Hoppel dışında başka birisinin tavsiye konusu açtığını görmedim.Eskiden daha fazla tavsiye konuları açılıyormuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 17 Eylül 2023; 18:4:23 > |
2023 YKS TAVSİYE KONULARININ OLMAMASI

-
-
bana artık insanlar tavsiye konularını umursamıyor gibi geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence de öyle hocam
Tavsiye verebilecek seviyede olan kişiler ''zaten bu zamana kadar birçok tavsiye konusu açılmış ya da benden daha iyi yapanlar açsın'' kafasında olduğu için açmayı gerek duymuyor
Tavsiye alacak seviyede olan kişiler de ''zaten uzun zamandır düzenli ders çalışmış,temeli iyiymiş bu yüzden bana çok bir faydası olmaz'' mentalitesinden dolayı umursamıyor/gerek duymuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 17 Eylül 2023; 20:52:56 > -
Forumu yıl boyu aktif kullanmış ve iyi derece yapan insanlar yok, nismoo35 var ben varım başka çok bilmiyorum.
-
Yani genel olarak bu sınavın tüm olayı çalışmakta. Sürekli birilerinin tavsiyelerini önerilerini dinleye dinleye insan gerçekten zehirleniyor, kendini tatmin ediyor aynı zamanda kandırıyor.
Ben de geçen sene bunlara bakıp duruyordum, onun yerine dümdüz çalışsaydım muhtemelen iyi bir yere atabilirdim kendimi. Bir de kendini en iyi sen bilebilirsin o yüzden başkalarının şu kadar saat çalış, bu kadar soru bankası çöz, pomodoro çalış demesini saçma buluyorum. Zaten sınav senesinde bir insan kendini kesfedememisse iş çok zorlaşıyor. Kendi adıma mezuna kaldığım için mutsuz değil aslında hevesliyim çünkü kendimi öğrendim.
Kendi yolunuzu çizin başkalarının da laflarını dinleyip durup beyninizi bulaniklastirmayin benden tavsiye.
hocam aslında sayısalda birkaç kişi daha var bence.Eşit ağırlıkta da keza aynı şekilde olduğunu düşünüyorum ama haklısınız
-
çok haklısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Eylül 2023; 18:50:28 > -
Eşit ağırlıkta evet var birkaç kişi onları unuttum.
-
Onun haricinde forum öldü zaten moderasyon ekibinin hareketleri yüzünden.
-
öncelikle tavsiye konusu : https://forum.donanimhaber.com/yks-2023-jroptog-genel-analiz--156103744
son olarak da arkadaşa katılıyorum kafayı bulanıklaştırmaya gerek yok linkte verdiğim tavsiye konularına bakın. Çoğu insan yapmadığı şeyleri bile yapmış gibi lanse ediyor internette.
-
hocam sizi unutmuşum kusura bakmayın
-
geçen sene de pek yoktu
yutupta cok tavsiye veren var forumun eski tadı yok o yüzden mi acab
hocam geçen sene sanki biraz daha fazlaydı
-
geçen sene bu vakitlerde açılan konu sayisida fazlaydı.
3,7k yaptım açsam sklemezler
ve herkes bilinçlendi zaten yapılacak şeyler belli konuya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 17 Eylül 2023; 20:32:1 > -
aga aynı seyleri yazıp cizmeye ne gerek var
(useniyom)
hocam 3k oldukça iyi bir sıralama.Ayrıca bu herkes bilinçlendi şeyine de pek inanmıyorum açıkçası
-
sende her şeye üşeniyon
.Sonuçta başarıya giden yolda yapılması gerekenler ne kadar benzer olsa da bazen farklı şeylerde normalden daha da ileriye götürebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 17 Eylül 2023; 20:49:19 > -
Insanların bilinci arttı. Bu sistem 2018 de geldi. O dönemki yks youtube kanal sayısıyla şimdiki arasındaki fark çok fazla. Bir de herkes sisteme alıştı. Hangi tarz sorular gelebilir bunu kestirebiliyor ve daha efektif calisiyor. Gidip de fizikten karaagac cozmuyor kimse. Geometride de karekök tarzı soru cozse bile sınavda boyle sorulmayacagini az cok biliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bence de öyle hocam Tavsiye verebilecek seviyede olan kişiler ''zaten bu zamana kadar birçok tavsiye konusu açılmış ya da benden daha iyi yapanlar açsın'' kafasında olduğu için açmayı gerek duymuyor Tavsiye alacak seviyede olan kişiler de ''zaten uzun zamandır düzenli ders çalışmış,temeli iyiymiş bu yüzden bana çok bir faydası olmaz'' mentalitesinden dolayı umursamıyor/gerek duymuyor |
Onun haricinde forum öldü zaten moderasyon ekibinin hareketleri yüzünden. |
Benzer içerikler
- concor kullananlar yorumları
- l"hospital neden yasak
- hayalet okul
- normal koşullar
- ayt matematik nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X