Şimdi Ara

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
14.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çapları yetmez... 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

sarayın bir günlük masrafı ile kaç aracın mtv si(iki taksit beraber) ödenir, onu hesaplamaya kapasiteleri olsa, sizin sorunuza da ancak o zaman cevap verebilirler... 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor

bu da iş görür gibi... 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

• alemburda34 kullanıcısına yanıt

güzel aklınıza gelmiş, nadide cevherlerden birisidir... 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

• .Berkay. . kullanıcısına yanıt

evet...

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

onu bırakın, 6 şubat depremi için toplanan paraların soruşturulması için önergeyi akp+mhp el birliği ile reddetti yine... 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor
    2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyorwww.cumhuriyet.com.tr
    115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplanmıştı: CHP'nin 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasını araştırma önerisi reddedildi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/chpnin-turkiye-tek-yurek-onergesi-reddedildi-2096650
  • SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyorsabah
    Sıfır araç satın alırken MTV'yi kim öder? Sıfır araç MTV'si ne kadar?
    https://www.sabah.com.tr/yasam/sifir-arac-alirken-mtvyi-kim-oder-sifir-arac-mtvsi-ne-kadar-k1-4939063

yazı 2 sene önce tarihlidir ama fikir vermesi açısından değerlendirilebilir... 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor 

• Bi kereden bisey olmaz

• berk768 kullanıcısına yanıt

Talebin azalmamasının sebebi; adam bugün bir araba için 5 yıl çalışıyorsa yarın 6 yıl çalışması gerektiğini öbür gün 7 yıl çalışması gerektiği biliyor ve bu sebeple borçlanarak alıyor. Yarın daha fazla borçlanmamak için zorluyor şartlarını. Eskiden 1 yılda aldığı arabayı 5 yıl çalışarak almaya razı oluyor. Çünkü 5, 6'dan küçük. Yarını karanlık görüyor, artacağını biliyor, o sebepten.

• hepinizin arabası milyonluk maşallah 2005 palio'ya sorsak 500 bin dersiniz verginizi de ödeyin bi zahmet :DDD

• Anayasaya aykırı değil mi bu karar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ödemiyorum ister ceza ister faiz olsun. Kimse sesini çıkarmayıp ödediği vakit kesin kalıcı olacaktır

• 2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor habere bak

• srkn kullanıcısına yanıt

Yazdım ve sildim. Epey ağır şeyler yazmıştım da şimdi chomarın biri şikayet eder ifade vs vermekle uğraşmayalım. Özetle böyle topluma böyle siyasetçiler işte. Toplumdan çıkan siyasetçiye bakıp toplum hakkında az çok fikrin olabilir.

• En sevdiğimiz şey arabaya binip dolaşıp gezmek hobimiz araba, adamlarda bunu biliyor gerekirse peynir yemekten vazgeçer ama arabadan vazgeçmezler yakın çevremden biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 7 Temmuz 2023; 13:29:43 >
  • zamcıklı MTV'yi acele ederek hemen ödemeyin. anayasa mahkemesinden dönebilir. 3:15 ten itibaren izleyin

2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyorFatih Altaylıyoutube
    YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli 00:00 Giriş 00:21 Şarlatan ne demek? 02:05 Cavit Çağlar 03:13 Vergiler! 11:00 2. el otomobil fiyatlarına düzenleme? Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=3esOk7b7IpI

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Kisiler neden 500bin tl diyor diye elestirin. Odemeye gonulluyseniz bizimkileri de odeyebilirsiniz. Ben zaten 1 yillik mtv coktan odemistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

ulan ne alaksı var burda laf edenlrin %90ı düzene oy atmamıştır.oy atanın laf edecek yüzü mü var...

• Aracımın ocak vergisini eski sahibi ödedi, ben aracı mayıs ayında aldım. Temmuz vergisi bana ait şimdi ben komple tekrarmı ödücem? Yoksa sadece temmuz vergisinimi x2 ödücem?

• elin yazmaktan yorulmadı da dilinde mi aşınmadı be adam!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.