Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.994
Cevap
200
Favori
402.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

değişti yenisi ile bn tamir istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikyigit -- 25 Ağustos 2024; 0:21:59 >
  • isikyigit İ kullanıcısına yanıt

Sizin televizyonda S95C miydi?

Eğer S95C ise yalnız OCB mi değişti yoksa hem televizyon hem de OCB mi değişti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

D Fix al kurtul hocam. Çok memnunum.

• Görmez kullanıcısına yanıt

Amacım o yöndeydi ama sanırım tv nin uydu alıcısı sinyal işlemede biraz zayıf. Tv8 de donmalar oldu. Halbuki kutu ile tv8 cam gibi gösteriyordu. Belkide binanın santralinde yada lnb de sıkıntı olabilir bilmiyorum. Bir de üzerine sesdeki zayıflık eklenince vaz geçtim. Artık kutu ile hayatımıza devam edeceğiz.

evet 95c.Sorunlu tvyi aldılar yenisini verdiler.Parça değişimi yapılmadı.

O değil de S95D'yi o kadar gömdüm burada. Servis bana S95D verirse napıcam bilmiyorum. Mat paneli hiç beğenmedim.

Babamın evde de TV8 HD yayını göstermiyor. TV Samsung.

TV8’i SD izlemek zorunda kalıyor.

Dediğin gibi düşük sinyalli kanallarda problem var. TRT’de Avrupa şampiyonasında sinyal düşürüyordu bende ara ara yayın gitti Tabii’den izlemiştim.

İşte avrupa şampiyonasının izlememesi durumlarda kutu yardıma koşuyor. Dsmart bu durumda kutuda başka bir kanaldan TRT1 yayınını vermişti. Yani tekrar frekans ayarlamakla uğraşmadım.

hadi hayırlı olsun, nasıl şuan memnunmusun sesinden arada çatçut edebilir merak etme normal :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    diren bence vardır ellerinde hala seneye artık mecbur mat olacak tüm değişimler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Qd Oledlerde ortalama panel ömrü kaç saattir bilgisi olan varmı

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

Ekranda izler artık sabit ve kalıcı olduğu vakit panel ömrü dolmuştur.

• joven kullanıcısına yanıt
    Sorulan soru o değil ki? Şey gibi olmuş tv artık açılmazsa ömrü dolmuştur gibi...

Sorulan soru saat cinsinden ortalama ömür, yani 50000 saat mi 100000 saat mi o soruluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Hocam haklıymışsınız, dün tv geldi ve kurulumu yapıldı, ses konusunda s95b kesinlikle daha iyiydi, düşük seslerde ve bass konusunda kötü s95d.

• axXxo kullanıcısına yanıt

95B ses rengini duymadım ama 90C/D serilerde Low için yeterli alan olduğu için ses tatmin eder.

Artık Tv geldi, yanına güzel bir soundbar yakışır SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 28 Ağustos 2024; 9:7:56 >

Önceliğim philips hue sistemi kurmaktı ancak tv kurulunca arkada ışığın çıkacağı alan kalmadı tv ünitesinden dolayı, olmadı soundbar bakacağım artık :)

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 28 Ağustos 2024; 9:10:37 >

Çok güzel olmuş.

Panel ile aradaki boşluk kaç santim?

Hareketli askı aparatı var aradaki mesafeyi açıyorum ancak yanlar sıkıntı hocam

Nacizane fikrim tv arkasındaki ahşap tablayı çıkarıp yanlardaki rafları da kaydırılabiliyorsa 20-25 cm daha açığa monte etmek olurdu. Tabi önce hanım ağadan izin alınması lazım:)

Evet tv arkasındakini çıkarmak benimde aklımda hoş durmadı 55" iken güzel bir görüntü veriyordu, ancak yandaki raflar için soldaki kayabiliyor ancak sağda priz ve düğmeler olduğu için gideceği alan yok malesef, tabi dediğin gibi hanımdan izin almakta sıkıntı :D

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.