Şimdi Ara

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
51
Favori
39.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada tesaduf eseri fsrkettigim bir durum var . Tv kumanda ile kapattigim zaman tvnin yanina gidince vizilti gibi bir ses geliyo coil uzrrinden , sanirim elektrik cekiyor hazir tutmak adina . Bu ses yeni alan arkadaslardanvar mi? Ancsk cihazin arkasina kulaginizi yaklastirinca duyuluyor. Reddit de baslik vardi bunun ile ilgili , bixyi kapatirsan azalir filan demisler .
  • Parakart'ı ininal-troy kart şeklinde servis getiriyor. Bakiye yüklemesi için form doldurulması gerekiyor. Sonra bakiye servisin getirdiği karta yükleniyor. Bu arada Soundbar kesinlikle bluetooth yolu ile değil kablo ile bağlanıp Q-Symphony kurulumu ile kullanılmalı. Ses deneyimi çok farklı bir yere geliyor stok haline nazaran.

• Para kart tutar bugün yüklendi
    2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU)
  • ucel kullanıcısına yanıt

Hocam mediamarkt ürün faturasını yüklerseniz bende sizin aldığınız rakamdan bu üründen 1 adet daha alıcam 7.500 tl de para karta yükleniyor.. bana bu fiyatı vermiyorlar arkadaşım aldı diyorum fatura istiyorlar.. faturasını özelden iletme şansınız varmı mediamarkt banada vericek bu fiyattan.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Öyle fatura yüklemekle oluyorsa biz de alalım o fiyattan...

• Beyler Amazon’dan yeni sipariş verdim bir hayırlı olsununuzu alırım
    Şimdi gelince Samsung servisi arıycam kurulum için ekran açık kalma süresi ölü piksel testleri yapmasını istiycem dimi nelere dikkat etmem gerekir ?
    Birde bu Samsung para olayı devam ediyor mu ona nasıl başvuruyorum?
  • Arkadaş o rakamlara almış olabilir ;

Bazen site arka planda güncelleme yapıyorlar ürün o ürün ama fiyat bir başka tv nın veya ürünü fiyatı ile karşıyor bazen anlık bazen bir kaç dklık , ben 2022 de Q990B soundbar Samsung 9.580 tl aldım mesela teknosan dan :)

65S95B kullanıyorum öyle rakama görsem bende yenilerdim tv yi :)

• Hocam ben mayıs ayında 55 bine almıştım.Bir tane daha almayı düşünüyorum o yüzden takip ediyorum bu rakamdan daha uyguna düştüğünü görmedim
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden mesaj attım kendisine online olup görmedi..

Cvp vermedi..

Burdanda talepte bulundum tv okadar güzel kaptırdı herhalde kendini forumu unuttu...

arkadaş aldıysa o fiyata güle güle kullansın ama böyle bir rakama türkiye cumhuriyetinde bu tv yi alan tek müşteri olabilir..

Ben yardım istedim kendisinden umarım görüp yardımcı olur..
  • Arkadaşlar bir süredir hastaydım bakamadım siteye.

Sipariş görselini atıyorum orda aldıgım fiyat görünüyor.

9 Eylül'de aldım.

• ucel kullanıcısına yanıt

Bunu göstererek bizde bu fiyattan alabilir miyiz acaba? Müthiş fiyat.

• Tv’nin otomatik güncellemesi kapalı olduğu halde 2000 versiyonuna kendi kendine güncellemiş. Nasıl olabilir bu?
  • Mechanic_33 M kullanıcısına yanıt

50 civarına da alsam razıyım

• Merhaba,
    65S90C tv nin dün kurulumu yapıldı tv de pembe görünen piksel hatası var sanırım ölü piksel oluyor 1 adet ve çok hafif üstten yamukluk var aynı durumla ilgili servisle görüşen oldu mu hiç tek ölü piksel için çağrı merkezinin test için yönlendirdiği ekranda da belli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ucel

Arkadaşlar bir süredir hastaydım bakamadım siteye.

Sipariş görselini atıyorum orda aldıgım fiyat görünüyor.

9 Eylül'de aldım.

Geçmiş olsun hocam Hayırlı olsun

Sizin faturayı nereye gösterirseniz gösterin mediamarket kimseye bu rakama tekrar vermez :)

• panareturns kullanıcısına yanıt

Nasil herhangi bir degisiklik varmi yazilimda

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Motion bariz daha iyi. Başka bir değişim göremedim…
  • erturul E kullanıcısına yanıt

Olumlu cevap vermezler ise, "beni tüketici hakem heyeti ile uğraşmak zorunda bırakmayın, bu tip durumlarda kararlar tüketicinin lehine çıkıyor, emsaller de var" diyin. Belki faydası olur. Geçmiş olsun.

• Mechanic_33 M kullanıcısına yanıt
    Hocam anlık hatalı çıkılmış fiyat gösterseniz bile yapacak bir şey yok deyip vermez size bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.