Hocam 2 tane anten girişi var diğerini denediniz mi? bir de uydu kurulumunda diseq ayarını bir kurcalayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (349. sayfa)
-
-
Çözdüm. sıkıntı "L" f konnektördeymiş. Tekrar Dsmarta takınca kabloyu ondanda sinyal alamayınca f kontektörden şüphelendim meğer temassızlık varmış.
Tv uydusunda bir problem yok yayın geliyor. Ama şöyle bir şey var ses dsmart kutusundan gelen sesten çok zayıf. Normalde Avr üzerinde 40 civarı normal dinleme seviyesindeyken Tv den gelen yayın e-Arc ile 50 li seviyelere çıkarmam gerekiyor.
Yani yine dsmart kutusuna mahkumum :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 23 Ağustos 2024; 22:15:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam, 65S95b tv de ara sıra çat çat ses geliyor. Neden olabilir? Garantisi devam ediyor, fakat nasıl kanıtlayacağım bilmiyorum.
cevabınız için çok teşekkür ederim.cidden çok rahatsız edici bir ses izlediğim şeyden hiçbir şekilde keyif alamıyorum bazen okadar patlıyor ki anlaşılmıyor.Gelen serviste saçma sapan şeyler sunup yok hdmı topraklamasından yok şu yok bu gibi sorun yoktur yazıp çıkmayı düşündü ama ne imza attım ne birşey.Hayır diğer tvde de olsa tmm dicem bariz bazı ses noktalarında aşırı titreme yapıyor tv.Genel merkezle görüştüm tekrar. Döneceklerini söylediler. Gerekirse tüketici hakem heyetine taşıyacağım.Hiçbirimiz soundlar almak için bu tvleri almadık.Çözümü benim değil garantisi olan bir cihazda onların bana sunması gerekir.
-
Ses arttırınca geliyor ise hoparlörün membranı yırtılmış olabilir. Garantili ise hoparlörlerin değişimi yapılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok 15 civarı kullanıyorum en fazla sesi zaten.Arttırma veya azaltmadan etkilenen bir olay değil onu da denedim bariz zonkluyor bazı seslerde tv genel merkezin dönmesini beklicem artık.
-
yani bu ses normalse birşey diyemicem.
-
65S95C televizyonu açtığımda görüntü gelmedi. Fişi çekip taktım düzeldi.
Daha önce de birkaç kez böyle olmuştu. Bu sefer videosunu çektim.
Başına gelen var mı?
Gürbüz GörmezyoutubeSamsung OLED TV Görüntü Gelmiyorhttps://www.youtube.com/watch?si=BWN28BX9I2LTV8E8&v=KUYY4uTHzQY&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
servis çağırın normal değil güç kartınız da problem var değişmesi lazım
-
Bu nasıl bir ses. Servislik. Gerekirse değişim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fişi çekip taktığımda düzeldi hocam. Daha önce de böyle olmuştu.
arkadaşta 65S95B var onda da birkaç kez olmuş.
bilemedim.
geldiler neymiş hdmı topraklaması vs diyip saçmalamaya başladıkları anda dinlemeyi bırakıp geri yolladım.Hayır hdmı cihazlarda yapsa sadece yine tmm derim lakin yüklü netfilix appinde bile karşılaşıyorum bu sesle.Genel merkeze servisin davranışını vas herseye anlattım aramalarını bekliyorum bakalım bu ses bana göre normal değil çünkü.
-
anakart arızası aynısı başıma geldi lakin bu videoyu muhtemelen kabul etmeyecekler kesinlikle değişim talep edin.Size tavsiyem bir daha aynı hatayı vermesi durumda arkasında bulunan seri numarasının da göründüğü bir video çekmeniz.Hepimizde 10-15 tane oled olduğu için malum (!) seri numarasız hata videosunu kabul etmeme gibi bir saçmalıkları oluyor.
-
Haklısınız normal değil çünkü. Redditte de konu açı madem. Servis vs. olayını geçmiş Samsung daha üst seviyede kişilerle ülkemiz bazında darlayabilirsiniz.
Genel merkeze asla bu servisi kabul etmediğimi başka bir servise yönlendirmelerini vs uzun uzun anlattım ki en büyük terbiyesizlikleri değişim istediğimi söylediğim zaman burada çok zaman harcadık diyip sorun yoktur yazıp bana dayatmaya çalışmaları sinirlerimi hoplattı.İmzalamayıp direk çıkmalarını istedim.Hayır gün içerinde kullandığım tv de farklı bu tv de normal yayın izleyen biri de değilim akşamdan akşama Netflix veya konsollar için kullanılan bir tv ki seste de 15 üzerine asla çıkılmadı.
-
Tabi hocam haklısın, değiştirsinler tabi demek istediğim standart hatasızlar bile çok zayıf, tavsiyem değiştrikten sonra bir soundbar almanız olur keyfi çok değiştiriyor..
Soundbar ayrı bir zevk ve lüks. Standard bir apartman dairesinde yaşanıyorsa hele gereksiz(bence) Kaosu sevmem ama arkadaşın yaşadığı sorunu yaşasam yerin dibine sokarım onları.
yorumunuz genel tvler için geçerli olsa bile maalesef bu tv için geçerli değil..benim eski oledimde bu ihtiyacım yoktu, bu tvnin hoparlörü bozuk olmayan versiyonunda bile yetersiz geldi bana..sürekli zorlanıyor sanki :)
oled olup olmaması fark etmiyor. bir tvnin yapması gereken varsayılan durumda ses sistemindeki bozukluk sebebiyle soundbar yönlendirmesi baştan hatalı. bunu samsung çözmeli. elbette harici bir ses sistemi daha keyifli olur. onun da hakkını verecek bir ortam gerektiğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 24 Ağustos 2024; 23:16:3 >
Sizin televizyonu değiştiler mi peki? Yalnız OCB mi değişiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X