Hocam teşekkür ediyorum cevap için. Bir de yeni nesil kumanda ile servis menüsüne giriş nasıl oluyordu, bulmuşken onu da sorsam size :) |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (28. sayfa)
-
-
Rica ederim
project dadcaveyoutubeI had been looking for ways to access the service menu with smart remote on our Q80 for a while but could not find a way. (was having troubles with our tv speakers turning back on by themselves at tv power on while we're using a soundbar) Today, by accident (!!!) I got into it and I've found the combo that did it, so I thought I'd share ;-) Perhaps not all of these steps are required but it's what works for me ... Press menu, go to settings, go to the sound setting and make sure it's set to "tv speaker" then, while the tv speaker is selected press: MUTE, UP, DOWN, OK (center of directional pad), MUTE Voila ! you should be in the service menu !!! REMINDER: Be careful when changing settings here !!!https://www.youtube.com/watch?v=8T9LZ428KCIYukarıdaki işlemi Tv'nin son güncellemesini yapmadan önce deneyin.
Girdiğinizde önceden telefonunuza eşleştirdiğiniz Tv'nizi Smarthings uygulaması üzerinden sanal tuş takımına girip sırayla ve sakince 1-2-3-4 tuşlamasını yapın, sonra kilitli Servis Menüsü menüsünün açılmasını bekleyin.
Açıldıysa artık normal uzaktan kumandanızı tekrar kullanabilirsiniz.
Buraya kadar geldiysen demekki panel kontrolü için açtın, devam edelim o zaman
Yön tuşlarını/daireyi kullanarak "gelişmiş" seçeneği üzerine gelin ve ses seviyesini 5 saniye boyunca artırın ve ta da, yeni bir menü görünecektir.
Şimdi daha derin ve tehlikeli sulara giriş yapıyoruz
"EPA"yı seçin ve ana_peak değerlerinize bakın, eğer bunlar 500'lerdeyse nur topu gibi gen 2 paneliniz var
Yüzde tatlı bir gülümseme, vücutta genel bir kas gevşemesi olduysa artık çıkış yapabiliriz.
Servis menüsünden çıkmak içinde kumandadan gücü kapatın tamamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 27 Kasım 2024; 4:28:38 >
-
Merhaba arkadaslar 65s90c kullaniyorum cogunlukla oyun,film,dizi icin oyun oynarken sabit goruntuler oluyor o nedenle dusuk parlaklikta oynuyorum ama film dizi izlerken daha yuksek parlakliklar daha iyi oluyor. Acaba samsung telefonlarda olan rutin tvde de var mi , ornegin pc ye baglanildiginda oyun modunu aç daha sonra parlakligi 20 ye dusur gibi bir rutin koyabilir miyiz suan elle yapiyorum ve ayar yapmak yorucu geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar..65s90c de ses modu yüksek iken tv hoparlöründen titreşimli ve cızırtılı gelmeye başladı bazı seslerde..En son güncellemeyi yükledim ilk başta sanki böyle bir sorunum yoktu..acaba donanımsal mı servise haber vermeye gerek var mı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar, Mayis'ta s90c aldim simdi yine bir adet daha s90c aldim, paracard kampanyasindan yararlanabilir miyim? "Her telefon numarası ile yalnızca 1 kez kayıt yapılabilir""ibare var. Bunun icin bir sinir var mi? Ilk urunu n11 (samsung magazasi) diger urunu online bir teklonoji magazadan aldim.
Herkese iyi günler.
Teşhir 65s90c vatan bilgisayar mağazasında 53.999 TL olmuş.
Lg b4 65 inç sipariş etmiştim iptal edip teşhir Samsung mu alsam ?
B4 parlaklık açısından tatmin etmeyecek gibi hissediyorum.
Böyle bir riske değer mi ?
Merhaba arkadaşlar 77s95c aldım kutu içinden duvar askı aparatı çkkıyor mu acaba?
2023 Kasım ayında 55s90c satın aldım Gen2 olma ihtimali var mı? Dün servis menüsüne girmeye çalıştım ancak kutunun içinden cıkan kumandayla giriş saglayamadım.
-
Gen 2 ihtimali yok hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefon uygulamasındaki kumandayla giriş sağlayabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar 77s95c ile aranıza katıldım şimdi servistrn kuruluma geldiler intetneti 2.4 kullanmamı 5ghz desteklemediğini söylediler 5Ghz kullanan var mı acaba?
Hayırlı uğurlu olsun.
Kim diyor bunu?
2.4 ve 5ghz destekliyor.
Teşekkür ederim.Kuruluma gelen servisten dedilerde bende şaşırdım hocam birde sesli komutu çalıştıramadım ayarlarına baktım bulamadımda şöyle uyarı veriyor
Tv üzerindeki mktogon kapalı.Bu özelliği kullanmak için lütfen chazın mikrofonunu açın uyarısı veriyor yardımcı olabilirmisiniz
S95’lerde ses kapatma switch’mi var?quote:
Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38Teşekkür ederim.Kuruluma gelen servisten dedilerde bende şaşırdım hocam birde sesli komutu çalıştıramadım ayarlarına baktım bulamadımda şöyle uyarı veriyor
Tv üzerindeki mktogon kapalı.Bu özelliği kullanmak için lütfen chazın mikrofonunu açın uyarısı veriyor yardımcı olabilirmisiniz
Bende de S95c var sesli komutlar normal çalışıyor.
Plazma tarihin çöplügüne gitti. 4k oled ile yan yana bile koyulamaz
Tv altında sesli komutu açma kapatma tuşu varmış orayı açtığımda oldu atkadaşlar.
Lg tvlerde tablo modun geçiyoedu samsung tvde böyle bir özellik var mı acaba son olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X