İyiymiş hocam:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor (8. sayfa)
-
-
Eee hep devlet mi size verecek biraz daha siz verin bakim
Ağlamak yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ver mehteri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verin bu kardeşinize yetkiyi, görün etkiyi dedi arkadaş. Valla ben bu kadar çabuk etkili olacağını tahmin etmiyordum. Allah razı olsun oy verenide vermeyenide iyice malca hissetirdi.
Ben hep 50 TL'lik MTV ödüyorum.
Alıntı
metni:Deprem felaketinin gerekçe gösterildiği düzenleme kapsamında Sahi 99'dan beri toplanan deprem vergilerine ne yaptınız? Ne zaman deprem felaketi olsa vatandaşın yanında hükümet yerine halk, millet oldu. Yardım topladınız, dış ülkelerden yardım aldınız. Peki bunca yıl toplanan deprem vergilerini ne yaptınız?
Dayı biz ne diyoruz sen ne diyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kalıcı olur o. Yani iki katı fiyatına çıkartılır bir de 2024'De %150 yeniden değerlenme oranı falan belirlernir.
-
Aksilik olmaz ise bu pazartesi amarok 3.0 v6 aventura en dolu donanım geliyor. Baktığımda 25bin tl yıllık mtv, bayi bunu ödemişmidir yoksa ben aldıktan sonra yine ödeyecek miyim. 25 derken 50 mi olacak şimdi. :) keşke ağustos başı mı alıyorum deseydim istanbulda değili falan :) parası net ödendi faturası kesildi.
kardeş kimse bunun hesabını sormadı, deprem bölgesindeki vatandaşlar bile iktidara verdi oyu... bu sebeple iktidar bu kadar rahat, hesap verme yok, sorgulanmak yok kafasına göre ülke yönetiyor
Halk derken, tecavüzden zevk alanlar diye belirtirsen iyi olur, zira o zevk alanlar yüzünden bizde çekiyoruz bu cezayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ver yetkiyi, gör etkiyi.. elhamdülillah hemen görmeye başladık İnşallah.. çok rahatladım. gabak cehirdegimi aldım, çayımı da aldım. zevkle seyrediyorum hamdolsun...çok şükür yarabbim...ya Allah bismillah... diyoruz.mo zaman durmak yok... aynen devam...bu daha başlangıç.. Türkiye yüzyılı geliyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 taksitini ödedim kalan 3 taksidide öderim ama çoğunluk ödemeyecek eminim, satışa kadar bekletir ya da af çıkar, geçen sene ekim kasımda tüm vergi borçlarımızı kapattık ailecek sonra 2000 tl altı af çıktı ama sağlık olsun, borçla yaşayamıyorum yapacak birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 6 Temmuz 2023; 8:56:26 >
Helal olsun hükümete vatandaşın donunu bile toplamasına,nefes almasına bile müsaade etmeden vuruyor kırbacı
-
Şu sıralar meksika'dan abd'ye geçmeye büyük rağbet var. 10 yıl genç olsam 1 dk. bile durmamda evlendik çocuk çoluğa karıştık... çocuğumuzu düşünüyoruz artık.
-
valla riske girilir mi bilmiyorum hocam:)
Ben olsam 4 katına çıkarırdım, avmlerin otoparkları dopdolu demek ki millette para var.
-
Bu cuma gunu belli olacak henuz gecmis degil ve ben gececegini dusunmuyorum deli tepki var, zaten herkes odemem ki diyor. Ya gecmez ya da kimse odemez her turlu belediye secimlerine dogru silinir lolw.
En son deprem vergisi de sadece cep telefonlarından alınacaktı sonra adı ötv olup her şeyden alınmaya başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X