Şimdi Ara

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
51
Favori
39.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kağıt üzerinde özelliklere göre önermek gerekirse TCL 75C855 modeline bakabilirsiniz.

Yada Daha uygun fiyata C935 Serisi var.

Ben daha önce samsung 55qn90B kullanmıştım ondan çok memnun kalmıştım, ve onun karartma noktasıda çok değildi diye biliyorum.

Birde Şuan OLED kullanıyorum ve çok fazla abartıldıgını düşünüyorum, iyi bir mini led OLED kadar iyi ve yanma sorununu düşünmüyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 3 Ekim 2024; 12:48:28 >
  • Hocam teşekkürler öneriniz için ancak sadece samsung düşünüyorum ama söyledikleriniz bazında qn800d veya qn90 sanırım alınması gerekiyor ? Oled korkuttu beni baya bir gönlüm gitsede mayın üstünde durmak istemem ne zaman bozulcak aman çok izledik yayını değiştireyim çok calıstı kapatım vb şeyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr4nzy kullanıcısına yanıt

Samsung düşünüyorsanız en az QN90 serisini öneririrm 8K isterseniz de 800D var sanırım, 75 inç üzeri 8k iyi olur ilerisi için şuan doğru düzgün 4k kaynak bulmak bile zor onun için ben 8k düşünmedim alırken, çünkü 2 yılda bir TV i değiştiriyorum genelde.

Ben internette Samsung Tv lerin local aydınlatma noktası var bulamadım, TCL tv ler mini led de iyi gibiler.

• panareturns kullanıcısına yanıt
    90c efsane kasa olur.

Yenisinden daha iyi (:

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam anladıgım kadarıyla zaten oledi eledik. Qn90 ve qn800d arasında seçim yapın diyorsunuz doğrumuyum ? Teşekkürler ilginize

• Bence aradaki o kadar fiyat farkına değmez Samsung 75QN90D Alınabilir.

• ucel kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yorumunuza katılmıyorum. Oled başka bir teknoloji. Mini led qled nanoled zart led zurt led hikaye. Hepsinin ulaşmaya çalıştığı nokta Oled. Açın tam karanlık ya da loş bir odada bir miniled parlamadan, clouding’den, gri siyahlardan dolayı film izlemek istemezsiniz. Ha dezavantajları herkesin malumu. Ama Oled’i bir kez deneyimleyen bir daha led kullanmaz, kullanamaz. Benim görüşüm bu.

• _BLooDLiNe_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    444 77 11 arayın servis kaydı oluşturun gelsin inceleme yapsın arkadaşlar gerekeni yaparlar.
  • ocalali kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatta yine artış oldu aldıysanız iyi fiyat almadıysanız fiyatına bakmayın
  • dr4nzy kullanıcısına yanıt
    77S90D
  • Selamlar şuan 55 LG CX Tv kullanıyorum.65 inç S90C’yi 63 bin TL’ye alabiliyorum.Önceki sayfaları okudum bükülme ve mavi leke muhabbetlerini gördüm.Alıp almamak arasında kararsızım diğer 65 inç oled tvlere göre fiyatıda uygun geliyor açıkçası kullanan arkadaşlar fikirlerini deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim .

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    GEN2 panel 2024 üretimi ise direk alın sorun sıkıntı yaşamazsınız bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar panel yamuk olduğu için Samsung’u aradım, servis geldi baktı. Gittikten sonra ek fotoğraf istediler onları da gönderdim iki haftadır ses yoktu. Güç bile ulaşabildim diyorlar ki bi şey yokmuş bunda. Bu konuda yapabileceğim ne var başka?

• ufuk3394 U kullanıcısına yanıt
    Hocam OLED TV kalitesi çok farklıdır
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam,
    444 77 11 arayıp süreç hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, aynı durum bende de mevcut 5mm yamukluk var tv nin üstünde bir de 1 adet ölü piksel mevcut 25 eylülden beri Samsungdan dönüş bekliyorum. Belli olan bir sorun için bile bu kadar bekleteceklerini bilseydim kesinlikle almazdım. Thh ne başvurabilir siniz benim olumsuz dönerse başvurcağım

oled gün ışığı odada Kendi resmini görüyorsun

• Dts 12 D kullanıcısına yanıt

Tabi Oled var Oled var. Kendi resminizi gördüğünüz model hangisi?

Görüşüne saygı duyarım fakat Mini Led adında bir çok marka model Tv var.

Hangi model bir Mini Led Tv ile bir Oled kıyaslamasıda önemli tabi.

Evet, Oled paneldeki kontrast ve derinlik başka bir boyut zaten bu su götürmez.

Ama başarılı Mini Led Tv'lerde var, o kadarda zart zurt değil yani  

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.