Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hibo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.003
Cevap
200
Favori
403.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hiçbir şekilde temizleme yanlışı değil kardeşim kuru fiber bez haricinde hiç bir şey sürülmedi tv ye emin olabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ferdifix kullanıcısına yanıt

O zaman üretilen Panelin aya veya yıla bağlı kaliteleri farklı, başka bir açıklaması yok.

• Görmez kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef belli olmakta. Tabi şimdi burada bazı arkadaşlar yanlış temizlemiştir vs gibi yorumlarda veya tahminlerde bulunabiliyor ancak çok titiz ve dikkatli bir kullanıcıyım. Olan şu ki televizyon açıkken biri bir şekilde dokunduğunda ve parmak izi kaldığında kapattığımda fark edip kuru mikrofiber bez ile siliyorum. Parmak izinin üstü yağlı buğulu görünen kısmı gitse de altında mor mavimsi tam parmak izi boyutunda kalıyor. Almayı düşünen varsa bu cihazı iki kere düşünsün lütfen. Servisi çağırdım, geldiklerinde onlara da durumu anlattım. Onlar da hem benim aldığım bezler ve yanında getirdikleri bezler ile de denediler ve çıkmadı. İlginç yorumunu yaparak resimleri çekip merkeze ileteceğiz diye çıktılar. Yanlarında getirdikleri süngeri kesinlikle ekrana sürdürmedim. Sihirli sünger midir nedir, buradan da bir arkadaş bana önermişti. Aldım ve aşındırıcı olduğunu gördüğümde hiç kullanmadım. Servise de kullandırtmadım. Bu problemi yaşayan ve sihirli sünger kullanmak isteyen varsa da kullanmasın. Kendim kimya mühendisiyim, bu sünger aşındırıcı ve mikro çiziklere yol açacaktır. Fiber bezden başka hiçbir şey sürmeyin ekranınıza.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Paylaşılan videoları inceliyorum, siliniyor ve geçiyor. Evet, mutlu bey kesinlikle başka açıklaması yok.

• Sihirli süngeri kim önermiş burada yaw?

Belkide bir çok kullanıcı bu süngerin aşındırıcı olduğunu bilmeyerek temizleme işlemi yaptılar ve kaplamayı aşındırdı!.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asimka A kullanıcısına yanıt

Sihirli sünger ile temizleme yaparken kaplama aşınmış olabilir.

Sihirli süngerin aşındırıcı bir yapısı varmış!.

• Selamlar arkadaşlar, s90c 65 aldım yakın zaman önce ama talihsiz bir kaza sonucu ekran en al kısmında hasar oluştu taşıma sırasında ufak bir çatlak oluştu 2-3 cm çapında daire şeklinde karardı sonrada panel değişmesi lazım yani, ücreti karşılığında garantiden panel değiştirmek ne kadar mantıklı bu süreci tecrübe eden var mı aranızda yeni tv almak mı yoksa panel degisimi yaptırmak mı ?

• volnes V kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

Panel değişimi yeni Tv fiyatından daha hesaplı geliyorsa garantiden ücret karşılığında panel değişimi yaptırın.

Panele vidalı 3 kart var zaten. Eskisinden söküp yeni panele vidalanır.

Yamuk çıkma ihtimalide düşük olur, Montaj sonrası bir sorunda yaşansa komple Tv değişimi bile yapılabilir.

• Herkese merhaba son bir haftadır yaşadığım sorun hakkında bilgi almak için yazıyorum arkadaşlar.Elimde bulunan s90c de aşağıdaki videolardaki gibi seste bir cızırdama yırtılma oluyor.Hatta bu bazen tvdeki yayının sesini bastıracak düzeyde duyuluyor.Acaba böyle bir sorun yaşayan var mı.Değişimden gelen cihazdı bu ilkinde anakart sorunu çıkmış ve değişim yapılmıştı.Şimdi de bu Bariz rahatsız edici olabiliyor birşey izlerken.Teknik servisi arayıp talep oluşturdum.Hayır daimi kullanılan bir tv de değil evde akşamdan akşama Netflix veya oyun oynamak için kullanılıyor ses düzeyi 10-15 üzerine çıkmadı.Bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikyigit -- 17 Ağustos 2024; 13:53:13 >

