Şimdi Ara

2022 Yeni Honda Civic 1.5 Litre Turbo Benzinli 182 Beygir Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, bu araçtan almayı düşünüyorum ancak yakıt tüketimi gözümü korkuttu. Test videolarında biraz bile gaza basınca(60-80 km civarı) anlık olarak 15-20 litrelere zıpladığını gördüm. Benzin fiyatları malum ve Ankara gibi trafiği yoğun bir şehirde ne yakar kestiremiyorum. Bu yeni kasanın benzinlisinin ne kadar yaktığını deneyimlemiş kişiler bilgilendirebilirse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2022 Yeni Honda Civic 1.5 Litre Turbo Benzinli 182 Beygir Yakıt Tüketimi

Honda Civic, kullanıcı yorumlarına göre segmentinin en beğenilen modellerinden biri. 2022 modelinde sunulan 1.5 litre VTEC turbo benzinli motor, 182 beygir güç üretiyor. Bu güçlü motorun yakıt tüketimi, merak edilen konuların başında geliyor.

Resmi Veriler

Honda'nın resmi verilerine göre, 2022 Honda Civic 1.5 Litre Turbo Benzinli 182 Beygir modelinin yakıt tüketimi şu şekildedir:

• Şehir içi: 7,9 litre/100 km
    • Şehir dışı: 5,3 litre/100 km
    • Ortalama: 6,3 litre/100 km

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları, gerçek sürüş koşullarında yakıt tüketiminin resmi verilere göre değişebileceğini gösteriyor. Gerçek yakıt tüketimi, sürüş tarzı, trafik koşulları ve yolcu ve yük durumuna bağlı olarak değişebilir.

Birçok kullanıcı, agresif sürüş tarzında ortalama 8-9 litre/100 km yakıt tükettiklerini bildirirken, sakin sürüşlerde 6-7 litre/100 km civarında yakıt tüketimi elde ettiklerini belirtmektedir.

Faktörler

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Benzinli 182 Beygir modelinin yakıt tüketimini etkileyen başlıca faktörler şunlardır:

• Sürüş tarzı
    • Trafik koşulları
    • Yolcu ve yük durumu
    • Lastik basıncı
    • Hava sıcaklığı

Sonuç

2022 Honda Civic 1.5 Litre Turbo Benzinli 182 Beygir modeli, güçlü bir motor ve iddialı yakıt tüketimi değerlerine sahip. Gerçek sürüş koşullarında yakıt tüketimi, sürüş alışkanlıkları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • DRaqaON kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ben de aynı soruya cevap arıyorum. Şehiriçi sıkışık trafikte, şehirlerarası 130 km/h altı yakıt tüketimi nedir?

Selamlar,
  • DRaqaON kullanıcısına yanıt
    8 aydır kullanıyorum sadece sabah akşam işe gidip geliyorum, yuzuncuyildan macunkoye bazen de Yenimahalle’de gidiyorum sadece. Yakiti 5,7 gösteriyor ama depo ölçümünde 6 litre çıkıyor. 2 defa da izmire gittim geldim yazın araç 6,4 gösteriyordu ama depo ölçümünde dikkat etmemiştim.
  • önceki nesillere göre gayet az yakıyor ve gayet çok gidiyor, öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.