< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (24. sayfa)
-
-
S90c yanında c755 düşük model.
C845-855 başarılı Tv’ler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani tabii ki yerel karartmaları gerçekten başarılı mini led tvler var. Bu doğru. Ama asla bir Oled olamıyorlar. Bu arada diğer arkadaş yazmış doğrudur. Oled ekranlarda yansıma gerçekten bir led tvye göre fazla. O da onun kusuru ama film izleyen biri için Oled tek tercih.
755 de çok hızlı iyi TV ama va panel sinir edicidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer arkadaş giriş seviyesi bir Oled modeliylemi kıyaslamış bilemiyorum tabi, fakat full gün ışığı giren bir odada 90c/95c yansıma önleyici filtresi çok başarılı bir performans gösteriyor.
Bu seviyede bir ışık ortamında bundan daha iyi yansımayı filtreleyen LCD panel varmı bilmiyorum.
-
Arkadaşlar selam,
S90c'nin tv kapatıldığında usb port çıkışlarını da kapatmanın bir yolu var mı? Tv arkasına led bağladım ancak televizyonu kapatsam da LED'ler açık kalıyor. Çözüm önerisi olan var mı?
-
Ben direk fişi çekiyorum kullanmadığım zaman.
-
Hocam dün çağrı merkezi dönüş yaptı, değişimi onayladılar stok kontrolü sonrası tekrar iletişime geçeceklermiş
Çok sevindim hayırlısı olsun
Kendi sorunuma kendi bulduğum çözümü paylaşayım.
Öncelikle televizyon kapatıldığında USB portlarındaki gücü kesmenin bir yolunu bulamadım. Ancak SmartThings uyumlu ledleri uygulama üzerinden kontrol edebileceğimi öğrendim ve aşağıda linkini paylaştığım SmartThings uyumlu şerit LED'i aldım. LED'i TV'nin USB portuna taktım ancak dileyen farklı bir güç kaynağı da kullanabilir. Bu LED SmartThings uygulamasına eklenebiliyor ve SmartThings desteği olan cihazların açık ya da kapalı olma gibi durumlarına bağlı kurallar eklenerek açma, kapama, rengi ve parlaklığını değiştirme gibi kontrol yapılabiliyor. LED için TV ile açılıp kapanma koşulunu ekledim. Bir de ek olarak samsung TV'lerde odanın ışık seviyesini 1 tam karanlık, 7 tam aydınlık olacak şekilde ölçen sensör bulunuyor ve bu sensör smart things uygulmasında ayrı bir sensör olarak görünüyor. Bu sensörün seviyesi 1-2 aralığında %10, 3-4 aralığında %50, 5 iken %80 olacak şekilde LED'in parlaklık seviyesini değiştirme kuralı da ekledim. Sensör 6-7 aralığında ise, yani gündüzleri LED kapalı olacak şekilde ayarladım. Nihayetinde TV ile birlikte açılıp kapanabilen ve ortam ışık seviyesine göre parlaklığını kendisi ayarlayan, gündüzleri TV açık olsa bile açılmayan bir TV arkası LED elde ettim. Umarım bu çözüm başkaları için de yararlı olur.
https://www.reqasmart.com/urun/sonoff-l3-rgb-akilli-serit-led
-
-
Sevindim adiniza ins. Ilk degisen cihaz da sorunsuz denk gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 11 Ekim 2024; 22:0:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
QN90D ile S90C arasında kalsanız tercihiniz hangisi olurdu?
-
Teşekkürler hocam, kurulumu dün yapıldı çok test etme şansım olmadı ama bu panelde yamuk sağ yan, sol yan ve üstte belli kısımlarda var. Değişen tv nin yan kısımları daha çok yamuk ama ölü piksel yok yamuk olmasının bir eksisi olur mu değişim için tekrar uğraşmaya değer mi diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturul -- 16 Ekim 2024; 16:34:40 >
Yamuk cok fazla degilse ben olsam ugrasmazdim kurarken her turlu bir miktar yamultuyorlar olu piksel yoksa bence ugrasmayin tv nin keyfini surun ozellikle 65 lerde oluyormus yamukluk herturlu servis oyle demisti bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 16 Ekim 2024; 17:11:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafta sonu detaylı test videolarına bakacağım tek düzelik vs düzgün mü diye yoksa tek yamukluk yüzünden uğraşmak istemiyorum dediğiniz gibi
Hocam kaç inç düşünüyorsunuz boyut olarak? -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
Üretim ile kaynaklanan hata olabilir bilginiz olsun. -
Merhabalar,
Evde çocuk var, 65 inç S90C için ekran koruyucu kullanan, tavsiyesi olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X