< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (396. sayfa)
-
-
Hocam +3 yıl garantiyi Samsung üzerinden yaptırsam yanmalara karşı geçerli oluyor mu acaba?
Dun gece 69 bin liraydı S90. Düşünürken kaçtı fırsat. Gördüğüm en düşün fiyattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet paneli de kapsıyor o garanti.
Yeniden indirime girer. Oradan almaya karar verdiyseniz sürekli bakmakta fayda var.
Amazon veya Samsung’dan almayı tercih ederdim ama çok fark var.
Samsung servisleri +3 yıl uzatma yapıyor di mi doğruyuz.
65s90d 69.844 liraya yakaladım aldım geçen gece Vatanda inşallah bir sorun yaşamayız
55” S85D oled kullanan var mı fiyatı 46 bin tl tam bir fiyat-performans tvsi olmuş bu önerir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşım,
Siz TV 'yi almadan önce, garanti konusunda,''' garanti nin içeriğinin neler ve ne kadarlık kısmını karşılıyor'' diyerek, alacağınız yer ile mutabakat sağlıyın, garantiyi yaptırmadan önce garanti sözleşmesini okuyun. (+garanti alma konusunda dikkatli davranmak , sırf TV de değil her türlü alış-verişte geçerli)
Siz ( mesela) TV alacaksınız dimi, satış yapan taraf ürüne +garanti yaptırıp ,ondanda kazanmak için; ''garanti her şeyi kapsar'' der, ama işte, siz sözleşmeyi imzalayıp ta okursanız, bir bakarsınız bazı ''önemli ''şeyleri kapsamıyor veya kapsasa da % bilmem kaç azını kapsıyor
Benim (şuan için) bildiğim bunu belli model Oled TV 'ler için yapan(G+M serisi) LG firması var., sadece G ve M serilerinde + panel garantisini ''açıkça beyan '' ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 26 Ocak 2025; 18:6:1 > -
Ek garanti olmasına rağmen 7.yılda tv bozuldu panel değişikliği istedik ama karşılanmadı. 5 sene üzeri olunca parça bulundurma zorunluluğu yokmuş. Ama 10sene parça bulundurma zorunluluğu var. Türkiyede zaten tüketici korunmadığını bildikleri için bu şekilde ticaret yapıyorlar. avrupada veya başka ülkede olsak cihazın bir üst güncel modeli verilir parça yoksa. Ama maalesef yok bizde olmuyor.
Not yazdıklarım samsung cihazı için modeli hatırlamıyorum ama 55likti o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 26 Ocak 2025; 21:10:56 >
Hocam benimki latife.
ilk başlarda pek ısınamadın daha sonra S95C’ye geçince televizyonu beğendin. İçine sindi sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörmezHocam benimki latife.
ilk başlarda pek ısınamadın daha sonra S95C’ye geçince televizyonu beğendin. İçine sindi sanırım.
Birde zaman vermek gerekiyor Tv’ye.
Alır almaz 1 günde değerlendirmek biraz yanıltıcı oluyor.
Zaman geçtikçe iyi kötü yönleriyle değerlendirmek daha doğru.
Şu ana kadar görüntü anlamında olumsuz bir durumla henüz karşılaşmadım.
Çoğunlukla Pc monitörü gibi oyun ve film içerikler tüketiyoruz.
Tv bir kaç kerede hiç kapanmadan 2 gün açık kaldığı olmuştur.
Bir tek canlı ambiyans resim özelliğini kumandaya kısayol koysalarmış güzel olurmuş. Bazen çerçeve gibi açık bırakıyoruz Tv'yi ama tembellikten menüye girip açmak zor geliyor sanki (dertlere bak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 27 Ocak 2025; 0:22:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Eski kumandalarda ambiyans tuşu vardı hocam kimse kullanmıyor diye kaldırdılar galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: 18yusufEvet arkadaşlar bu mesajımın ardından Samsung değişim talep ettiğim halde paneli değiştirdi. Hakem heyetine gittim. Bugün sistemde gördüm, THH değişim yönünde karar vermiş. Whatsapp hattından kayıt açtırdım. Gelişmeleri aktarırım.
Alıntıları GösterBugün aradılar. 65S95D vereceklermiş. Açıkçası parlak ekran ne kadar göze hoş gelse de ben de silme ve kasa eğilmesi kaygılarımdam dolayı D serisini mantıklı buluyorum. Hepinizin gönlüne göre olması dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhabalar bende philips 65 inch 9206 modeli var yeni tv almak istiyorum.
Lgc4 65 inch oled -samsung s90 65 inch
Yada
Samsung qn90d 75 inch -lg91t 75 inch
Ses ve görüntü açısından hangisi sizce
Ah Samsung ah, Ambiyans özelliğinide kaldırsalarmış bari.
-
Soundbar düşünen, C D seri tv si olanların belki ilgisini çeker…
Samsung TV’nizle mükemmel uyumlu Soundbar’larda size özel %30 indirim fırsatı!
Kampanyadan faydalanmak isteyen Katılımcıların hali hazırda seçili C ve D model Samsung Televizyon sahibi olup, Samsung TV’ler üzerinden Smart TV menüsü içerisinde SAMSUNG PROMOTION uygulamasını indirip, uygulamaya giriş yaptıktan sonra “Samsung’tan Size Özel Teklif” başlıklı menüye giriş yapıp çıkan tekliflerden SOUNDBARLARDA İNDİRİM KAMPANYASI başlıklı teklifte “Fırsatı Kullan” sekmesine tıklayarak Kupon Kodu almaları gerekmektedir. Kampanya, “Kupon Kodu” ile 22.01.2025 – 31.12.2025 tarihleri arasındahttps://samsung.com/tr/ üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya şartlarını tamamlayan tüketiciler Samsung Online Store üzerindehttps://www.samsung.com/tr/audio-devices/all-audio-devices/ linkinde belirtilen seçili soundbar modellerinde sepette indirim fırsatı yakalayacaktır. Detaylı kampanya koşulları için 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X