< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 MODEL BMW 520i ALDIM (2. sayfa)
-
-
2013 Model A7 3.0 BiTDI 313 HP 8 ileri şanzımanlı bir aracım garajda yatıyor hocam, 140 bin kilometre civarına anca gelmiştir. Audi konusunda zaten ufak bir fanatikliğim olduğu için Allah nasip etti her modeline binme şansı buldum. İçlerinden en sevdiğim araçları da bir köşeye ayırdım şimdilik duruyorlar bakalım
Bu arada yorum yapıp güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Herkes gönlündeki araca sahip olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 10 Ocak 2024; 2:4:2 > -
Merhaba, bu şekilde bir intiba uyandırdıysam affola; Müsait vaktiniz olursa diğer konularımı da incelemenizi ve yorumunuzu tekrar gözden geçirmenizi rica ederim.
Porsche Cayenne Kullanıcı Testi Konusu
Audi A6 3.2 FSI Quattro Ağır Bakım Serisi Konusu
BMW X5 25d xDrive F15 Uzun Kullanıcı Testi Konusu
Audi RS6 Kullanıcı Testi Konusu
Range Rover Evoque Coupe 2.0 Si4 Kullanıcı Testi Konusu
Audi A5 2.0 TFSI Quattro Kullanıcı Testi Konusu
-
Henüz güzellik merkezi açmak için fırsat bulamadım hocam ama çok standart oldu bu iş. Parayı bulmak için taşımacılık, nakliyat tarzında işler yapmayı düşünüyorum :)
-
ben de bir soru sormuştum. intercooler falan hani
-
Kusura bakmayın arada kaynamış mesaj görmedim.
Bu araçlarda zaten alt devirler çok ölü, 2.000 devire geldiğinde ancak kendini toplayabiliyor ayrıca çok ciddi Turbo Lagı olduğu için Intercooler büyütmek lag ve cansızlığı arttırmaktan başka bir işe yaramayacak ki.
Ayrıca Intercooler büyüyünce, artan flow nedeniyle zaten fabrikasyon olarak ısıyı dağıtan turbo, kötü durumda olan EGT'yi daha da yükseltecek, 1.6 motor buna nasıl dayanır bilmiyorum, bana mantıklı gelmiyor pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 9 Ocak 2024; 12:4:1 > -
cevabınız için tşk ederim. ilerleyen yıllarda G20 320 bmw alıp, yazılımlı kullanırım diye düşünüyordum. ama sizin açıklamanızdan sonra artık bu kararımdan vazgeçtim.
-
Söyleyeceklerim için kusura bakma
Arkadaşın böyle söylemesini de yadırgama ki gayet düzgünce cevabını vermişsin
Sorun şuki ülkemizin özellikle son 4-5 yılki durumuna bakacak olursak insanlar gelip bu başlığa hoşuna gitmeyen şeyler yazabilir
Kendimden de örnek vereyim , burası bir otomobil forumu ve en klas konulardan biri araç ile uzun yolculuklar olmalı bence , 10 yıldır araç ile yurt dışına gidiyorum Türkiye’den , Hollanda’ya kadar gittim bir sürü yurt dışı gezim oldu , sıradaki planım nasipse İspanya veya Norveç tarafı zaten gitmediğim başka yerde kalmadı
Ama bir kaç sene önce sanırım 1 kez başlık açtım sonra 1 kez paylaşım da bulunmadım , sadece yeri gelince özellikle yakıt kalitesi konularında 1-2 örnek verdim , ben de bahçeli bir villada oturuyorum fotosunu da koymadım , çünkü 17 yıl önce asgari ücret ile başladığımı söylediğimde çoğu kişi inanmayacak ve bir şeyler yazacak
Güzellik salonu sorusunun ne anlama geldiğini de hepimiz anladığımıza göre ve onu da yumuşak karışıladığına göre gelecek her türlü yoruma açık olmalısın ve başta da belirttiğim gibi açık olman güzel
Ama şahsi görüşüm ; maalesef üzücü de olsa son dönemde böyle konular sağlıklı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 9 Ocak 2024; 19:31:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
15 senelik üyenin yazdığına bak, ayıp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu forumda bu terbiyesizlik sürekli yapıldı birçok üyeye
Ve birçok üye bu yüzden bu forumu terketti
Son 5 seneyle alakası yok burada öyle bir kitle var ki araba inceleme yazısı yazarsın hakaret eder
Premium araba alırsın ukala ilan eder
Adam bir yerde yaşadığını yazar yalancı ilan eder
Bir araba markası atıyorum vw Toyota ismini duyar başlar hakaret etmeye
Kendisinden farklı bir görüşü savunana maaşlı der hakaret eder
Bu kendini bilmezlere yönetimin de müsaade etmesi yüzünden bitti otomobil genel zaten.
Hocam seni defahatle DH otomobil genelin Facebook grubuna (otomobil sohbet) davet ettim yine ediyorum gel Şeref verirsin yazık şuraya paylaşım atıyorsun bir sürü bilgi veriyorsun gördüğün muameleye bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayat size güzel hocam. Peş peşe lüks Alman araçlarınızı görünce biraz afalladım. Güle güle binin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da yapıldı benzeri ben de konu açmıyorum
Kaldırmıyor ortam
Ve biri çıkıp Kastamonu dan Yozgat’a yol tarifi soruyor
İçimden ; maps le arnavutluğa gittim , ilkokul mezunu adam tırı alıp Belçika’ya götürüyor sen ne soruyorsun kardeşim diyesim geliyor
Konuların büyük kısmı boş ve leş
Şu an ki gibi konu açarsan da bahsettiğim gibi farklı tepkiler geliyor işte
Doğru veya yanlış demiyorum , tespit yapıyorum
Dediğim gibi kaldırmıyor ortam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes maaşlı mı çalışıyor ya da çalışmak zorunda mı? Ya da bir insanda para olması için ille miras kalması mı gerekiyor? Ya da velev ki miras kaldı, ne olmuş? Sana ya da bana ne? Varsa araçla ilgili görüşün konuşursun, yolsa maval okumaya gerek yok…
Bazıları depoda egea stokluyor 6 ay sonra birine %50 karla itelerim para kazanırım diye bazıları da güzellik salonu işletiyor ya da kıçını basıp çalışıyor…bilemezsin!
“Schwerer Gustav” oldu bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 70-80 bim km yazılımlı (250 hp olarak) F10 520i ye bindim. Uzun yolda da canını çıkara çıkara kullanmışımdır. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Araç 100.000 km de iken turbonun bir valfi değişti. Başka da bir arıza olmadı. Ama her yağ değişimini 10.000 km de bir yaptım ve hep kaliteli malzeme kullandım. Bujileride her 25.000 km de bir değiştirdim.
-
dediğin gibi beni ilgilendirmiyor maaşlı mevzusunu başkasını açmıştı mesaj silinmiş ben başlatmışım gibi olay bana kaldı
kimseyi dolandırmadan hırsızlık yapmadan maaşı çalışarak sıfır bmw 5 serisi alınabiliyomuş yanlış biliyomuşum meğersem
arkadaş güle güle binsin
-
hocam podgoritsa arkadaşımız parasını nasıl kazanıyor bilmiyorum, merak da etmiyorum ama düzgün ve kültürlü birisine benziyor. sen bu arkadaşı boş ver de, youtube'da "Lane Hunters" kanalındaki videolara ve oradaki araçlara ve onları kullananlara bir bak, kafayı yersin. 520 bmw o araçların yanında çerez kalır.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X