsiye ederim naçizane. |
Kralsın umarım alacağımız kolileri en doğru kişilere ulaştırrız
|
250 liralık dolu dolu bir koli yok mu gözünüze çarpan.
4 koli alıp 4 aile sevindirelim mübarek Ramazan hayrına. Bu arada istanbul güngören/ esenler civarı ihtiyaç sahibi tanıdıkları olan var mı aramızda. Yoksa muhtara soracağım . Dulu, yetimi, engelliyi vs zor durumdakileri bilir mahalle muhtarları. |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- şoray et-sucuk resimleri
- coffy bedava kahve
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X