< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (341. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Elektronik işi şans işi malesef, bana da şanssız loto düştü muhtemelen. Bu modellerde pek sorun görmediğini söyledi genel olarak.
Bende tam tersi günde 1-2 saat anca izlenir, hatta haftada 4 gün falan kullanırım geri kalanda kapalı yatar. OLED'i de o yüzden güvenerek tercih etmiştim.
Amazon Prime'dan dizi izliyordum ortasında kapandı kendi kendine. Ama garanti dahilinde servis işinden tam puan aldı benden. Bugün ararsanız yarın geliyorlar ve işlemler hızlı.
Voltaj düzensiz olduğu için dedim power kartını bozmuş olabilir belki diye de sorun orda değilmiş, yine de gerçek bir regülatör alıp onunla kullanabilirim belki.
Akım korumalı prizlerin voltaja etkisi yok.
-
PSU kartları Switch mod olduğu için çalışma voltaj aralığı 110-230v geniştir.
Toprak konusu önemli, buna dikkat edin.
-
Toprak konusunu nasıl test edebilirim araştıracağım. Aslında çok sorun da olmaması lazım, PC'de aynı 1200w psu'yu 11 senedir kullanıyorum,
UPS veya regülatör yok sadece akım koruma takılı bir sorun yaşamadım. Genel bir sorun olsa diğer hassas cihazlarda da benzer problemler olabilirdi.
-
Toprak ölçümü için Avometreye ihtiyacınız var. Toprak ile Nötr arasını ölçtüğünüzde 1 voltu geçmiyorsa toprağınız iyidir.
Her cihazın bozulma süresi toprağa bağlanmaz tabiki. Tv PSU tam güçte çalışıyor yada konum itibari ile çok ısınıyordur bilemeyiz.
95c kurulduğugünden itibaren güç tasarrufu açık kullanırım ve bu şekilde dahi parlaklığı oldukça güçlü.
Işığa duyarlı parlaklık kontrolünü hiç bir Tv de kullanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 8 Ağustos 2024; 15:42:19 > -
Teşekkürler, avometre ile test ederim o zaman. Var avometrem.
-
Geçmiş olsun, elektronik işi biraz şans.
İnşallah bundan sonra bir arıza yapmaz.
Güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederim sizler de cihazlarınızı güle güle arızasız kullanın.
-
55qn90b cihaza sahibim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Ortalama günde 3-4saat açık. Arayüzde son 1-2 ayda acayip bir yavaşlama var? Ne yapmalıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlar, destek, cihaz bakımı seçeneğine basın ram temizlensin. Düzelir.
Hocam aklıma takılan şimdi biz hepsini filmmaker modundan yaparsak hangisi kayıtlı kalıyor. Atıyorum bir futbol maçı izleyeceğiz o zaman ne yapalım?
Arkadaşlar samsung 65s95c aldım bu ana ekranda medyada bütün içeriklerin olduğu yerde sadece uygulamalar var ama içerikleri yani önerileri çıkmıyor nasıl ayarlayabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SDR ve HDR modunda hangi goruntu modunu sectiyseniz o mod kayitli olur. Mac icin ayri, film dizi ve oyun icin ayri mod diye bir sey yok aslinda kalibrasyonun amaci dogala en yakin goruntuyu elde etmek bunun icin Filmmaker modu yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65s90c modelini almayı düşünüyorum fakat birçok farklı satıcı var ve fiyat çok fark ediyor. hangisinden almak gerekir yardımcı olabilecek var mı ? bir de bu modelin kronik bir sorunu var mı, eğer varsa muadil bir şey önerebilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90c kronik sorunu panel çok ince olduğu için bir yerinden bir şekilde yamuk çıkma yüzdesi fazla.quote:
Orijinalden alıntı: Stewartteoremi
65s90c modelini almayı düşünüyorum fakat birçok farklı satıcı var ve fiyat çok fark ediyor. hangisinden almak gerekir yardımcı olabilecek var mı ? bir de bu modelin kronik bir sorunu var mı, eğer varsa muadil bir şey önerebilir misiniz ?
Muadil olarak 95c, onda yamuk çıkma yüzdesi düşük çünkü çerçeve daha kalın ve sağlam.
Yamuk çıkınca Samsung herhangi bir aksiyonda bulunuyor mu değişim vs?
3-5 mm ye kadar normal diyor 🤷
Çok yamuk çıkar ise değişim veya para iadesini yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 11 Ağustos 2024; 14:2:42 >
Ya dostlarım allah aşkına biri beni yönlendirsin 77s90c kullanıyorum gelen misafirlerden vs çocuk bir kaç noktaya dokunmuş ve parmak izi bırakmış şimdi kuru mikrofiber bezle siliyorum ancak üstteki parmak izinin yağlı görüntüsü gitsede aydınlık ortamda parmağın değdiği yerde izi kalıyor bunu bu nasıl giderebilirim hafif nefes vererek lokal olarak o alana silsemde yok abi o iz kalıyor napıcağız nasıl edeceğiz tecrübe etmiş arkadaşlar var ise cevap lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LorDameronyoutube
¿Cómo limpiar tu QD-Oled? | Sony A95L | Samsung S95C o S90C...https://www.youtube.com/watch?v=yMw6BwCjAIQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Ağustos 2024; 22:6:12 >
Arkadaşlar bugün apple tv 4k aldım. Tv 95c ve soundbarım da var. Apple tv ile soundbarı senkronize kullanabiliyor muyum? kullanabiliyorsam bağlantıyı nasıl yapmam lazım?
Edit: sanırım direkt soundbara bağlayacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyereksiyon -- 13 Ağustos 2024; 13:22:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X