Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
605
Favori
1.016.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otelleri karistirmisim ben Side olarak baktim,otobandan 8.15 veriyordu. Sizin otel bodrumda galiba oraya normal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam süpermiş 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Hocam sizin rahatlığınız huzurunuz bebeğe de yansıyor. Otel sizi pamuk gibi yapmış ki bebekte huzur bulmuş. Kendimden örnek vereyim gittiğim en alt grup otel granada okurcalardı o kadar dar o kadar sıkıldım ki rafting turu ayarladım. Otelden kaçtım resmen. Ama Titanic belek mesela çıkmak istemedik sıra gelmiyor yapılacaklara. Otel bana ekstra premium hissettiremedikten sonra gitmem daha iyi kafasındayım. İnşallah bu sene iyi bir premium fp gelir. Affetmeyiz hep beraber.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Bence kesinlikle ihtiyaç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    2 gündür Bodrum Selectum colours resorttayiz.4 gece 30k gibi tuttu , etstur üzerinden maximum 9 taksit idi,vade farki yok. Tavsiye ederim , sevgilerle

• seziast S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Müsait olduğunuzda sizin de gözlemlerinizi ve düşüncelerinizi okumayı çok isterim
    İyi tatiller..

• Arkadaşlar barut otelleri kendi sitesinde fiyatları bugün belirledi can yakıyor fiyatlar maşallah 😂 Lara barut 1-6 Haziran=82072₺. 1-6 Ağustos=106339₺. 23-28 Eylül=82072₺

Anda barut didim. 1-6 Haziran=60255₺. 1-6 Ağustos=126297₺. 23-28 Eylül=60255₺

• Speedy95 S kullanıcısına yanıt
    😔

• Speedy95 S kullanıcısına yanıt
    Gün bazlı tutarlılık 0 23-28 eylülle Ekim sonuna kadar fiyat aynı 😁( anda barut )

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah diyelim hep beraber hazırız fırsatları yakalamaya......

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barut paylaşımları için teşekkürler,

Anda Barut’a baktım yorumlarınızı görünce, 23-27 Eylül sadakat indirimiyle 45.790a geliyor, alıp Voyage’a göre iptal etmeyi düşünebilirim…

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Barut 2025 rezervasyonlarını açtı,
    Eylül sonu için Anda bakıyorum, talihsiz bir durum yaşamışsınız, acaba farklı bir zorlukla biz de karşılaşır mıyız diye düşündüm, bir de bebekle ilk tatilde personelle sorun yaşamayı hiç istemem.
    Diğer yandan yeme içme ve hizmet kalitesiyle daha önce sizin de bulunduğunuzu bildiğim Akra Kemer ve Barut Hemera’dan çok farklı, üst düzey olduğunu düşündünüz mü, bu anlamda kalite olarak mesela Akra Kemerden baktığım tarihler 10k üstte Anda Barut’ta, bu kalite bu farka değer şeklinde yorum yapabileceğiniz bir tesis mi sizce?
    Teşekkür ediyorum şimdiden yorumlarınız için…

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Hocam Didim’de Eylül sonu hava riski olur mu peki sizce

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sorun olacağını düşünmüyorum önceki yılların hava durumunu kontrol ettim, ki biz bebekle gitmeyi düşünüyoruz :)
    Ets neden sadece bir kaç Barut oteli açtı anlayamadım hepsini açmadı,
    Yarın Tatilyumu ararım sadakat indirimli fiyattan barutu satacaklar mı diye olmazsa Anda’ya karar verdik gibi

Hocam bende ersin tekin andayı izledim akra ve kameradan üst olduğu belli alakartlar başarılı duruyor

