< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (91. sayfa)
-
-
Bende iki tane var soru neydi?
-
6000+ kullanım saati oled tv için nasıl yorumlanmalıdır acaba ?
A95K için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsini denedim hocam malesef hdr10 de kaldık. yapıcak bir şey yok :D teşekkürler
-
65A75K 45 bin tl fiyatı var şuan alınırmı sizce bu fiyattan
-
Çok iyi fiyat.Bir daha asla düşmez bu rakama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan 65xf9005 var. Oled kadar olmasada Siyahlarda oldukça başarılı bir tv. Yanma riski vs yok ömür olarakta oled e göre çok daha uzun ömürlü bir tv çokta memnunum. Acaba A75K oled i alıp bunu satmaya değermi bilemedim. Oledinde tadı apayrı ama handikapları var. Yanma riskinden çok 4-5 yıllık ömür biçiliyor genelde oledlere .
-
Bende önce öyle düşünmüştüm.Ama gerçekten radikal bir kararla A80K aldım.Önce güneş yanığı oldu benim haramdan sonra kendi ayarlarıyla düzelttim.Olağanüstü bir TV ama bug'ları var tabi.Şu an çok memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021 A90J model alsak teknolojik olarak ne gibi eksileri olur? 2021 model sonuçta. A80K mı tercih edilmeli yoksa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kardesime tv bakıyoruz. Elindeki bütçe dolayısı ile 55 inc ak75 oled tv bakıyoruz. Bu modeli kullanan var mı, onerir misiniz? Ya da bu fiyat bandında bakabilecegimiz başka model var mıdır?
Arkadaslar bana oled gibi yanma riski omayan uzun omurlu bir tv lazim, sony uzun zamandir aklimda ama su cekilme vs olaylarindan oturu kararsiz kaldim sizce alinir mi? Eger alinir derseniz 55-65 inch arasi hangi modeli onerirsiniz?
Eğer gelirse sony x90l ile x95l öneririm samsung getirirse q95c almanızı öneririm
Sony nin yeni serisinin gelmesi pek beklenmiyor gibi piyasada bir hava hakim. Oled düşünülmüyorsa ona en yakın teknolojik olarak local dimming özellikli mini Led tavsiye ederim (zone olarak) Gerçi Sony gelsede 65inç 95l 80.000 den aşağı gelmez gibi muadili Samsung 65q95cde oledin önünü kesmesin diye getirilmedi maalesef 65q90c var araştırılabilir ama dolby vision lisansının olmaması, vestelin alt markalarında bile olan bir özelliği Samsung gibi bir firmanın göze almaması kabul edilebilir görmüyorum. Philips de 65pml9507 var ondada stok kalmadı maalesef yeni serisi gelirmi onuda pek internette göremedim açıkçası. Uzun zamandır Sony kullanan ben(46hx820 55hx920 75xe9005 65xf9005) 3 aydır 65c935 kullanıyorum renk paleti olarak tcl bana Sony den ötürü yabancılık çektirmedi 1080 karartma ve local dimming başarısı beklediğimden çok çok daha iyi çıktı hiç pişman etmedi ama ondada stok yok maalesef. Yeni gelicek 65c845 i tavsiye edebilirim indirim halinde alınabilir seviyelerine gelir 935 e yakın özelliklerde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevaplar icin cok tesekkurler, yeni seri sart degil stok bilabilirsem eski seri alacagim, guncel cihazim samsung memnunum aslinda hem samsung hem tcl modellerine de bakacagim panel hizi donanimsal 100hz uzeri model olmasi 1. onceligim mac ve kaloteoi iptv izlerken cok fark ediyor
Sony TR’den çekilecek haberlerinden beri Sony marka TV’lerin satışlarında bir gariplik var. 2021 ve 2022 model stoklarda olan TV’leri sanki ne yapacaklarını bilemiyorlar gibi. Fiyat artırmıyorlar, ama tam olarak satışa da koymuyorlar. Amazon örneğin; 55 inç A90J modelini satışa bir açıyor bir kapıyor. Dün alacaktım, kartın limitini ayarladım, ürün sayfasına girdiğimde satışa kapandığını gördüm. Halbuki 10dk önce 18 stok gösteriyordu ve bir haftadır aynıydı stok, en fazla 1-2 oynamıştır. Mediamarkt da öyle; A80J modeli var hala ellerinde ama ısrarla satışa açmıyorlar. Stokta olan mağazalar da şuan satışı yok diyor. Amazon 55 inç modelini 30 bin liradan satıp bitirmişti halbuki. A75K modeli de var stoklarda, mağazalarda da var, hatta aramada bile çıkıyor, ama ürün sayfasına girince satışa kapalı. Geçen Teknosa’da kapalıydı, şimdi orada açmışlar satışa. Acaba aralarında örtülü bir anlaşma var da dönüşümlü olarak mı açıyorlar satışa stokları eritmek için? Ya da vicdanları el vermiyor heralde uygun fiyattan satmaya. Neyi bekliyorlar onu da anlamış değilim çünkü A80J gibi 2021 modelleri 2023 model tv’ler gelmişken satmaları daha da zorlaşacak. Hele ki şu sony türkiye olayı ve servis hizmeti muallakta iken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar benimde elimde
Xr 55x93j modeli bulunuyor a90j ye yükseltsem mi diye düşünüyordum aradaki farka değer mi yada uğraşa farklar nelerdir
değmez. Uygun a90j bulduysan o ayrı. Bulabilirsen a95k bulmak iyi olur. Lg g3 ile karşılatırma videosunu izledim. Hala piyasanın en iyisi
Sony A75K ile aranıza katıldım tavsiye edebileceğiniz yada bilmem gereken konular var mı?
(Ekran yanığı ekran kalibrasyonu gibi…)
Ben bu 55x93j modeline bir türlü ısınamadım renk ayarlarını ayarlayabildim mi yapabildim mi anlamadım da çokda anlamıyorum televizyondan monitörde oyun oynuyordum
Oyun için tv ye geçtim ps5 kullanıyorum halende aman allahım demedim 😁 renk vs konusunda
Bugün gelen güncelleme ile birlikte tv’lere oyun menüsü eklendi. Pek fonksiyonel değil gibi ama yine de hiç yoktan iyidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X