• Merhaba arkadaşlar s90c de 21:9 aspect ratio yok ayarlarda sizde de öylemi sadece 4:3 ve 16:9 var sadece

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef tv parası kadar para istiyorlar panel degisimi için yeni tv almaya karar verdim. Ama elimdeki tv de hiç izlenmez durumda değil sadece ekran en alt kısımda 2-3 cm kadar çapında siyah daire oluştu 21:9 filmlerde amazon prime felan orda filim izlerken ekran alt ve üstünde siyah boşluk olduğu için hiç belli olmuyor ekranı sürekli o şekilde ayarlayabilirsem kullanılabilir bence ama bulamadım en boy oranı sadece 16:9 ve 4:3 var ayarlada eğer çözebilirsem hasarlı cihazı da odama kurucam film izlemek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 18 Ağustos 2024; 10:49:0 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt

Zaten değerli olan parça panel, bu yüzden neredeyse Tv parası istenmesi aslında normal.

Eğer çok göze batmıyorsa yeni Tv masrafı etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

Güncelleme yapayım, servis çağırdım geldi ve televizyonu götürdü panel tamir merkezi varmış samsung'un anlaşmalı olduğu paneli tamir edeceklermiş. Yenisiyle değiştirir diye bekliyordum ancak malesef tamir yolu gözüktü, 1 haftadır tv tamirde.

Alıntıları Göster

Güncelleme:

Samsung 20 iş günü geçmesine rağmen tamir yapmadı, 20 iş günü geçmesi nedeniyle tv'nin yenisiyle değişitirilmesini talep ettim, bir taraflarına takan bile olmadı resmen. Tüketici hakem heyetine başvuruyu yaptım, tüm kanallardan da samsung'a yazdım durumu, daha sonrasında aynı gün içerisinde beni arayıp tv'nin tamir olmadığını panel değişmesi gerektiğini, tv'nin panelden ibaret olduğunu panel değişince tv'nin de değişmiş olacağını söyleyerek beni ikna etmeye çalıştılar ancak kabul etmeyip yenisiyle değişim talep ettim üstünden 9 gün geçti ancak ne arayan var ne soran.

Anlaşılan dava ile çözüm bulacağız, samsung pişman etti, aynısını berbat denilen lg'de yaşadım lg direk değişim vermişti, şans bizden yana değilmiş bu sefer.

• Görmez kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz üzere aynı askı aparatından aldım, gerçekten aşırı kaliteli ve sağlam çok beğendim, Tavsiyeniz için teşekkürler.

• axXxo kullanıcısına yanıt

Hocam Ekşi Sözlük hesabınız varsa olayla ilgili bir rezalet başlığı açın. Başlık tutarsa, geri dönüş yapıp sorununuzu çözüyorlar. Geçmişte, paneli yamuk S95B'leri Ekşi sayesinde değiştirtenler olmuştu. Sizinki burn-in olduğu için daha da kolay olur.

THH kararını beklemek istemiyorsanız, en etkili çözüm bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Mantıklı aslında hocam ancak ekşi sözlükte hesabım yok geçen hafta ceo'ya mesaj gönderin kısmına da mail atmıştım biraz önce oradan aradılar, servisten evrak bekliyoruz bugün gelecek size dönüş yapacağız dediler bakalım ümitle sonucu bekliyorum.

O zaman çözüm bulunur hocam. Tamir süresini aşmak gibi kesin bir durumda, genel müdürlüğün olayı uzatacağını sanmıyorum.

Böyle durumlarda Linkedin'den yöneticilere ulaşmak da denenebilir; ama tabi mesajlara hepsi bakmaz. Bazılarında premium üyelik gerekir vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Zaten sorun net bir cevap vermemeleri, talebinizi kabul etmiyoruz felan deseler daha farklı yollara başvuracağım ancak halen talep açık ve inceleniyor diyip uzatıyorlar, bakalım ceo ofisinden ümidim var inşallah olumlu dönüş yaparlar. Ancak tv'nin yenisi olmadığı için karşılığında ne verecekler o kafamı kurcalıyor biraz.

Paneli tamir ediyoruz demişlerdi değilmi size?

Bende diyorum yanmış panelin nasıl tamiri oluyormuş diye.

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.