Yığılma olacak uyumayın yarın sabah görürsünüz |
2022 x 2
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2022x3.31
-
-
Bekle gör birader ağlama sonra
-
x2 sizce de iyimser değil mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam derin analizlerim sonucu aslında 2.2'e ulaştım ama yuvarlayayım dedim.
-
ısrarla yanlış yapıyorsunuz 2022x2021x2020x2019x2018
-
yalova hukuk okunur mu hocam önerir misiniz? 2022x 17 olursa yalova hukuk geliyor. Her ihtimale hazırlıklı olmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam taşşak geçmeyiniz lütfen benim derin analizlerimle dalga geçemezsiniz
-
Ki ayrıca geçen yıl sınava 0dan üni okurken 4.5 ay hazırlanıp girmiştim (kafama tüküreyim özgüvene bak son 5 aya bırakmak ne) Allah bereket versin en azından olasılıklar sonsuz bölümde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat34 -- 17 Temmuz 2023; 23:38:16 > -
Bane
-
Evet maalesef hocam. Bunun gibi 15 tane daha olmaz umarım yoksa Yalova Hukuk yazmak zorunda kalabilirim
Hocam 2022 x 2 geleceğine inanmayabilirsin o senin meselen ama benim niye derin taktiki stratejik analizlerimle dalga geçiyorsunuz. Anayasanın 25. maddesinden dokunulmazlığım var benim
-
Bir hukuk öğrencisi ile dalga geçmek benim boyumu aşar hocam. Ben sadece bir trol adayını antitrol testine tabii tutuyorum. Geçerseniz trollüğünüzü onaylayacağım. 00.01’de açıklandı başlıklarını unutmayalımz
Hocam has troller asıl bomba saatin sabah 7.30 - 8 olduğunu bilir
Ama troll olmadığım için sorun yok 2022 x 2 !!
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X