Şimdi Ara

2024-2025 Beyaz Eşya Set Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yılbaşı gelmeden sıfırdan ev dizme sürecini tamamlamak istiyorum. Açıkçası araştırdıkça kafam oldukça karıştı, markaların birbirine göre avantajları, yurtdışı üretimleri gibi konuların içinden çıkamadım. Hangi markaların hangi ürünleri daha kaliteli veya yurtdışı üretimi bunları nasıl ayırt edebilir tespit edebilirim?

3 parça beyaz eşya ( Buzdolabı, Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi) için 100-120 bin arası bütçem var.

Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, için piyasadaki tüm markalar arasından önereceğiniz en kaliteli ve fiyat/performans ürünler nelerdir?

BSH grubu ürünler her anlamda arçelik/ vestel gibi yerli markalardan daha mı iyidir?

Buzdolabının üstten donduruculu olması, çamaşır makinesinin tercihen 10+ Kg olması dışında kriterim şu an için yok.

• Hocam Bosch ile diğer ürünleri karşılaştırmam açıkçası ama bütçe yetmiyorsa arçelik yerine profilo öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermodynamiker -- 14 Aralık 2024; 23:46:7 >
  • Ben de bu öneride bulunanları anlamıyorum. Kullanıcılar hariç öneride bulunmak saçma.

2x yaparak izleyin

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    #MeyzileDikeyCanlıYayın Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #keşfet #beyazeşya #tavsiye #bilgi #siziniçin
    https://www.youtube.com/live/tzr8MbsLmFg?si=jdq09y2-ok7Its-Q
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.