Kasımda değil mi black friday? O kadar bekleyemem televizyonsuz :) |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (18. sayfa)
-
-
Hocam hangi ürün bakıyorsunuz siz tam olarak? -
Merhaba ben büyük ve güzel bir TV bakıyordum kendime, iyi bir mini led yada oled düşünüyordum. Daha önce kullandığım tv(55qn90b) den memnundum en az onun kalitesinde olsun 65" ve üzeri bir tv bakıyordum.
ama geçen gün nasıl olduysa Mediamarttan QD OLED S90C indirime girdi sipariş verdim umarım sapa sağlam elime ulaşır.
-
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın alırken kontrol edin çok sorunlu ürün var sıkıntı yaşamayın en azından. -
Evet OLED tv ler çok narin cihazlar üst kısmını o kadar ince yapmasalar keşke :) hem bu kadar ısınmazdı hem böyle egilme bükülme problemleri olmazdı :)
Ürün Borusan ile gönderildi bakalım 4 gün içinde gelicek görünüyor, inş hafta sonuna takılmadan elimde olur ve kurulum yaptırabilirim.
LG C3 ü çok begenmemiştim umarım Samsung daha iyi olur.
-
Hayırlısı diyelim güzel günlerde kullanın hocam.
Başarılı ürün üzmez sizi. -
2 hafta indirim kovaladım sonunda mutlu sona ulaştım :)
mini led fiyatına OLED almış oldum.
Umarım ürün sorunsuz gelir kurulumu olur para iadesi asla istemiyorum çünkü :)
-
Mini led ile OLED arasında gerçekten fark var hocam ürün gelsin test edin yorumlarınızı bekliyorum. -
Tamam dostum.
Ben şimdiye kadar hep samsung cihazlar kullandım ve memnun kaldım onlardan, umarım buda öyle olur.
ürün gelsin hem tv, hem xbox ve netflix, amazon prime performanslarına bakıcam.
Ses olarak yine samsung q990B kullanıyorum ama sesinide test edicem çok bir beklentim yok aslında eski tvimde 90B de 60W çıkışlı bir ses sitemi vardı o bile çok iyi gelmedi bana.
-
-
Hayırlı olsun hocam.Fiyatı ne kadar?
-
Fiyata bende inanamadım ama 46.099 TL e geldi bana.
Bugün teslim edilicek büyük ihtimal, o zaman gerçekten inanıcam :)
-
65 inç imi ,internet sitesindemi mağazadamı indirime girmişti ürün. Mediamarkt sitesinde ne zaman baksam 70.000 tl üstüydü hep bu ürün nasıl o kadar düşmüşler hayret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 12 Eylül 2024; 14:18:7 > -
Valla bende 10 dk da bir kontrol ediyorum :)
90 bin civarında görünüyordu 20 bin civarı indirim görünüyordu sepete ekledim birde 46 bini görünce başka hiçbirşeye bakmadan direk sipariş verdim, siparişi verdim sonra tekrar baktım tekrar yine 69 bin lira oldu :)
Bende hala şaşkınım nasıl denk geldi diye :)
-
Teşhir urun degildir umarim. Bazen teşhir urunleri bu sekilde ederinin baya altinda satıyorlar. . Bu şekilde
mediamarktSAMSUNG 65S90C 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD OLED TV Outlet 1228568 Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-65s90c-65-inc-164-ekran-uydu-alicili-smart-4k-ultra-hd-oled-tv-outlet-1228568-3049124.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 12 Eylül 2024; 16:39:38 > -
Ben aldıktan sonra iyice kontrol ettim bir yerinde teshir outlet yada onun gibi bir uyarı var mı diye yok.
-
FlatpnelsHD S95D oyun modu ve film modunda beğenmemiş mat kaplaması derin siyahları törpilediği eleştirisi var. sdr ve hdr lg g4 göre beğenilmiş.
-
59 bin TL vatanbilgisayarda almak isteyen var ise -
Hocam bu rakamın üstüne ininal kart indirimi dahilmi ?
yoksa siz dahada ucuza almış olursunz 😁
-
Direk mağaza dan aldığım fiyat bu, birde samsung para kart kampanyaları var sanırım :) o dahil degil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X