Şimdi Ara

2023'te IMEI harcı, MTV ve cezalara uygulanacak zam miktarı belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
7
Favori
16.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

artıladım gectim.. ayrıca fiti fiti telefon alıyorlar cepte para yok, oturacak ev yok, gidip iphone kuyruguna giriyorlar... bir de bunların kirada oturup lüks araba satın alıp caka satan tipleri var böylelerine müstahak.. bindirin cep telefonuna vergiyi bindirin arabaya vergiyi alamasınlar..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Kasım 2022; 16:14:23 >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt

IMEI ücreti yurtiçi fiyatlarını da etkiler. Sonuçta hepsi ithal ürün ve kayıt ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Baba parası loading çok konuşmayın yapmayın gerçi şimdi yanmasanız bu neme lazımcılıkla eninde sonunda yaradan sizi yakar yok öyle aldım milletini sırtına binerim en kralı 100sene yaşar sonra hesap günü hadi başka kapıya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D-Assault kullanıcısına yanıt
    Valla hocam herkes ameliyle yargılanacak hesabı Allah a bana değil tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenler düşünsün , helal olsun 1 tane olsun benim olsun, çocuklarıma güzel ahlak akıl ve mantık dolu bol eğitimli gelecek hazırlarım hal yemeden herşeyi de kazanırlar

• crashris kullanıcısına yanıt

böyle gideceksin ucuz ucuz iphoneları yurt dısından getireceksin, ucuz ucuz kullanıp, millete caka satacaksın he mi? yok böyle bir dünya.. yemin ederim bunlar imei kaydına zamı bindirdikce ben burada ciddi zevk alıyorum.. ne yapayım elimde değil.. cok hosuma gidiyor.. zamı bindirsinler 15 k 20 k yapsınlar.. mükemmel.. en ucuz telefon da 50 k olsun.. kesinlikle trol amaclı yazmıyorum hislerim böyle dürüstce söylüyorum..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Kasım 2022; 16:27:42 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Baba parasının arkasına sığınmayacak kadar delikanlıyız çok şükür adam olur çalışır alırım çok şükür alıyorum da 🤣

Bildirsin iphpne alan düşünsün benim iphone um yok karanlığa söveceğinize kalkıp mum yakın, şekil yapıp koyunların alkışını alacağınıza ecdadın rızasını almak daha hayırlı

ecdad iphone mu kullanıyordu? elde kılıc avrupayı fethediyordu.. telefonmus.. gidip sacma sapan elektronik zımbırtılar alıp ortada tilt tilt gezince sanki bir sey oluyor.. almayın hacım.. derdimiz bu değil yani sonucta..

Attığın mesaj sayısına bakılırsa elde tel pc ile boş yapan sensin hadi uzatıp vaktimi çalma

mesele bos yapmak değil elde telefon tilt tilt gezmek böyle masaya oturup iphone cıkartmak yanına araba anahtarı falan koymak.. keske telefonla bos yapsanız.. bu imei olayı bu yüzden hosuma gidiyor..

cepte para yok, ev kira, cocuguna cikolata bile almaz, rızkını telefona yatırır.. onlara tokat gibi iniyor vergiler.. imei kaydı 45 k olsun.. redmi note 11 pro 50 000 TL olsun.. iphone 250 000 TL olsun.. destekliyorum yaparlarsa oy veririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Kasım 2022; 17:30:23 >
  • Türkiye yüzyılında insanları teknolojiyle buluşturmak için hızlı adımlar atılmaya başlanmış!!!

• En son faturalı kayıtlı olarak aldığım telefon mi4'tü, 6 yıl olmuş.

Şimdiki kullandığım telefonu 3550 tl'ye aldım , buna 6000 küsür imei kaydı ödeyeceğim öyle mi?

Çakarım plaka geçerim .

Yüksek harç sebebiyle kayıtsız kullanım sayıları artıyor. Makul ücret yapsan hem daha fazla vergi toplarsın hemde kayıtdışı ticaretin nüne geçersin.

Kuru keçeden süt çıkarmaya uğraşıyorlar ve yine fayda vermeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 3 Kasım 2022; 16:58:33 >
  • Nerdesiniz Omurgasız Maaşlı Ak Troll ler... Hadi gelin Bu Haraç'ı da savunun.
    Haram Zıkkım olsun. Hakkımı helal etmiyorum...

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.