|
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (27. sayfa)
-
-
Yüksek alın hocam riske atmaya gerek yok, zaten normal içerikte etki etmiyor. Sabit logolar harici YouTube'da falan oturup konuşulan bir video izliyorsaniz çoğu piksel sabit olduğu için belli bir süre sonra parlaklığı kısıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piksel kaydırma peki açık olması iyi olur mu hocam..Bazen sinir bozucu olabiliyor özellikle alt üst siyah bantlı filmlerde ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film-dizi izlerken kapalı olmasında sorun yok. TV kanalı izlerken açık olmasi iyi olur.
Arkadaşlar selamlar, şimdi sipariş geçtim bu modeli. Duvara montajı servis yapıyor mu? Yapıyorsa aparatı kendim mi almalıyım onlar mı satıyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordorlu12 -- 17 Kasım 2024; 2:2:59 > -
65 olan modeli aldım daha önce OLED olarak LG kullandım hatta monitor olarak C4 kullanıyorum. Renkler bence Samsungda harika görünüyor ama korktuğum yani okudugum kadarı ile 55-65 olan modeller 1.nesil panel ve yanık riski var deniliyor bu doğru mu ? Birde bu Tizen işletim sistemi gerçekten çok berbatmış onu anladım LG den sonra.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun,
Yetkili servisten apt alabilirsiniz. -
Haziran 2023'ten beri keyifle kullanmaktayım S90C'yi.Dün youtube'da karşıma pixel testi denk geldi,keşke denk gelmeyeydi :) Grayscale'de silikde olsa yanık olduğunu gördüm.Ama oyun yada film izlerken şuana kadar hiçbirşey farketmedim ve farkettirmiyor. Garantisi daha devam etmekte. Servis gelse panel değişimi diyecek ama takacakları panelede güvenmiyorum.Yanık sonrası panel değiştirip kullanan arkadaşlar var mı? Bilgilendiren olursa sevinirim :)
-
Panel değişimi yararına olacaktır. Büyük ihtimal 1. nesil panelin var, bu yüzden yanma olayı erken çıktı karşına.
Değişecek panel 2. nesil olacaktır diye düşünüyorum. 1. nesil panel üretimini durdurmuşlardı bir makalede okumuştum.
-
Arkadaşlar TV alalı 1 hafta falan olacak dünden beri TV kapalı konumda iken (Cızırtı Coil Whine tarzı) ses geliyor bu herkeste mevcut mu ? Bibxy kapatınca ses baya azaldı ama yanına yaklaşınca yine bir ses var. TV açıkken hiç bir ses yok aslında görüntüden renklerden çok memnunum ama Panel yanmasından korkuyorum ve bu ses beni sinir etti dünya genelinde bu sorun mevcutmuş yeni TV gelse bile aynı sorun varmış ki Samsung başka modellerindede bu ses var çok enteresan.
-
s90d neler 2. nesil sanırım daha az mı panel yanması?
-
90d'ler 2.nesil panel evet. 2. nesil paneller geliştirildiği için dayanıklılığı arttırılmıştır.
Fakat ülkemizde 90d'ler Woled/QD-Oled karışık satılıyor. Kullandıkları Woled panellerin dayanıklılığı vs. hakkında bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Kasım 2024; 20:7:56 > -
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 800c ve s95c arasında kaldım.8k kullanmayı merak ediyorum ps5 pro ile 8k oyun felan ama oledde daha güzel görüntü veriyor.Hangi ürünü önerirsiniz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv seçiminde 8k woaaoww olarak bakma, 4K zaten iyi bir çözünürlük sunuyor bizlere.
800c LCD panel. Bir zaman sonra Oled alsaydım ya diyebilirsin, s95c al keyfine bak derim.
Ama illaki 8k merak ediyorum diyorsan 800c kötü bir Tv değil
-
Merhaba hocam,
s95c
Bu ürün yerine S90D veya mat panel isterseniz S95D modeline bakabilirsiniz. -
Hocam 8k oyun hayal suanlik, hele PS proda hiç beklemeyin. Bence 90d alın geçin. Ha mat ekran isterseniz 95d alın ama bence parlaklık dışında 90d'den kötü.
Selam arkadaşlar, 65S90C aldım bugün mediamarktdan. İnşallah gen2 panel çıkar :) Kutu geldiğinde üretim yılı ve ayına bakacağım bakalım servisi çağırmadan.
-
Buna istinaden baktığımda 2024 Mart Macaristan üretimi benim Tv de. Mart 2024'te Gen1 mi vardı Gen2 mi bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Aynı tarihli 2 adet geldi banada. İkisininde servis menüsünden baktım gen2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X