|
2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor (9. sayfa)
-
-
1999 depremi sonrası ÖTV de tek seferliğine çıkmıştı sonra kalıcı hale gelmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 6 Temmuz 2023; 11:3:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kudurun oktroller :)
Bu ülkenin yönetiminin araba sahipleriyle bir zoru var ama ne çözemedim zorun kişilerde de değil direkt tüzel kişilik olan maliye bakanlığında. 2001 krizi çıktı napalım arabadan ÖTV alalım. Faizleri düşürdük kriz oldu napalım ÖTV yi arttıralım. Siz araba dışında başka bir vergi alma yolu bilmez misiniz ? Yeter .......
-
Bütçedeki giderleri büyük çoğunluğu kendi siyasi iktidarlarının bekaası için gerekli hocam. sosyal yardımlar, ballı ihaleler, gereksiz kadrolar, sığınmacıların ücretsiz tedavi masrafları vergiden muaf olmaları vs... bunlarda kısıntıya gitmemek için bu şekilde kaynak buluyorlar.
-
Test
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belinize kuvvet aslanlarim. Hilti yaninizda halt etmis.
%52 duy sesimi, bu gelen ebenizin ayak sesleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zaten bu yılki MTV borçlarımı ödedim. Bana da mı borç çıkacak ?
-
Bence yüzde 50 az. Birden fazla aracı olanlara ekstra yüzde 500 vergi getirin. O zaman kimse arabasız kalmaz.
-
Böyle millete az bile yapıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel yapmışlar. Ohhhh ohhhhh
-
-
Benzin 100 olsun.
-
bir vergi çıktıysa ödeyenler ile ödemeyenler arasında bir fark olurmu sence ek bir vergi bu...
-
Bu ülke mal dolu amk ne yazık ki. Hiç bir şekilde adam olmayız biz.
Kaçabilen kaçıp gitmeli.
-
Mehmet Şimşek daha önceki görev döneminde demişti. araba bizim için nimet demişti. hepsi kayıt altında olan ve pahalı olan aletler, güzel güzel gelir elde ediyoz demişti.
yakında sübap vergisi, jant katkı payı, tampon TRT bandrol ücreti gibi ek ücretler de çıkartılabilir. mesela sunroof'u olan araçlar için Bayraktar katkı payı gelmeli çünkü yukarı bakınca Bayraktar'ı görebiliyolar. bir sene sonra da bu Bayraktar katkı payı tüm araçlara getirilmeli çünkü onlar da yan camlardan bakıp görebilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X