|
2023 Toyota Prius tanıtıldı: Modern tasarım, daha güçlü hibrit sistem
-
-
Toyota tasarım ekibinin başında kim varsa lütfen işten atılsın artık. İlla şirketin başına Elon Musk gibi biri mi gelsin diye bekliyorlar?
-
Ben disini begendim. Hatta bu sefer Toyota’yi cok cesur buldum. Prius zaten en cok satan modellerinden biriydi. Tek hosuma gitmeyen yeri o cirkin direksiyon ve onundeki kadran. Nasil bu kadar kotu yapilabilir olacak is degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel.
Araç konum değiştirmiş sanki. Sportif hibrit olmuş. Tr ye gelse 1.8140hpligini 950bine alırım hemen ama geleceğini, gelse bile o fiyata satılacağını sanmıyorum.
200 hp , 90 km elektrik menzili, bağımsız süspansiyon, sportif tasarım... zaten tüketim ve sorunsuzluk olarak hep çok iyiydi artık bütün kutulara tik atmış.
nerd car olarak yola çıkıp ana akım bir arzu nesnesi olmaya ilerledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 16 Kasım 2022; 12:10:32 > -
Bence tasarım hem iç, hem dış çok iyi olmuş.
-
Bomba gibi araba olmuş.
on farlarin ust kismi haric cok guzel tasarim??
-
direksiyondaki logo biraz ufak olmuş, direksiyonu logo olarak yapabilirlerdi
-
Toyota zaten sorunsuz bir otomobil. Tasarım olarak da iyi. Yeni sistemin 220 beygir güç üretmesi de çok güzel olmuş. Ayrıca tavanda sunulacak güneş panelleri ve menzilin 1250 km olması da aracı 4 4 lük yapmış. Alım gücüm yetse kendi açımdan almak mantıklı olurdu
-
Direksiyonu kamyondan mı aldınız arkadaş ?
-
Menzil 1250km değil. 1 yılda güneş panelinden elde edilebilecek eletrikle 1250km'ye kadar yol alabilir denmiş.
-
Otomobillerin gitgide sıradanlaştığı, keyifsizleştiği bir dönemde böyle sıradışı bir araç yapmış adamlar. Şu tasarımı beğenmiyorsan sorun kesinlikle senin zevklerinde.
-
Toyota'nın tasarımlarini genellikle beğenmem demode bulurum . Ama bu aracın tasarımı kesinlikle güzel olmuş. Bence tasarım konusunda bir sıkıntı yok .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Kasım 2022; 18:0:38 >
Yorumculardan böyle güzel yorum görmek şaşırtıcı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tasarımı gerçekten başarılı olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iğrenç görünüyor
-
önceki nesile göre çağ atlamış tek diyeceğim önceki nesillerden fazla satar bu araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direksiyon kadranı kapatmış görünüyor. Attan mı bakacak, üstten mi bakacak kullanan.
-
yine harikulade gözüküyor. aracın teknik özelliklerine girmiyorum bile zaten. buzul mavi rengine bayıldım. ama türkiyeye gelmeyecek!....
200 hp , 90 km elektrik menzili, bağımsız süspansiyon, sportif tasarım... zaten tüketim ve sorunsuzluk olarak hep çok iyiydi artık bütün kutulara tik atmış. nerd car olarak yola çıkıp ana akım bir arzu nesnesi olmaya ilerledi. |
Bence tasarım hem iç, hem dış çok iyi olmuş.
|
Otomobillerin gitgide sıradanlaştığı, keyifsizleştiği bir dönemde böyle sıradışı bir araç yapmış adamlar. Şu tasarımı beğenmiyorsan sorun kesinlikle senin zevklerinde. |
Toyota'nın tasarımlarini genellikle beğenmem demode bulurum . Ama bu aracın tasarımı kesinlikle güzel olmuş. Bence tasarım konusunda bir sıkıntı yok . |
Benzer içerikler
- spotify ne kadar internet yer
- whatsapp mesaj düzenleme
- evernote ücretli mi
- instagram arka plan beyaz yapma
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X