Araba hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. Tüccarlıktan öte biraz evliyalık da var galiba. Bu ne sabır bu ne naiflik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 MODEL BMW 520i ALDIM (4. sayfa)
-
-
Forumda zaten okuyacak konu zor buluyoruz bu tür konularda baltalanıyor. Bence en iyisi araçla ilgili olmayan olumsuz yorumlara cevap vermemek veya yöneticilerden silinmesini talep etmek.
-
Eskiden Attraction diye bir üye vardı oda spor araçlar sahibiydi. Yanlış hatırlamıyorsam adı Serhat idi fabrika sahibiydi. Dönemin forum zenginlerindendi ferrari corvet x6 felan aynı anda vardı. Küfür sebebi ile sınırsız uzaklaştırılmıştı. Söylediklerim 12-13 sene önceki olaylar. Üstüne çok gitmişlerdi o dönem , genel itibari ile şahıs olarak yorumlarda iyi bir kişiydi. @DburakKoc
@Podgoritsa Hayırlı olsun. Kazasız belasız sağlıklı sürüşler diliyorum bu arada. Yukarıdaki yazımda bir arkadaşa cevap yazdım hakkınızı helal edin konunuz ile bağlantılı olmasada. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 10 Ocak 2024; 16:24:50 > -
yonetici mi? yonetici ne arar la forumda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X