Şimdi Ara

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
51
Favori
39.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de mağazada gidip baktım oled tercih edeceğim.

S90C alınası fiyat aralığı nedir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

65S90C aldık, ekran koruyucu öneriniz var mıdır çocuk için?

• drumtheater D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    https://www.etiasglass.com/

Buradan bakabilirsiniz.
  • Venain kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    https://www.etiasglass.com/

Buradan bakabilirsiniz.
  • ufuk3394 U kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    OLED TV deki görüntü kalitesini ayrıntı detayı hiç bir üründe alamazsınız
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• drumtheater D kullanıcısına yanıt
  • Aranıza 65s90c ile katılmış bulunmaktayım. Öncelikle deneyimimi anlatayım, bir aydır ürünü kullanmaktayım ve şunu söyleyebilirim ki görüntü muazzam. Bir tane yarı ölü piksel çıktı(kırmızı subpixel ölü), servis varken kontrol ettik ama artık tv/monitör iade etmekten gına gelmişti ben de boşverdim. Fakat başka dikkatimi çeken şeyler var. Gri ekran testinde panel boyunca dikey çizgiler mevcut, rtings incelemesinde de bunun olduğunu yazmış. Herhangi bir içerikte gözükmüyor sadece statik gride dikkatli baktığım için görüyorum. Bunu siz de test edebilir misiniz? Belki benimki anormal boyuttadır. Onun haricinde mibox s gen2 bağladığımda televizyona tanıtamadım. Bu sebeple mi bilmiyorum ama stremio cloudstream için kullanmak için hdmi'a geçip mibox'ı açtığımda renkler soluk oluyor düzeltmek için mibox ayarından renk ayarlarıyla oynamam gerekiyor ya da hdr içerik açmam gerekiyor bu olunca kendinden düzeliyor. Ayrıca mibox'ı tvden önce açarsam çözünürlüğü 720p'e düşüyor ve 4k yapılmıyor kapatıp açmam gerekiyor miboxı. Şuan için panelde bir yamukluk yok, servis ileride ince olduğu için öne doğru sarkma yapabileceğini söyledi. Bunu yabancı kaynaklarda da incelikten dolayı olabileceği şeklinde duymuştum.

Sizden ricam gri ekran testi yapıp kontrol eder misiniz? Eğer benimki anormal boyuttaysa boşu boşuna hatalı mal kullanmayayım.

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda test yapmıştım. Hiç çizgi falan görmemiştim. Siz hangi videoda yaptığını söylerseniz o videoda test edelim. Bir de sizin tvden örnek foto yüklerseniz ona bakalım.

Ben nvidia shield pro kullanıyorum android box olarak. Bu tarz bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 23 Ekim 2024; 6:50:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam 65s90c almayı düşünüyorum fakat cihazın 2023 oluşu kafamı kurcaladı, 2024 Oled Samsunglar daha iyi değil midir ayrıca 68k fiyat verdiler 65s90c ürüne fiyat iyi midir alınır mı ?

• QRX kullanıcısına yanıt
    Gri ekran testi Burada grayscale kısmından %70-95 arasında test edebilirsiniz.

Edit: Ekran parlaklığım seviye22'de, test yaparken full parlaklık ya da yüksek parlaklık yaparsanız griler parlak olacağı için aynı sonuç çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 24 Ekim 2024; 5:15:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertonur20 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir ay önce 59.5 dan aldım 65inc modelini. 3.5k da para iadesi vardı. Normalde çoktan 2024 modeli gelmiş olmalıydı fakat 90c çok olduğu için gelmedi henüz. Geldiğinde de ucuz olmayacak, doların durumunu göze alarak karar vermenizi tavsiye ederim.

65s90c daha iyi deniliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Nereden aldınız acaba önereceğiniz bir yer var mıdır ? İnternette en düşük 68.500 şuan

hocam hdmi kablodan yapıyordu bende kabloyu değiştirince düzelmişti.

Vatan'dan almıştım, iade konusunda daha iyi diye. İsterseniz geceleri kontrol edin çünkü gece indirimleri oluyor vatanda.

• inova16 İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kendi üzerinden de edince olan bir durum. Redditte de araştırıp görebilirsiniz örnek fotoğraflar atmışlar. Dediğim gibi sadece belli gri tonunda tüm ekran griken belli oluyor.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
    Hocam 2024 üretimi gen2 panel alın
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.