|
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (19. sayfa)
-
-
Hocam kapalı kutu ve GEN2 panel 2024 üretimi ise direk alın çok iyi fiyat. -
Ben onu LG için sormuştum servis onlar biz göremiyoruz dediler onun için PC bağlamanız gerekiyor demişlerdi.
Aynısını samsung a da sorarım bakalım onlar görebiliyorlar mı?
-
Hocam biraz bastırın nasıl yaparlar her detayı gösterirler -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Burak bey panel bilgilerine nerden bakabiliriz bilginiz var mı?quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam kapalı kutu ve GEN2 panel 2024 üretimi ise direk alın çok iyi fiyat. -
Montaj yapıcak kişi ile arkadaş gibi olduk zaten :)
Eğer bakma ihtimali varsa kesin bakar en kötü ben PC baglayıp kendim kontrol ederim.
-
Servis menüsünden bakabilirsiniz hocam -
Hocam ozaman bakar kutu acarken anlar -
Bana ürün sıfır gibi geldi kutulaması çok iyiydi :)
Bu akşam kurulum yapılacak inş ona göre geri bildirimlerimi yapıcam :)
-
Tamamdır hocam -
Hocam daha önce web sitesinden almış gibi demiştiniz sanki tam anlamadım webden mi mağazadan mı o fiyata aldınız? Bir de 65 inç mi 55 inç mi?
-
Hocam herkes ürünü hangi şartlarda ve nasıl aldığını merak ediyor. Biraz detay vererek bizi aydınlatırsan çok mutlu olacağız.
-
S95c için 2.0 güncellemesi çıktı beyler bilgi.
Benim gördüğüm bir önceki güncelleme de
parlaklık,canlılık,doygunluk düşürülmüştü neden olduğunu bilmiyorum nitekim yeni 2.0 güncelleme ile bir kaç test yaptım parlaklık nitekim artmış canlılık yine öyle renkler çok daha iyi görünüyor ve uyarlanabilir görüntü daha iyi optimize ediyor şuan için gördüklerim bunlar. -
Dostum ürünü Mediamark tan online dan aldım bende nasıl oldu anlamadım sepete attım indirim yağtı 69 binliradan ve fiyat 46 bine düştü bende hemen alımı yaptım. ürün gelene kadarda geliceğibden çok umudum yoktu ama ürün geldi ve kuruldu sıfır ürün geldi hiçbir sorunuda yok çok şükür.
2 hafta boyunca indirim kovaladım ve denk geldi.
-
Valla acayip bir fiyata almışsınız hayırlı olsun
-
Teşekkürler, samsung kampanyası vardı parakart onada başvurduk bakalım ordan bişeyler çıkacak mı :) -
Parakart kampanyasinda fiziki kart mi geliyor yoksa sanal ininal’a bakiye mi yukleniyor? -
Formda adres doldurtuyor büyük ihtimal fiziksel bir kart gelicek bence.
Ben formu doldurdum tamam kaydınız alındı dedi ondan sonra ses çıkmadı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X