< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023'te IMEI harcı, MTV ve cezalara uygulanacak zam miktarı belli oldu (5. sayfa)
-
-
👏👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halkın anasını ağlat sonra araba yaptık. Ulan bu kadar vergiyi ben alsam yerli uzay roketi yapardım şimdiye. Togg konularında birbirini ağırlayan kör ve sağırlar bu konularda hiç piyasada yok nedense.
-
2023 bi harika dostum.
-
Hiç bir zaman öyle çok ucuza, kolaya ev alınamadı ki. Şimdiki kadar imkansız olmasa da, insanlar 10 sene 20 sene belki 30 sene her şeyinden feragat edip, para tutup, ya emekliliğinde biraz daha rahat edebilmek için ya da çocukları rahat etsin diye aldı.
Asıl problem AÇLIK sınırının bile 8000 e dayandığı ülkede asgari ücretin 5500 olması, dahası emekli maaşının da 3500 olması.
Ev fiyatlarını, kiraları şişirenler de 250.000 dolara vatandaşlık satışı, mülteci, sığınmacı adı altında 10 milyonun sokuluşu. Ülkeye para girsin diye. E bunca insan illaki ev almaya çalışacaktı. Arz talep döngüsünden de fiyatlar arttı. Elin Suriyelisi, Afgan'ı, Bulgarı, Yunanı, Rusu, Ukranyalısı, kapış kapış ev almaya başladı.
Diğer yandan milyarlık büyük şirketlerin milyonlarca liralık vergi borçları da bir kalemde silinerek hediye edilebiliyor. Bunlara ekonomi dayanmaz ki.
Bir kiracısı olan da fakir, hiç evi olmayanda fakir. Esnafta fakir. Fakirler birbirini yiyor. Vatandaşa soruyorsun, esnafta ekstra zam yapıyor diyor. Esnafa soruyorsun benim alışım arttı, bağkurum arttı, kiram arttı diyor. Kiracı olan, 40-50 yaşına kadar sosyal hayat yaşamayıp, dışarıda yemeyip, para tutup ev sahibi olmuş olan ev sahibine kızıyor.
Diğer yandan dün gasonluk yapan tipler 2-3 senede milyonluk arabalara binip, ihaleler alan tiplere dönüşebiliyor.
-
şu sigara ve hız sınırı %50 aşma arasındaki cezalara gerçekten gülüyorum. 2023 yılında bu cezaların yanına keşke bir tane 0 daha eklense çok yetersiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanta -- 3 Kasım 2022; 14:46:34 >
-
az kaldı...
şurada çok değil 7-8 ay sonra halk aksi bir yönde karar alacak...
-
Tamda suan abdden sıkıldım try gerimi donsem diyordum ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikaye belli
ÖLÜMÜ GÖSTERİP SITMAYA RAZI EDECEKLER.
Şimdi %122 diye açıkladılar ama dünya liderimiz buna müdahale edip %80-90 civarına bağlayıp seçmen kitlesini mutlu eder.
Gençler mesaj PARANI VER ile başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 3 Kasım 2022; 15:35:45 > -
sonra neden insanlar kaçak telefonlara yöneliyor ! ya şöyle bir ücretlendirmemi var! ayıp be
-
İmdatttttt
Ulan ne şahlanacağız bee...
Vazelin fiyatları fazla artmadan vazelin stoklayın yoksa çok acıtacak.
-
Siz bu kardeşinize verin yetkiyi ya çok şeyamayın.
-
İmei işi de bitti desene, yok öyle ucuza güzel teknoloji hehe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklenildiği gibi, surpriz yok tabii. Her alanda böyle zamlar olacaktır, hamburgerin tanesi 159 lira olur
enflasyon %85 yersen. enag'a göre uygun ama
-
güzel cok iyi oluyor almasınlar.. destekliyorum 12 000 TL yapın.. muhtesem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 3 Kasım 2022; 16:2:41 > -
hahaha düne kadar konularda toplanan aktroller nedense bugün bir anda ortadan kaybolmuşlar puhahahah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X