< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (346. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sorunu ceo ofisi çözdü, yoksa normal müşteri hizmetleri bana hala dönüş yapacak. İnşallah sizi çok mağdur ettik diyip 65s95d verirler yoksa s90d modeli de eski televizyondan iyi gözüküyor ancak segment farkı var arada.
Bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar sabırsızlıkla telefon bekliyorum :)
-
95d kötü bir Oled Tv değil tam tersine çok güzel Tv.quote:
Orijinalden alıntı: KhoradaseinMerhabalar. 2-3 ay önce Bursa'da bir Teknosa mağazasına 95D'yi görmeye gitmiştim. Samsung bölümüne bakan görevlilere mat ekranlı Oled 95D'ye bakacağım dedim benimle eğlenmişlerdi, o henüz gelmedi ama monitör mü alıyorsunuz, mat panel Oled Tv mi olur dediler.
Geçenlerde aynı mağazada mat ekranın faydalarını anlatıyorlardı. :)
Ama bu sene yaptığı hamle ile mat kaplama biraz modele bakışları değiştirdi.
Mat kaplamayı beğenende var beğenmeyende var.
Mağazada beğenip eve gelince beğenmeyende var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
95b 90c/d gibi değilmi arka kısmı?quote:
Orijinalden alıntı: axXxoSorunu ceo ofisi çözdü, yoksa normal müşteri hizmetleri bana hala dönüş yapacak. İnşallah sizi çok mağdur ettik diyip 65s95d verirler yoksa s90d modeli de eski televizyondan iyi gözüküyor ancak segment farkı var arada.
Bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar sabırsızlıkla telefon bekliyorum :)
Yani one connect box yok değilmi 95b’de?
Yok hocam one connect box, arkası 90c/d gibi aynı
-
90d verirler gibi geldi ama bilemeyiz tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: axXxoYok hocam one connect box, arkası 90c/d gibi aynı
Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum hocam ama segment olarak altta kaldığı için kabul etmeyip diretmeyi düşünüyorum benim eski tv'de 60w 2+2+2 ses sistemi varken bunda 2+1 40w ses sistemi var, benim tv'de en beğendiğim kısımların başında ses geliyordu şimdi karşılaştırmalara bakınca gördüm.
-
Eğer 95c veya 95d verirler ise ses performansını beğenmessin emin ol.quote:
Orijinalden alıntı: axXxoBakalım sabırsızlıkla bekliyorum hocam ama segment olarak altta kaldığı için kabul etmeyip diretmeyi düşünüyorum benim eski tv'de 60w 2+2+2 ses sistemi varken bunda 2+1 40w ses sistemi var, benim tv'de en beğendiğim kısımların başında ses geliyordu şimdi karşılaştırmalara bakınca gördüm.
Biliyorsun 95c/d serilerinde panel içine gömülü slim tip hoparlörleri var ama low yok, varda yok yani 🙂
90c/d serilerde low performansı 95 lere göre çok daha iyidir.
Soundbar vs. var ise Tv’n kendi ses performansının bir önemi yok tabi.
Soundbar olmadığı için tv'nin sesine mahkumum o yüzden ses önemli bir kriter, kağıt üstündeki veriye göre yorumladım benim tvnin sesine bayılıyordum baktım 2+2+2 60w gözüküyor s95d de 4+2+2 70w gözüküyor s90d de ise 2+1 40w olarak o yüzden veriye göre yorum yaptım açıkcası ama sizin anlattığınıza göre ekrana gömülü olduğu için 70w bile olsa tam performanslı değil
-
Mağazada incelerken kendi ölçütlerinize göre inceleyin satış temsilcisi ne varsa onu över :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses gücü olarak evet yüksek 95c, 95d’de aynı.quote:
Orijinalden alıntı: axXxoSoundbar olmadığı için tv'nin sesine mahkumum o yüzden ses önemli bir kriter, kağıt üstündeki veriye göre yorumladım benim tvnin sesine bayılıyordum baktım 2+2+2 60w gözüküyor s95d de 4+2+2 70w gözüküyor s90d de ise 2+1 40w olarak o yüzden veriye göre yorum yaptım açıkcası ama sizin anlattığınıza göre ekrana gömülü olduğu için 70w bile olsa tam performanslı değil
Ama arkasında yeterli bir alan olmadığı için lowlar düşük kalıyor o kadar.
Anladım hocam artık nasip bakalım samsung neye karar verecek bekleyip göreceğim, değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sonucu yazarım buradan bilgi gelince.
-
Servis arayarak 65S95D modeli ile değişime karar verdiklerini söyledi bende değişimi kabul ettim
Yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
-
Muhteşem bir haber
Güle güle kullanın şimdiden
-
Hayırlı olsun. 65 S95D güzel olmuş. Samsung'ta genel müdürlük bu şekilde insiyatif alabiliyor. Global politikasını TR'de bir nebze hissediyoruz.
Mart ayında aldığımız bir klimada gene GM çözüm üretmişti. Bayiden kampanyayla 24 bin TL'ye 18k BTU olanı almıştık. Tedariği gecikince, GM sadece 3 bin TL fark alarak 24k BTU olanı yolladı.
Tabi biraz telefon görüşmesi yapıp Kore ahlakından bahsetmemiz etkili olmuştur. Ama LG TR olsa katiyen böyle bir şey yapmazdı. Direkt farkı isterdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@pocemonmutlu çok teşekkürler hocam :)
@Castle Bravo bende 3 haftadır samsungla konuşup kavga etmekten yorulmuştum ancak sonucun güzel olması hepsini unutturdu. Güzel oldu odaya biraz büyük gelecek ama olsun :D
-
Güle güle kullanın hocam. Beklemiyordum s95d vereceklerini. Şaşırttılar:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung shopdan 16-31 ağustos arası alınanlar x2 para kart hediyesi haberiniz olsun.
https://www.samsung.com/tr/offer/para-yuklu-sanal-kart-kampanyasi-temmuz-2024/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hw c 450 bana fazlasıyla yeterli geldi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X