Şimdi Ara

2023'te IMEI harcı, MTV ve cezalara uygulanacak zam miktarı belli oldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
7
Favori
16.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşletme maliyetinde pek artış olmadığından dolayı sabitlemişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 zam yapılmalı anca asgari ücrete ne kadar zam yaprsan o kadar yapılmalı

• serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle 3 kuruşa beş köfte, altta kalanın canı çıksın öyle mi, hayat pahalılığı ve enflasyonun çilesini sadece kiracılar çekmemeli, bunu ev sahipleri de paylaşmalıdır, yani makul oranda kira artışı.
    Her 2 taraf bu çileyi paylaşacak ki hak ve adalet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Kasım 2022; 12:48:0 >
  • Çok iyi. Durmak yok devam. Telefon kaydı dünyada başka bir ülkede var mı bu arada. böyle bir HARAÇ var mı

• Elma kullanıcısına yanıt

Aynen öyle , Trafik cezaları hiç caydırıcı değil. En çok trafik cezalarının artması gerekiyor.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

simdi % 25 makul değil.. serbest piyasa ekonomisine aykırı.. kiracılar fitne fücurdan vazgecerse bu sorun cözülür..

• Her sene neden zam geliyor bu kalemlere mantıklı bir açıklaması var mı sadece merak ediyorum. Bu sene kırmızı ışıkta geçmemle seneye geçmem arasında ne fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Green card şart

• Ne zaman Halkın iyiliği için bir şey yapacaklar doğrusu bilmiyorum. insanları aptal yerine koyuyorlar

• 25 Ekim haberi okuyalım;

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada kira fiyatlarındaki yüksek artışın yurttaşları mağdur ettiğini kabul etti. Suçu 'ev sahiplerine' atan Erdoğan, "Fırsatçı ev sahipleri kiracılarına zulmetti" ifadelerini kullandı.

Kendi gibi insaflı olsun ev sahipleri %122 zam yapsınlar. TOGGGGGG

• Archangel Michael kullanıcısına yanıt

Bence insanlari aptal yerine koymuyorlar

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Olayın sebebi aslında basit, ev sahibi enflasyon oranında zam yaparsa asgari kazanan kiracılar evsiz kalır. Sokakta, parklarda yatan adam da daha oy vermez.

Mantığa uygun ya da değil, siyasetçiler o şekilde bakmıyor.

• Bu %25 furyası uzun vadede kiracılar için daha zararlı olacak yalnız.

Bu koşullarda evi boşalan bir daha asla kiraya vermez ya da tahliye taahhütnamesi alır kiraya verirken.

• peki simdi ben oy verir miyim? ev sahipleri azinlik diyeceksin sanirim..  

• Devletin cebinden bir kuruş çıkmadan yapılan köprülerin parası böyle toplanıp 5li çeteye gidecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Millet için yapılan HERŞEYE karşı çıktıkları gibi Osmangazi Köprüsü'ne de karşı çıkmışlardı malüm yobaz kesim.

Geçen bayram Osmangazi Köprüsü'nden arefe günü geçiş garantisinin 2 KATI olan 80 BİN araç geçti.

Siz 80 BİN aracı aşağıdan feribotla karşıya geçirin bakalım eski Türkiye'de nasıl geçireceksiniz, millet tatile gidemezdi 80 BİN aracı feribotla karşıya geçirin bakalım kaç günde geçer hadi matematiği iyi olan hesaplasın bekliyorum

• Amerika'dan XS Max almıştım 170 TL 'ye kaydetmiştim en son  

• Şu mtv, pasaport harcı, imei zamlarına ifrit oluyorum. Benim gelirim 3 5 katı artıyormuki devamlı bu zamlara maruz kalıyoruz. İşin garibi olanlar karşısında yapılacak hiçbir şey yok. Ne bir protesto yapabilirsin, ne de başka bir şey. Zamlar geldikçe yetmedi daha fazla sokun kafasındayım. En büyük duamdır bu duruma sebep olanlardan bir an önce kurtulmak. Yazık bu millete, devletin tek geliri vergi herhalde. Millet nasıl öder diye düşünen yok. Bu imei, yurtdışndan telefon getirme muhabbetlerini yorulan kafa, yapışan yatırım, ayrılan insan gücü yeni nesil projelere, üretime yatırılsa fena mı ama yok!

• Enflasyon kaç ? %85 yerseniz buyrun oturup yiyelim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.