|
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (15. sayfa)
-
-
Merhabalar. 77S90C aldım. Çeşitli yerlerden önerilen görüntü ayarlarını denedim ama kullanıcı deneyimi olarak sizlerden de fikir almak istedim. PS5 için HDMI 2.1 kablo aldım. Genelde FIFA oynuyorum, bazen aksiyon oyunları oynuyorum. Siz genel ayarları, HDR ayarlarını filan nasıl yapıyorsunuz? Normal günlük TV kullanımı için ayarları nasıl önerirsiniz? Digiturk ile maç izlerken arada FPS düşmesi gibi diyeyim takılmalar oluyor. Bu yayından mı TV’den mi bilemedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Panelde kalan parmak izinin, mavi lekenin panelin gen1 ya da gen2 ile alakası var mı?
Paneller arasındaki bu gen1 gen2 farkı ne değişiklik getiriyor?
Kurulumda şunları kesinlikle yap/yapma dediğiniz bir şey var mı?
TV çok ince 65s90c duvara monte edilmesi mantıklı mı? Herhalde servise ücret ödüyoruz onlar askı aparatı sağlayıp kuruyor.
Ürünün garantisi 2 yıl, ek garanti satın aldınız mı? Sizce alınır mı?
-
-
Dün gece teknosada önce 77" olanı 78988 TL ye aldım, sonra odaya büyük geleceğini düşünerek 65" olanı 54399 TL ye aldım. 77" siparişi iptal ettim. Fiyatı uzun zamandır takip ediyordum inşallah memnun kalırız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65s90c şuan teknosa.com da teknosa satıcısından 107.399 TL yüzde 50 mi fiyat düştü enterasan
-
-
Cok iyi fiyata almissiniz . S95c de ayni indirim varmiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 22 Ağustos 2024; 13:32:10 >
46 bine geliyordu.
46 bine kaç inç geliyordu s95c yi dün görmedim teknosa satıcısında, şuanda teknosa satıcısında yok zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 22 Ağustos 2024; 15:14:34 >
55 inç geliyordu 46 ya ben tercih etmedim.
Arkadaşlar askı aparatı içerisinden çıkıyor mu?
65s90c için
Çıkmıyorsa nasıl birşey alınmalı?
Dün aldığımız ürünler kargoya verilmiş. Umarım aras kargo sorunsuz teslim edebilir. Koskoca teknosa horoz lojistik veya hepsijet xl varken ne diye arasla çalışır anlamam.
Araştırdığım kadarıyla kutu içinde askı aparatı çıkmıyor. Ya biz alıp hazır edeceğiz ya da servisten talep edeceğiz.
Ek garanti satışı olmadığını söyledi samsung müşteri hizmetleri. Bu eksi bir durum, keşke +3 vs satılsaydı.
Eski tecrübeli kullanıcılar ve yeni kullanacak arkadaşlar ;
Panelde kalan parmak izinin, mavi lekenin panelin gen1 ya da gen2 ile alakası var mı?
Paneller arasındaki bu gen1 gen2 farkı ne değişiklik getiriyor?
Kurulumda şunları kesinlikle yap/yapma dediğiniz bir şey var mı?
bu soruların cevabını biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar duvar askı aparatı ne tavsiye eder siniz? (65s90c )
TV'nin gen1 mi gen 2 olduğunu nasıl anlayabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağır çekim -- 22 Ağustos 2024; 21:50:4 > -
Yeni üretimdir bize gelecekler gen1 gelme olasılığı düşük
Gen1 panel s95b de kullandığı panel. Gen2 panel S95c de kullandığı panel anlamına geliyor. 2023 üretimler gen1, 2024 ler genelde gen2 oluyor. Parmak izi olayı tamamiyle şans bir algoritması yok anladığım kadarıyla. Bende gen1 panel var nemli bezle silerek çıktı lekeler. Askı aparatı çıkmaz siz temin edeceksiniz. Tv nin kendi zevkinize göre menülerden kalibre etmeniz gerekiyor fabrika ayarları çok tatminkar olmuyor. Tv kurulurken ölü pixel testi yapın birde ekran eğriliğine dikkat edin yandan bakarak. Panel çok ince olduğundan bu sorun yaygın samsung ta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 23 Ağustos 2024; 8:55:42 > -
Beyler Samsung 65S90C
Hangi askı aparatını önerirsiniz
Link atabilirmisiniz.
Birde tv ayarlarını paylaşabilecek arkadaş varmı..
Bu konu alev alır 10-15 kişi aldı en az.
Ben de 77 inch aldim . Tv cok ince oldugu icin duvara aparat arastirirken vogels markasi dikkatimi cekti fiyat olarak yuksek ancak duvarla aralik mesafesi cok dusuk , tercih edilebilir .
Samsung’un slim aski aparati var ama onu servis getirip kuruyo mu bilgim yok malesef.
Vogel's Comfort TVM 3405 düz TV duvar askısı, 32-77 inç televizyonlar için, maks. 50 kg, TV askısı maks. VESA 400x400, evrensel uyumluluk, duvara olan mesafe sadece 2,2 cmamazonVogel's Comfort TVM 3405 düz TV duvar askısı, 32-77 inç televizyonlar için, maks. 50 kg, TV askısı maks. VESA 400x400, evrensel uyumluluk, duvara olan mesafe sadece 2,2 cmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09GKTTM52?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_ct_07E58P0Y2E4P4PTDXSMY&language=en_US
amzn.euVogel's Elite TVM 5405 son derece düz birinci sınıf TV duvar askısı, 32 – 77 inç televizyonlar için, 75 kg'a kadar | TÜV sertifikalı | Max VESA 400 x 400 | evrensel uyumluluk | duvara olan mesafe : Amazon.com.tr: Elektronikhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09ZY4FRMN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SVH159G2XY927PE4EPRG_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SVH159G2XY927PE4EPRG_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SVH159G2XY927PE4EPRG_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Servisten yarın kurulum için randevu oluşturdum. Ben alsam yetişmeyecekti askı aparatı, artık servisin itelelemesine razı olacağız. Umarım itelediklerine değer sağlamlıkta bir ürün takarlar :D
Kutunun dışından 2024 olduğu anlaşılmıyor gibi ama herhalde 2024 dür.
-
Benim de cihazim bugun geldi ama aski aparatindan emin olmadigim icin randevu olusturmadim . Cihazi kurdugunuzda getirdikleri aski aparati ve duvar mesafesi hakki da bilgi verebilirseniz cok menun olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X