19 Mayıs haftası üzer mi onu düşünüyorum 11bin gecelik 4 gece Bodrum 4 gece Didim dönüş yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 7 Eylül 2024; 23:48:53 >
    Akra Kemer ilk açıldığında sadakat indirimiyle 14-18 Eylül 34 küsüre geliyordu. Anda 23-27 Eylül sadakat indirimiyle 45e gelecek, arada 11 bin fiyat farkı olacak,
    günde kişi başı 1.375 lira fark demek Akra ve Anda arasında,bu farkı maddi olarak çıkarabilecek düzeyde yeyip icemeyecegimizi biliyorum ama bir yerden sonra ödediğin kadar hizmet almak değil de o tesisi deneyimlemek gözüyle gidiyoruz.
    Çünkü ben her şeye çok matematiksel gözle bakıyorum ve böyle bakınca aslında bu paraları tesislerde hiç çıkarmadığımızı bu kadar harcayarak yeyip içmediğimizi biliyorum, keyfine vermiş oluyoruz.
    Ama mesela bu yıl Normda gecesi 1875 liraya geldi kişi başı, bu parayı çıkartabileceğimi, en azından dışarıda tatili bu paradan pahalıya yapacağımı bildiğimden içim rahat, ama seneye için düşündüğümde verilecek tatil paralarını hele alkol de tüketmeyen biri olarak çıkartamayacağımızı bilerek tatile gidiyorum.
    O yüzden ben çocuksuz ve ithal alkol düşünmeyen ya da alkol kullanmayan çok kişilere kesinlikle Barut Andiz öneriyorum.
    Bir yanıyla insan tabii ki kaliteli olsun istiyor tatil ama çok yeyip içmeyen insanlar için o para çıkmıyor.
    Yine de seviyoruz tatili gidiyoruz her yıl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 8 Eylül 2024; 0:5:20 >

Hocam kesinlikle öyle de anda barut peyzaj , alanlar , adventure park vs bunlarda maliyet. Anda açık büfesini izledikten sonra hamera açık büfesini izledim çok çok eski geldi😄 otel yıpranmış hissi geldi

Hocam kesinlikle maliyet tabii ki katılıyorum ve anlıyorum aradaki fiyat farkını.
    Ben kendi adıma düşünüyorum, burada benim kârım ne, ben bu hizmeti kullanıyor muyum? Verdiğim ücret benim aldığım hizmet mi; herkesin alacak olma ihtimaline karşı otelin yapacağı harcamanın eşit bölünmesi mi(cevap bu) ben de almayacağım hizmeti ödemekten yer yer hoşnut olmuyorum.
    Hele artık alkolü bırakmışken ben şu anda almadığım bir hizmeti ödemiş oluyorum ama tabi bir otel alkolde kaliteli olunca çoğu zaman yeme içme hizmet alanlarında da kaliteli olduğundan mecbur yine tercih ediyorum.
    O yüzden hep yazıyorum az ama öz mantığıyla hareket edip daha ekonomik fiyatlara gelen oteller bana daha mantıklı geliyor. Jiva’nın anlık fırsatları, Akra Kemer, Tui Blue Barut Andiz, doğru zamanlarda güzel fiyat veren Tui Blue otelleri bu yüzden benim için mantıklı seçimler. Çünkü biz yıl içinde de yurtiçi yurtdışı gezen bir çiftiz, yılda iki üç tatile de gidince o parayı tek bir otele vermek yerine doğru zamanlarda bölerek planlamak daha akıllıca geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 8 Eylül 2024; 0:7:0 >

• Kasım ara tatil için hala bakınıyorum 4 gece olmak üzere. Gecelik 7.500 TL'yi geçmek istemiyorum, ısıtmalı havuzu olan Antalya otelleri arasında Akra Kemer Akra Sorgun öne çıkıyor ama onları kenarda tutuyorum seçenek olarak.
    Bol ısıtmalı havuzu olan IC Santai Agoda'da 4 gece 28 bin çıkıyor ama otel kendi sitesinde fiyat ya da müsaitlik verniyor, bu durum kafamı kurcalıyor açıkçası. Agoda'da Taksit de olmayışı işin cabası.
    Yine Concorde kendi sitesinde 38 bin çıkarken Agoda'da 30 bin.
    Titanic Lara kendi sitesinde 28 küsür, iyi fiyat ama Titanic kış konseptini baya tırpanlıyor alkollü içkilerin yarısını kaldırıyorlar çok önemli olmasa da yemeklere vs. nasıl etki eder bilemiyorum.
    Kapalı açık ısıtmalı havuzları düzgün başka yer önerisi olan var mı?

• safraney S kullanıcısına yanıt

Kirmanı bende bakıyorum daha önce gittiniz mi yada fikri olan varmı ?

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.