Apple TV 4K HDMI kablosuyla OCB'ye, Soundbar HDMI kablosuyla OCB'deki HDMI 3 EARC girişine. Güle güle kullanın. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (342. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba. Samsung 65S95C kullanıyorum. Ekranda leke oluştu sihirli sünger, mikrofiber bez vs ile kuru veya çok az nemli olarak çıkmıyor. Ne önerirsiniz? servis kimyasal sürülmüş, garantiye girmez dedi, kendisi de aynı şekilde denedi çıkaradı. aslında kimyasal vs. bişey olmadı. en kötü ihtimal çocuk elini sürmüştür. Ne yapmalıyım?
-
Sizin gibi sorunlar yaşayan gördükçe Samsung oled den uzaklaşıyorum. Yahu bu kadar narin bir panel olur mu? Geçen sene çoğu kullanıcının kurulumda panelde eğilme oldu, şimdi de sizin gibi sorun yaşayan kullanıcılar… Geçmiş olsun hocam. Umarım bir şekilde çözersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak izlerini bile silemiyorum dediğimde arkadaş bir önceki mesajda 70 ethanol. Veya izpropil ile silinmesini önermiş bir deneyin video da siliyorlar ve sorun kalmıyor gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam ben direk soundbara ordanda tv nin earc girişine bağladım ama ne yaptıysam bu bağlantı şeklinde dolby atmos ses alamadım soundbar lg s95qr tv 77s90c akabinde apple tv yi direk tv ye ordan da soundbara bağladım bu şekilde dolby atmos ses aldım ama bu seferde anynet birmtürlü sağlıklı çalışmadı Bende tekrar apple tv soundbar spundbar tv bağlantı şekline geri geçtim hala dolby atmos ses alamıyorum 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam apple tv'yi ocb'ye soundbarı da e-arch ile ocb'ye bağladım(zaten o şekilde bağlıydı) şu an dolby alıyorum. Biraz uğraştım dolby ses alamadığımı düşündüm ama açtığım 2-3 filmde dolby desteği yokmuş.
-
Hocam Soundbar modeliniz nedir?
Atmos film sayısı kısıtlı maalesef.
Hw-Q600c/Tk
Garanti olsun diye apple tv'den film açtım ve dolby yazısını gördüm soundbarda. Sonra rastgele açtığım 1-2 prime videosunda da görünce dolby'nin çalıştığını fark ettim.
-
Samsung'un S95D'de mat ekrana geçme sebeplerinden biri bu olabilir.
QD-OLED etkileyici olsa da, bu tür yan etkileri var. (Sony A95'te de aynı kaplama olduğu için, QD'ye bağladım.)
Polarizer olmaması da QD'le alakalı.
Samsung un bu konuyu en azından bir sonraki seride çözmesi lazım hocam. Oled segmentinde çok müşteri kaybederler böyle devam ederse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her markanın çeşitli modellerinde sorunlar olabiliyor, genelleme yapmak doğru olmayabilir. Ben 95C'yi aylardır kullanıyorum, ekranı hafif ıslatarak mikro fiber bezle siliyorum. :) Bu arkadaşın ekranı sanki kabarcıklanmış gibi, bir tür kimyasal veya alkol bazlı solüsyonla silmeye kalkmışlar gibi görünüyor.
El izi vb. lekeler nemli/ıslak bezle bastırmadan silindiğinde ekrana zarar vermeden çıkıyor. B serilerindeki panel kaplaması farklıymış, daha narin olduğundan sorun yaşayanlar olmuştu ama C serisinde ders çıkarmışlar.
-
Bende 3 aylık süreç içinde 4-5 kere 95c ekran temizliğini yaptım. Güneş kremimi değmedi parmak izimi ama çok kolay bastırmadan çıktılar hiç bir leke kalmadı.
Kimyasal, yani yüksek alkol içerikli ürünler ile temizleniyorsa bilerek yada bilmeyerek bu lekeler kalması muhtemel.
quote:
Orijinalden alıntı: pocemonmutlu
Bende 3 aylık süreç içinde 4-5 kere 95c ekran temizliğini yaptım. Güneş kremimi değmedi parmak izimi ama çok kolay bastırmadan çıktılar hiç bir leke kalmadı.
Kimyasal, yani yüksek alkol içerikli ürünler ile temizleniyorsa bilerek yada bilmeyerek bu lekeler kalması muhtemel.Birde video çektim tam olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 14 Ağustos 2024; 22:31:29 >
-
Bez linkini de paylaş tam olsun
amazon
OXIRU Mikrofiber Temizlik Bezleri 12'li Set 60x40, Gri - Büyük Boy, Araba ve Ekran Temizleyici, Bulaşık Yıkama ve Cam Silme Bezi - Bilgisayar Ekranı ve Otomobil için Microfiber Bezlerhttps://www.amazon.com.tr/OXIRU-Mikrofiber-Temizlik-Bezleri-60x40/dp/B0C3DHBMN6/ref=sr_1_32?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2VDAW0ARR30WS&dib=eyJ2IjoiMSJ9.kGT2kwIX5M5TW9UvG_MAV04kCfx7pFUzZ80BPLJbySF7GQgluS5EB0cRmb2W__3_R-W6xrY8mnRfvVAmrFrtcPbdHm1IVngvh8o7Ir2Spq7rzVYvGN5wx4fF7KbYo8OmSpTKa0dhEWY7b7q5QKxRTCidH7nI9Got-AjxVDCVItNpYLFTBYXIhoqXSE5AJOVf7bkZs8Mq_gW0TCWNuFNkUMcoPLfJ0vvqW1txHFRvBMmDZBgfwqDZFCg7xGKTq23sSk58GKXeKU6p_sIheGYkPQ2u7MjJlqwuXvKqgC5cTaw.0S7BHNI6uL4LagWThUE7bIWTg_-he8ljKZ7HLJgXYTk&dib_tag=se&keywords=Mikrofiber%2BTemizlik%2BBezi&qid=1723664843&sprefix=mikrofiber%2Btemizlik%2Bbezi%2B%2Caps%2C129&sr=8-32&th=1
-
Apple parlatma bezide çok güzel temizliyor gram leke bırakmıyor
Galiba makinede yıkanmıyor. Kirlenmişti makineye attım bozuldu
-
Aman Allahım abi tv silmek için videolar filan😬 Samsung’un özel ders filan vermesi lazım😶🌫️
Ben boşuna seni etiketlemiyorum abi, sen olmasan bu Samsung bitmiş🤗
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 14 Ağustos 2024; 23:9:40 >
Parmak izi çıkmıyor mavi leke kalıyor yazılarını okudukça ekranı parmaklayıp parmaklayıp siliyorum.
Dayanamadım en son video çekeyim dedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X