İyi güzel hesaplamışsın da, muhalefet tek bir parti değil ki, AKP %42 oy alsa tek başına iktidar oluyor. AKP %42 oya göbek atar. |
2023 Seçim Sonucu Hesaplamam (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: leftercan1907arkadaş cok doğru söylemiş.çok aileyi görüyorum ak partili anne babaların cocuklarının ak partiyle uzaktan yakından alakası yok davranışları giyinişleri hareketleri davranışları böyle.düşünceleri çağa uygun modern coğu.baya büyük coğunluk.
Alıntıları GösterEn iyi örneği benim hocam :D anne baba amca dayı ne varsa ak partili, kuzenlerimin, ben ve 2 kardeşimin bu durumla alakası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mavikısdinci aileden geldim diyosun sonradan ateist oldum diyosun bu nasıl oluyor ?
bence öyle zannediyosun
herkes doğduğu büyüdüğü ailesi neyse o olur
mesela bir tane örnek gösteremezsin alevi aileden dünyaya gelmiş sonradan sunni olmuş kimse yoktur
Annem babam dindar, ben deistim.
Hayaller Paris gerçekler Türkiye.
muhalefetin üreme hızı << dincilerin üreme hızı
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordMan
Bu mesaj silindi.valla o tür bir senaryoyu hayal etmesi bile korkunç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Why Shyİyi güzel hesaplamışsın da, muhalefet tek bir parti değil ki, AKP %42 oy alsa tek başına iktidar oluyor. AKP %42 oya göbek atar.
başkanlık seçimi için 2. tura kalırsa karşıdaki oyların çoğu yine bir adayda toplanır bence
-
Haziran 2018 de dolar 4.80 di 5 tl yi bile görmemişti erdogan baskan olduktan 2 ay sonra 7 yi gördü ve o olaydan 7 ay sonra belediyeler kaybedildi
Korona sebebiyle bitmedi.2023 de Cumhurbaşkanı olabilir ama mecliste akp koltuk sayısı %30 ları bulabilir.)
-
Anlatmak istediğim 2 katına çıkmasına rağmen halk umursamadı şu an daha 2 katına çıkmadı yakında çıkar ama yine de fark etmez
-
Benimde anlatmak istediğim 2 senede 2 katına çıktıktan sonra seçim olmadı 2014 den 2018 e de 2 katına çıktı ama 4 senede ve işsizlik sorunu bu kadar yoktu nisbeten sorunlar olsa da stanil bi ekonomiydi ama şu an umut yok belediyeler de bu yüzden kaybedildi zaten ve gelen genç seçmenlet malum muhalefet iyi bi aday cıkararorsa olur bu iş ama iktidara gelmekten korkuyorlar ve cok beceriksizler
seçmen anlık olarak değişmez dolar 2018 de secime 2 ay kala hareketlensi yoksa nisana kadar 3.75 3.90 sularıydı ve seçim öncesi gecici bi durum olarak görüldü ama şu an insanların cogu anladı ki bu kur kalıcı şu an 7 nin altını goreceğine toplumun yüzde 70 i inanmıyor ve daha da olumsuz beklentiler var
20 yıldır aynı rüya x y z derken f ler çıktı şimdide.
-
her başlangıcın birde sonu vardır.
ben şahsen kuran kursu yıkmalarından ötürü başlarına ne geleceğini merak ediyorum.
-
chp li değilim ama..demeyi unuttun
Seçime kadar 12-13 olsa yine iyi. Sene sonunu 10 da kapatacak mı kapatmayacak mı belli bile değil.
-
İyi partinin cumhur ittifakına katılması size mantıklı geliyor mu? Madem cumhur ittifakına katılacaklardı neden MHP'den ayrıldılar ki?
Güzel soru. İyi parti neden MHP den ayrıldı? Bu sorunun cevabı ülkedeki pek çok şeyi de açıklar. Olağan kongreden 3 ay sonra neden kongre kararı aldırmaya çalıştılar? Neden kongrede aday olmadılar? Mesela Sinan Ogan da onların yanındaydı, neden İyi partiye katılmadı? O dönemde dönen dolaplar pek çok sorunun da cevabını veriyor aslında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X