Şimdi Ara

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
14.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende bundan bahsedecektim umarım aynısı olmaz.

• bek0o kullanıcısına yanıt

Umarım hocam

• Krone K kullanıcısına yanıt

Hocam, oy veren kesimin büyük çoğunluğunda araba yok zaten, alacak parada yok, olan bize oluyor yani. Ücretsiz doğal gazın parası misli ile 1 ayda çıkacak.

• Trafik sigortası dünyanın parasına mal oluyor o zaman o da 2 yıllık süre ile geçerli olsun....Ne o her sene her sene...

• Vazelin yanında hediye mi geliyor yoksa ona da para mı vereceğiz2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

• Seneye ektra ödeme yok ama seneye MTV ye doğrudan yüzde 400 zamma hazır olun. Bu sene ne ödediysek x 4.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SDEOEUS S kullanıcısına yanıt
    1 Temmuzdan önce almadığına dua et. 100k TL ÖTV öderdin. Şimdi 50k haşırt to the black board. 100k ödeme fırsatını kaçırdım diye de üzülme seneye 100k garanti ödersin. O kadar artar mı dersen he he he he derim başka bir şey demem.

• Memurlara özel olsun bari en düşük maaşları asgari ücretin 2 katı oldu, tüm vergilerde 2 kat olmalı. Sosyal adaletsizliğe devam.

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

Temmuz tescil araçlarda bandrolü satıcı öder. Yani bu yasa çıkmasa siz bu sene için bandrol ödemeyecektiniz. Size bu durumda 2.bandrolun tekrar odemesi çıkabilir. Yasa daha meclisten geçmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Memuru düşman bilen zihnetinize helal olsun. Mtv ye ekstra zam yapılıyor hala memur diyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakinda koprunun ortasinada birini koyarlar :))

• 40 yaşıma girdim ilk defa böyle bir olay görüyorum. Demekki batmışız.

• Eskiden memur maaşı zaten asgari ücreti 3'e katlıyordu. Yatın kalkın reise dua edin. Asgari ücret kadar hiçbir şey artmadı bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5D7FEFF2 -- 7 Temmuz 2023; 7:3:50 >
  • Oh ver coşkuyu

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor
    2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭twitter
    “🔴 Az önce Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla vergi yağmuru başladı ➡️ Harçlar %50 artırıldı ➡️ KDV oranları yükseltildi ▪️%18 olarak uygulanan oran %20’ye, %8 olarak uygulanan oran %10’a çıktı. ➡️ Tüketici kredilerinde %10 olarak uygulanan Banka Sigorta Muamele Vergisi…”
    https://twitter.com/hamdicelikbas/status/1677135925934018560?s=46&t=Hn7mS9pJNuySqRpPnewk-w

Şimdi dur, vergi, harç vs.vs. %50 zamlandı. Şimdi MTV bir daha ödenecek ya ? Zamlı mı ödenecek , yoksa zamsız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 7 Temmuz 2023; 8:43:40 >
  • Yarın bir gün çocuklarınız " vatan hayini ne demek?" diye sorarsa bunları örnekleme şeklinde anlatırsınız.

Bir ülkenin vatandaşı bu kadar soyuluyor ve vatandaşı hala devam diyorsa vatanını açık açık satıyor demektir.

• Kraaz kullanıcısına yanıt
    Ne ödediyseniz aynısı ağustos ve ekim aylarında sanırım

• Ben bu ek vergiyi ödemeyeceğim.Bugüne kadar bir vatandaş olarak vergi/harç gibi her yükümlülüğü zamanında yerine getirdim ama getirilen aflarla,borçları silmelerle hep enayi yerine koyulduk.

• Çok hard oldu yalnız :) kulak mememi hissetmiyorum şu an :) 2 tane kayitsiz iphone da var ailede şu an. Kayıt yapacaktık bekliyorduk. Yani siz mevzuyu düşünün. Bizim evde layıklık elden gidiyeahhhhhh ohhh yeahhh.

Olsun TOGG var

• heavyyear kullanıcısına yanıt

evet.

yıllık vergi iki taksit halinde birer kere daha ödenecek anlamında, ocak+temmuz ödeye(n)cek kişi bir daha 1+1 ödeyecek, onlar da ağustos ve kasım...

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor
    2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyorwww.hurriyet.com.tr
    Ek MTV’de ilk taksit ağustos, ikinci kasımda
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/ek-mtvde-ilk-taksit-agustos-ikinci-kasimda-42294862
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.