|
Bildirim
Halbuki Ahaber'e dönse herşey güllük gülistanlık olurdu..
|
Dacia nın en pahalı versiyonu bile en fazla %70 ÖTV diliminde olmalı. Hükümet dalga geçer gibi matrah belirliyor. Bunlara oy verenler görmüyor mu bu saçmalığı? 2002 de 27 olan ÖTV 80e çıktı. Fazladan 200-250bin vergi ödüyoruz bir araçta. Utanmadan yol yabti diyorlar. Üç şerit otoyol yaparsın tüm iller arasına bu fazla vergiyle.
Hesapladım. Bir araçtan fazladan 250bin vergi alınsa yılda yıllık yaklaşık 10milyar dolar yapıyor. Özel sektöre yaptırıp, köprü yaptık dedikleri üç köprünün maliyeti 5 milyar dolar. Bakın bir yıllık fazladan alınan vergiden bahsediyorum sadece. |
Vay be teneke diye dalga geçtiğimiz dacia bile 600 küsür bin liraları geçti hedef 1 milyon…
Hayaldi gerçek oldu… |
Zamanında 50 bine sıfır Duster alınır mı dediğim zaman 50 bin ona vereceğine leğen ile kola tenekesini birleştir al sana Duster demişlerdi. Allah belanızı versin.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle deme hocam araç 7 kişilik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Elma ile armut. Biri ticari biri binek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
görüyor zaten |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz Dusterı b sınıfı mi sanıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Courier ticari amaçla geliştirilmiş bir araç, jogger öyle değil. Jogger çok kullanışlı bir araç. Ne arasan var. Fiyatı da courier'den bariz şekilde ucuz. Courier'ın jogger'dan konforlu olmasına ihtimal vermiyorum. ![]() |
fiyat listesı haberlerı yapmayın artık boşa zaman kaybı bunlar. İsteyen acar bakar sıtesınde fıyatlara. HA fıyatlar zaten her ay yuzde 10 artıyor standart seyler bunlar muz cumhurıyetınde alıstık |
courier daha konforlu sen ıhtımal vermesende |
Ticari arabaysa neden %80 ötv diliminde? |