< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 2 Kasım 2020; 14:8:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 Seçim Sonucu Hesaplamam (2. sayfa)
-
-
Vay bee. Bu hesabı Devlet BAHÇELİ görmesin. Ben niye daha önce yapmadım bu hesabı diyerek kahrından yataklara düşer mazallah.
Şaka bir yana hesabın doğruluk payı yüksek.
-
Bence 2022 de biter. Can yandı ama hala bu can tende olduğu müddetçe oyum reise diyenler var. 2022 de can çıkarsa, biter bu iş;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç kimse kazanamayacak
Melhame-i Kübra Allah c.c. ün izni ile artık çok yakın tahminimce
dünyaya kimsenin durduramayacağı bir fırtına yaklaşıyor
@mecvr @hamza5806 @RevengeRain @Redeemertr @UserRandomAgency
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProprietorHesaplamanız tamamen yanlış yanlış olmasını şu şekilde kanıtlayabiliriz bir önceki seçim için uygulayın ne kadar yanlış olduğunu göreceksiniz
2014 21.000.871
2018 26.325.188
Rtenin oyu 5.324.317 artmış
Hocam o aralıkta bir kere darbe teşebbüsünü püskürtmüş bir rte var.
Ve
2014 -> akp
2018 -> akp+mhp
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Ehiç kimse kazanamayacak
Hocam ben nükleer sığınak siparişimi geçtim, herkes kendi önlemini alsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: mecvrHocam o aralıkta bir kere darbe teşebbüsünü püskürtmüş bir rte var.
Ve
2014 -> akp
2018 -> akp+mhp
Alıntıları GösterVe orada ekonomi, zamlar vs. bu seviyenin en az 3 kat altındaydı. Alım gücü çok daha yüksekti. Şu an o sahte iyi ekonomi devri kapanalı 1 yıl oluyor. Geçen sene en önemli şehirleri farklarla kaybettiklerini unutmamak lazım.
-
2023te belki akp hdpye yanlıcak akp+hdp olacak belki iyiparti akp ile ittifak kuracak Akp+İyiP olacak yani 2014 te mhp ile ittifak kurulacağı düşünülmüyordu
2018 de ise akp kesin kaybedecek deniliyordu forumlarda
-
dinci aileden geldim diyosun sonradan ateist oldum diyosun bu nasıl oluyor ?
bence öyle zannediyosun
herkes doğduğu büyüdüğü ailesi neyse o olur
mesela bir tane örnek gösteremezsin alevi aileden dünyaya gelmiş sonradan sunni olmuş kimse yoktur
-
2014 te dolar kuru 2-3 tl iken 2018 yılında 5-6 tl yani ekonomik olarak düşüş yine vardı ama halk umursamadı 2. tura bile kalmadan kazandı bir sonraki seçim 2. turla kazanır en fazla
Gerçekleri konuşalım ekonomi bu halkın umurunda değil kur 2 katına çıkmasına rağmen oyları arttı
-
Dokuz seçimdir kaybediyor arkadaşlar, haklısınız..
Bir şeyi anlamadınız, bu ülkede yıllarca sadaka kültürü oturmuş durumda. Suriyelileri sen seçmen kütüğüne ekle bakalım ne oluyor?
Fakir fukara herkes abanacak AKP'ye, söylenenlerin hepsi gidip yine AKP'ye atacak.
Ben de ülke batsın diye AKP'ye atacağım. Makarnanın kilosu 30 lira olmadan içim rahat etmeyecek inanın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mavikısdinci aileden geldim diyosun sonradan ateist oldum diyosun bu nasıl oluyor ?
bence öyle zannediyosun
herkes doğduğu büyüdüğü ailesi neyse o olur
mesela bir tane örnek gösteremezsin alevi aileden dünyaya gelmiş sonradan sunni olmuş kimse yoktur
arkadaş cok doğru söylemiş.çok aileyi görüyorum ak partili anne babaların cocuklarının ak partiyle uzaktan yakından alakası yok davranışları giyinişleri hareketleri davranışları böyle.düşünceleri çağa uygun modern coğu.baya büyük coğunluk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 2 Kasım 2020; 17:32:27 > -
Hesap aşağı yukarı doğru bunlar da onun farkındalar buradakilerin dediklerine bakmayın, üst düzey AKP'liler gemiyi nasıl terk ederizin, 3-5milyon vurup istiflemenin derdindeler.
Şu an akıllarına gelen tek çözüm gençlere çok iyi hitap eden İYİ partiyle birleşmek ama gençlerin neyden nefret ettiğini hala anlayamadılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor2023te belki akp hdpye yanlıcak akp+hdp olacak belki iyiparti akp ile ittifak kuracak Akp+İyiP olacak yani 2014 te mhp ile ittifak kurulacağı düşünülmüyordu
2018 de ise akp kesin kaybedecek deniliyordu forumlarda
Hocam her ihtimal gerçekleşebilir, belirttiğim gibi ben sadece kabaca diğer teorileri katmadan yeni seçmenin etkisini göstermek istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ConcordatoHesap aşağı yukarı doğru bunlar da onun farkındalar buradakilerin dediklerine bakmayın, üst düzey AKP'liler gemiyi nasıl terk ederizin, 3-5milyon vurup istiflemenin derdindeler.
Şu an akıllarına gelen tek çözüm gençlere çok iyi hitap eden İYİ partiyle birleşmek ama gençlerin neyden nefret ettiğini hala anlayamadılar.
Korkuyolar hocam. İyi partinin cumhur ittifakına katılması tarzı büyük olaylar olmazsa %50 yi koklayamazlar bile. En fazla 45 diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: RindamanDokuz seçimdir kaybediyor arkadaşlar, haklısınız..
Bir şeyi anlamadınız, bu ülkede yıllarca sadaka kültürü oturmuş durumda. Suriyelileri sen seçmen kütüğüne ekle bakalım ne oluyor?
Fakir fukara herkes abanacak AKP'ye, söylenenlerin hepsi gidip yine AKP'ye atacak.
Ben de ülke batsın diye AKP'ye atacağım. Makarnanın kilosu 30 lira olmadan içim rahat etmeyecek inanın.
Ülke batsın diye akpye atma fikri benim de aklımdan geçmiyor değil.
Biliyorsun öyle bırakmam onu. (İstikrarı)
Gavura vurur gibi vurucam oyu AKP'ye. Helal olsun reklam arasını bitirdiler.
-
Bu seçimlerde koyunlar olursa ohooooo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizi bulastirmasinlar reis yaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Ehiç kimse kazanamayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Bizi bulastirmasinlar reis ya
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 2 Kasım 2020; 19:59:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X