bende bundan bahsedecektim umarım aynısı olmaz. |
2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor (10. sayfa)
-
-
Umarım hocam
-
Hocam, oy veren kesimin büyük çoğunluğunda araba yok zaten, alacak parada yok, olan bize oluyor yani. Ücretsiz doğal gazın parası misli ile 1 ayda çıkacak.
-
Trafik sigortası dünyanın parasına mal oluyor o zaman o da 2 yıllık süre ile geçerli olsun....Ne o her sene her sene...
-
Vazelin yanında hediye mi geliyor yoksa ona da para mı vereceğiz
-
Seneye ektra ödeme yok ama seneye MTV ye doğrudan yüzde 400 zamma hazır olun. Bu sene ne ödediysek x 4.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 Temmuzdan önce almadığına dua et. 100k TL ÖTV öderdin. Şimdi 50k haşırt to the black board. 100k ödeme fırsatını kaçırdım diye de üzülme seneye 100k garanti ödersin. O kadar artar mı dersen he he he he derim başka bir şey demem.
Memurlara özel olsun bari en düşük maaşları asgari ücretin 2 katı oldu, tüm vergilerde 2 kat olmalı. Sosyal adaletsizliğe devam.
Temmuz tescil araçlarda bandrolü satıcı öder. Yani bu yasa çıkmasa siz bu sene için bandrol ödemeyecektiniz. Size bu durumda 2.bandrolun tekrar odemesi çıkabilir. Yasa daha meclisten geçmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memuru düşman bilen zihnetinize helal olsun. Mtv ye ekstra zam yapılıyor hala memur diyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakinda koprunun ortasinada birini koyarlar :))
40 yaşıma girdim ilk defa böyle bir olay görüyorum. Demekki batmışız.
Eskiden memur maaşı zaten asgari ücreti 3'e katlıyordu. Yatın kalkın reise dua edin. Asgari ücret kadar hiçbir şey artmadı bu ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5D7FEFF2 -- 7 Temmuz 2023; 7:3:50 > -
Oh ver coşkuyu
𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭twitter“🔴 Az önce Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla vergi yağmuru başladı ➡️ Harçlar %50 artırıldı ➡️ KDV oranları yükseltildi ▪️%18 olarak uygulanan oran %20’ye, %8 olarak uygulanan oran %10’a çıktı. ➡️ Tüketici kredilerinde %10 olarak uygulanan Banka Sigorta Muamele Vergisi…”https://twitter.com/hamdicelikbas/status/1677135925934018560?s=46&t=Hn7mS9pJNuySqRpPnewk-wŞimdi dur, vergi, harç vs.vs. %50 zamlandı. Şimdi MTV bir daha ödenecek ya ? Zamlı mı ödenecek , yoksa zamsız mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 7 Temmuz 2023; 8:43:40 > -
Yarın bir gün çocuklarınız " vatan hayini ne demek?" diye sorarsa bunları örnekleme şeklinde anlatırsınız.
Bir ülkenin vatandaşı bu kadar soyuluyor ve vatandaşı hala devam diyorsa vatanını açık açık satıyor demektir.
-
Ne ödediyseniz aynısı ağustos ve ekim aylarında sanırım
Ben bu ek vergiyi ödemeyeceğim.Bugüne kadar bir vatandaş olarak vergi/harç gibi her yükümlülüğü zamanında yerine getirdim ama getirilen aflarla,borçları silmelerle hep enayi yerine koyulduk.
Çok hard oldu yalnız :) kulak mememi hissetmiyorum şu an :) 2 tane kayitsiz iphone da var ailede şu an. Kayıt yapacaktık bekliyorduk. Yani siz mevzuyu düşünün. Bizim evde layıklık elden gidiyeahhhhhh ohhh yeahhh.
Olsun TOGG var
evet.
yıllık vergi iki taksit halinde birer kere daha ödenecek anlamında, ocak+temmuz ödeye(n)cek kişi bir daha 1+1 ödeyecek, onlar da ağustos ve kasım...
www.hurriyet.com.trEk MTV’de ilk taksit ağustos, ikinci kasımdahttps://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/ek-mtvde-ilk-taksit-agustos-ikinci-kasimda-42294862
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X