Hocam TV takıldığı zaman yanlarında askı aparatı getirip getirmedikleri ve fiyatını yazar mısın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağır çekim -- 23 Ağustos 2024; 20:59:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (16. sayfa)
-
-
Servisten randevu aldığınızda onlar size soruyor askı aparatınız var mı servis getirsin mi diye. Servis 1000 lira fiyat çekiyor bilginiz olsun. Pazarlıkla belki biraz düşürebilir ama resmen fahiş fiyat.
-
Tabi, yarın fotoğraf çekip atarım müsaitlik olunca
-
Samsung slim wall mount askı aparatı ise fiyat iyi aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu o fiyata sunma ihtimali bence mümkün değil 90-100 dolara satılan bir ürün o. Sıradan bir aparat kullanacaklarına eminim.
-
Urunun alt kismi ve ust kismi arasinda kalinlik farki cok oldugu icin ust kisimda Duvarla 7 8 cm fark olabilir. kotu bi goruntu olur mu ona endiselendim acikcasi. Tv unitesine stand ile kullanilmaya daha elverisli gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 24 Ağustos 2024; 15:35:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu üründen getiriyor samsung servisi, alt üst kademeleri oluyor ve sağa sola çekilebiliyor. 1000 tl fiyat talep ediyorlar. Bu ürün takılınca 5 cm civarı bir fark oluşuyor. Soran arkadaşlar vardı genel bir cevap olsun
Bizim servisin yanında servis kumandası yoktu bu nedenle gen 1 mi 2 mi bakamadım.
Cihaz kesinlikle görüntü ayarı istiyor, müsait olup yapamadım. Optimum ayarları kullandığını düşünen varsa paylaşırsa sevinirim. Ortak akıl yürütebiliriz.
Cihazda ölü piksel testi yaptık sorun yok. Eğrilik kontrolü yaptık minumum düzeyde bir eğrilik var gibi ama bildiğim kadarıyla 3cm civarı bir eğrilik olmadan samsung aksiyon almıyor.
Bir önceki tvyi ayaklı kullanıyordum bunu duvara monte ettirdim. Kullanım olarak gözümün alışması zaman alacak duvara biraz yüksek seviyede ettirmişim size de önerim, alışkanlıklarınıza göre duvara monte ettirin.
PS5 ve formuler z11 pro max bağladım. Kaliteli yayınlarda gözler bayram ediyor :) yayın kalitesi kötü olunca eski 4k tvm ile arada anlamlı fark kalmıyor.
-
Servis menusune girmeyin . Eger bir degisillik yaparsaniz tv garanti disi kalir biraz karisik menudur. 2024 uretimse buyuk ihtimal gen2 dir. Kutuda tada tv nin arkasindaki barkodta yaziyodur tarih. Menulerinkurcalayin kendinize gore goruntu ayarlarinizi yapin derim. Cunki zevkler kisiden kisiye degisir her ayar herkesi mutlu etmeyebilir
quote:
Orijinalden alıntı: deppechemode45Servis menusune girmeyin . Eger bir degisillik yaparsaniz tv garanti disi kalir biraz karisik menudur. 2024 uretimse buyuk ihtimal gen2 dir. Kutuda tada tv nin arkasindaki barkodta yaziyodur tarih. Menulerinkurcalayin kendinize gore goruntu ayarlarinizi yapin derim. Cunki zevkler kisiden kisiye degisir her ayar herkesi mutlu etmeyebilir
Kutuya ve tvnin arasına baktım ama üretim yılı göremedim. Zaten gen1 de olsa gen2 de olsa farketmezdi de sadece merak :)
Bu tvden 2 arkadaşım daha aldı onlara da kurulum yapıldı. Onlarda da bende de tvnin ekranına üstten eğrilik kontrolü için bakınca minimum seviyede bir eğrilik var. Bu başlıkta paylaşılan fotoğraftaki kadar değil tabi ama dümdüz de değil. Herhalde bu standart bir durum. Serviste yanlış bilmiyorsam belli bir cm e kadar bunu değişim sebebi kabul etmiyor. Yeni kurduran arkadaşlar sizde de var mı böyle bir durum?
Anladığım kadarıyla tvde afr gibi bir ayar yok, android boxtan halledene kadar görüntülerde milisaniyelik atlamalar oluyordu. Android boxta afryi açınca çözüldü.
Tv parlaklığı içerikteki sahneye göre ayarlıyor, bu bazen yayın sırasında aynı görüntünün bir parlak bir soluk görünmesi gibi bir duruma neden olabiliyor. Bu parlaklığın otomatik ayarını açma kapama yerini bulamadım, o kısmı biliyor musunuz?
-
Benim.ekran yandan bu şekilde. Akilli modu kapatin oyle deneyin
Çok iyi fiyat almıssınız.
Gece indirimlerinden mi aldınız?
Bende teknosadan outlet LG C3 aldım 65 inç bana 44 bine geldi böle bişey denk gelirse onu iade edip sıfır 2 yıl garantili cihaz alabilirim.
-
Çok teşekkürler hocam. Ekranda minimum da olsa bu durumun olması normal o zaman.
Bu arada bilginiz vardır belki ama bilmeyen arkadaşlar için bir bilgilendirme yapayım.
Bu tarihler arasında buradaki satıcılardan buradaki modelleri alan arkadaşlar kampanyaya katılmayı unutmayın
samsung trSamsung AI TV'ler ile yapay zekâyı keşfedin | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/offer/para-yuklu-sanal-kart-kampanyasi-temmuz-2024/ -
-
Merhabalar bugun kurulumu yaptirdim 77s90c icin bekledigimden cok daha iyi durdu fakat ust taraftaki duvar bosslugu ile alt taraf arasinda 1.5 2 cm fark var . Yapan arkadaslar duvar kaynakli olabilir diye ifade etti ben de cok ustelemedim ancak duvar kaynakli bu kadar fark olmaz gibi geldi ne diyorsunuz?
Şuan fiyatlar çok yükseldi.
Hem Teknosa'dan hemde Media Markt tan takip ediyorum umarım bi daha indirime girerler.
Ben daha önce samsung qn90b kullanıyordum neo qled di onunla arasında çok fark göremedim ben :)
-
Üstten fotoğrafı var mı, panelde yamukluk var mı sizde?
Bende çok takip ettim düşerse düşünün bence çok iyi tv, qled ile siyahlarda fark anlaşılır aslında. Mini led vb düşünüyordum bende ama mağazalarda defalarca baktım vazgeçtim, Renklerin ve siyahların derinliği mini ledlerde yoktu.
outlet ürünü iade etmek için 10 günüm var 10 gün içinde denk getirebilirimsem sıfır almak istiyorum.
Neo Qled ler iyi idi samsungda, bende araştırma yaparken TCL C935 75 almayı düşünüyordum çünkü OLED fiyatları çok yüksekti sonra karşıma 44 bine LG C3 oled çıkınca en azından denemiş olurum diye aldım bakalım.
Netflix amazon prime da görüntüler çok iyi ama karasal yayında görüntü çok kötü malasef :) Kaynak dosya iyi olursa çok güzel görünüyor ve C3 ün parlaklığı bile bana iyi geldi kötü değildi.
-
-
2024 mü 2023 üretimimi cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X