|
Bildirim
Haram zıkkım olsun
|
Kot kılları ne hale getirdi ülkeyi. Şu rakamlara bak.
Geçen babam dinliyordu tayyibin konuşmasını. Gururlanarak dinliyor. Biraz dinledim. Gerizekalı biri dinlese yeminle çok beğenir, inanır oyunu AKP'ye verir. O kadar güzel konuşuyor. Türkiye'de değil cennetteyiz sandım. Sanki enflasyon 85 değil -50. Sanki 20 yılda vatandaşın refahı yerlere düşmedi, geriye gitmedi çığır açtık. Babamın hoşuna gidiyor, destekliyor diğer yandan yediği her şeyden kısıyor. Yarım kilo domates alacak iki saat en ucuzu nerede diye dolanıyor. Lan sen kendine iki gram proteini, eti layık görmüyorsun, her şeyin en ucuzunu layık görüyorsun ama bunlara sarayları layık görüyorsun. |
Kılıştar mtv'ye %123 zam yapıyor ama sağolsun Cumhurbaşkanımız bu oyunu görüyor ve şakkadanak %61.5'a çekiyor zammı!
işte feraset... |
ERDUVAN ERDUVAN ERDUVAAĞĞĞĞN
|
Hakkım varsa, haram zıkkım olsun. |
Şimdi birşey yazardım da hayatı yaşamayı seviyorum
|
Akülü arabaların tablosu eksik
|
Eskiden arabanın yaşı arttıkça ödediğimiz mtv azalırdı, şimdi artıyor.
|
Bunlaaaarrrr daha iyi günlerinizzzz! Hüloooggggg...
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
seçim yılında ne kadar kökleseler azdır millet belki uyanır! Hükümet halkın iyiliği refahını yükseltmek için vardır halk iyi değilse rahat edemiyorsa o hükümette rahat edemez.. |
Hakkım varsa, haram zıkkım olsun. |
Heyecan yapmayın bu kadar. Devlet baba sizin yerinize ayın 1inde hesaplayıp e-devletinize postalar. Kafanızı başka şeylere yorun. Not: Ben hep MTV si 500 liralık olan araçları kullanıyom. Hep 50 liralık benzin alıyom gibi bişey < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 30 Aralık 2022; 23:21:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|