Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.994
Cevap
200
Favori
402.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

köprüsüyle beraber 10 bine yakın bir maliyet çıkıyor philiph hue de

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

Gülü seven dikenine katlanırmış derler  

• axXxo kullanıcısına yanıt

Tv'ye kuracağınız 130 dolar karşılındaki uygulama ile bu boxa ihtiyacınız kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 22 Ağustos 2024; 11:29:37 >
  • axXxo kullanıcısına yanıt

O kutudan uzak dur!.

Çok saçma sapan durumlar yaşatabiliyor şikayet eden oldukça fazla.

Zaten Tv geliyor ne kutusu. Samsung Tv'de bir uygulama ile bu kutu yerine geçiyor, aylık ücreti 120tl.

Günde 2 paket sigara içen biri olarak ücretlendirme makul düzeyde.

• Tv'ye hue uygulaması ile yükleyip kullanırsanız (bridgesiz) ve televizyonu sıfırlarsanız verdiğiniz 130 dolar yanıyordu sanırım.

• sonyereksiyon kullanıcısına yanıt

Yoo öyle bir şey yok. Önceden yani benim yaşadığım durum S95B de yüklü uygulamayı yeni aldığım S95C de kullanmak istediğimde olmamıştı. Sıfırdan tekrar uygulamayı satın almam gerekti. Tv sıfırlayınca uygulamayı tekar kurup ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz.

Ben bu şekilde ABD'den İngiltereye geçtim hala öyle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 22 Ağustos 2024; 11:33:34 >
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt

Açıklamalarda Tek satın almada sadece etkinleştirilen Tv'de çalışıyor.

Aylık ödemede 4 adet Tv'de kullanılabiliyor.

Hue Bridge olmadan hiç bir Hue ampulleri senkron sistemine dahil olmaz.

Bluetooth ile telefon ile sadece basic işlemler gerçekleştirilir.

Sıfırlama ile birşey olmuyor. Zaten Hue hesabına bağlanarak etkinleştiriliyor.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Peki bunun sebebini ve çözümü için Philip ile görüşmedinizmi?

Şimdi ben 130 euro ödeyeyim sonra Samsungun başka modeline geçeyim hop bir daha 130 euro, bu saçma geldi bana.

Görüştüm ama bir şey değişmedi. Yine ödedim o 130 doları. Gerçekten çok saçma bir durum aslında bunu Samsung hesabı veya Apple hesabı gibi bir hesap olarak tanımlayıp o şekilde kullanmayı sağlamaları lazım. Tamam yine bir tv üzerinde kullanılsın ama o vatandaş tv yi değiştirdiğinde tekrar 130 dolar vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: E_81

Yoo öyle bir şey yok. Önceden yani benim yaşadığım durum S95B de yüklü uygulamayı yeni aldığım S95C de kullanmak istediğimde olmamıştı. Sıfırdan tekrar uygulamayı satın almam gerekti. Tv sıfırlayınca uygulamayı tekar kurup ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz.

Ben bu şekilde ABD'den İngiltereye geçtim hala öyle kullanıyorum.

Yeni tv olarak belirtmeyi unutmuşum :D

Edit: tvsini servise gönderip geldiğinde tekrar 130 dolar ödeyen baya kişi duymuştum. Bazıları da ısrarla ücret ödemeden geri açtırmışlar. Biraz ısrara bakıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyereksiyon -- 22 Ağustos 2024; 11:52:52 >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Eminimki Philips/Samsug Hue işbirliğini 5 yıllığına anlaşmalarını yapmışlardır.

Bu süreçte kim öle kim kala.

Tv bozulabilir anakart veya Tv değişebilir, değişmesede 5 sene sonunda anlaşmalar biter tekrar anlaşma olmaz ise güncel phhilips Tv'lerden kaldırıldığı gibi kaldırabilirler.

En mantıklısı aylık ödeme.

Aynen olabilir. Ben S95B yi aldığımda uygulamada aylık ödeme seçeneği yoktu şimdi var. Oda kişinin tercihine kalmış tabi kimi aylık ödemeyi seçebilir kimi bir seferde alayım dövizin ne olacağı belli olmaz deyip o şekilde ödeyebilir.

• Ne ilginç şeymiş bu ambilight be :)

Üstüne para verseler kullanmam napayım ışığı yav  

Zevk meselesi tabii ona da bir şey demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 22 Ağustos 2024; 12:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxvadsf

Ne ilginç şeymiş bu ambilight be :)

Üstüne para verseler kullanmam napayım ışığı yav  

Zevk meselesi tabii ona da bir şey demem

Bende öyle derdim eskiden, taki oyunda deneyene kadar.

Aksiyon oyunları oynarken efsane bir ambiyans oluşuyor, Tv alanı genişliyor.

Değişik bir algısı var dene bence.

Ama karasal yayınları dizi falan izlerken keyifli gelmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gios G kullanıcısına yanıt

2 adet kart bıraktılar doğru mudur peki ? Sisteme girdiler 2 adet gözüküyor dedi de çok güven vermedi. 

Ben pek oyun oynamıyorum hele tv de hic.

Bu ışıklar bazen bende bulantı hissi veriyor.

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

O fiyata inanılmaz almışsınız ben 8 aylık 55s90c yi 39 a sattım. Artı 3 yıl garantisi vardı tabi 7000 TL verip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainbow.VK R kullanıcısına yanıt

Ağlayanın malı gülene hayretmez deyip ben bakmıyorum böyle şeylere, icralık malları takip edenler bile oluyor, bu şekilde satacak duruma düşmesin kimse.

• Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Bu zamana kadar karasal yayını dsmart kutusu ile alıyordum. Bugün tv nin uydu alıcısı ile yayın almayı deneyeyim dedim. Dsmart kutudan çıkardığım anten kablosunu ocb ye taktım. Kanal araması yaptım ama bir tane bile kanal bulamadı. Bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba. Neden bir tane bile kanal bulamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.