Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
606
Favori
1.016.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, Barut otellerinin yemekleri genel olarak oldukça güzel. Bu yaz gittiğimiz Goia'dan da memnun kaldık. Hemera ve Kemer'den de memnum ayrılmıştık. Anda ise bu otellerle karşılaştırılamayacak kadar büyük bir otel. Açık büfede yemek çeşitliliği daha fazla. Alakart kahvaltı yapabiliyorsunuz. Saat 9.00 gibi gittiğimizde her ikisi de boştu. Öğlen için de yemek yenebilecek çok sayıda yer mevcut. Hepsi şık, yiyecekleri lezzetli, servisleri iyi. Akşam yemeği için alakart rezervasyonu yapmak çok kolay değil ama ana restorandaki yemekler de tatmin edici. Otel çok yeni, tüm restoranlar, pastane oldukça şık. Şezlonglar geniş ve çok rahat. Çocuklarım yaşça büyük olduklarından aquaparkta çok eğlendiler. Kapalı havuzu çok güzel. Tek problem denize girme alanlarının azlığı diyebilirim. İzinler alınmış, Kasım itibariyle bu konuda yoğun olarak çalışılacakmış. Anda Barut'un uygulamasını indirip tüm restoranlardaki sabah, öğle ve akşam yemek menülerini incelemenizi öneririm. Sorun yaşamamış olsaydık otelden çok memnun ayrılacaktık. Kemer'in denizi çok güzel ama yine de aradaki fiyat farkına değeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anda'yi tercih edecekler icin bolgenin genel olarak ruzgarli oldugu bilgisini paylasalim. Mevsimi ona gore tercih etmekte fayda var cunku usutebilir.

Bu arada birkac videoda izledim. Bolge genel olarak taslik oldugu icin peyzaj konusunda zamana ihtiyaci var. Plajla ilgili calisma yapacak olmalari da sevindirici. Onumuzdeki sene icin haziranin ilk yarisi tercih edilebilir duruyor.

Bu arada ekibi genel olarak Antalya'dan transfer etmeye calismislar. Mutfak ekibi Voyage Bodrum'dan gelmis demisti birileri. Ancak sunu unutmamak gerekir ki hizmet konusunda Antalya 12 ay hizmet vermesiyle Ege Bolgesi otellerini cok rahat gececektir. Barut personel memnuniyeti konusunda Antalya'da da ayrisiyor. Anda'da nasil bir yaklasimlari olacak ve bu hizmete nasil yansiyacak merak ediyorum.

Didim'de yazlik olmasa ben bile dusunebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 8 Eylül 2024; 8:20:33 >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Voyagedan gelmiş hocam chef Mustafa olarak videolardan farkettim 😁

Instagram videolarda da farkettim off sezonda hava bozabılır gibi Antalya kadar safe degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 8 Eylül 2024; 8:27:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    2022 yazında sidemarinde konaklamıştık. Çok memun kalmıştık. Baktığınız her yer yeni ve temiz duruyor. Havuzu gayet güzel. Restoranları ayrı güzel. Yiyecek içecek oldukça kaliteliydi. Olumsuz hiçbir şey görmedim. Deniz seviyorsanız o tatmin etmeyecektir.

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ediyorum,

Akra Kemer ve Barut Lara’yı gördükten sonra bir de bu tesisi görmeye niyetlendik gibi, teşekkürler..

• Norm da akşam yemeğide çok çok iyiydi. Fotoğraf çekemedim ama kalamar karides ahtapot kırmızı et tavuk balık çeşitleri yok yoktu. Ve hepsi çok lezzetliydi.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Açık büfede mi akşam yemeği yediniz hocam.

• 2025 sezonunda acilacak yeni otel var mi onlari takip edelim 😃

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Alakart cazip gelmedi. Açık büfe çeşitliliği gayet makul. 3 kişiyiz kişi başı 10euro verip alakarta gitmek gerekecek. Bide biz ne zaman alakart kullansak soluğu açık büfede alıyoruz :) şu kadar geceye alakart ücretsiz olsa bi düşünürdüm belki.

Ayrıca bugün deniz niyetiyle çıktık ama deniz çok hareketliydi. Vazgeçip havuza geldik. Öğleden sonra tekrar şansımızı denicez. Rüzgarla beraber deniz koy olmaktan çıkmıştı vazgeçtik.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam bilgiler için.

• Girişi çekmiştim dün.

Otele giriş sonrası bileklik olayları yok bu arada. O da bi tık kalite hissi veriyor haliyle :)

2024 F/P Otel Fırsatları

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum daha olacak.
    ETS’de açıklamalarda tatil boyunca asistanlık hizmeti olduğu yazıyor. Asistanlık sistemi Voyage’daki gibi 2 ya da 3 belli kişinin tatil boyu sizinle yakından ilgilenmesi, arada sizinle tanışıp tatilinizi değerlendirmesi ve olası bir sorunda bizzat kendilerinin çözüme gitmesi ve sizin adınıza çözüm bulması şeklinde mi ilerliyor yoksa Akra Kemer’deki gibi anonim isimsiz bir şekilde WhatsApp grubunun yönetilmesiyle günlük etkinlik paylaşımı ve tatiliniz nasıl gidiyor’a dair soru sormak şeklinde mi?
    Mesela oda ile ilgili yaşadığınız sorunda sizin için birebir ilgilenen soruna çözüm bulmakta katkı sağlayan, belirli bir şahıs üzerinden ilerleyen bir asistanlık hizmeti var mıydı?

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Selamlar, ben kendi deneyimimi açıklayayım ne whatsapp grubuna alındım ne de etkinlik paylaşımı, ne de otel tanıtımı gibi şeyler oldu. Bilmiyorum belki bir operasyonel karışıklıktan oldu ama, hiçbir şekilde bilgilendirme ya da birebir ilgilenilen bir asistan hizmeti almadım. Sadece odadaki dahili telefondan "PA (Personal Assistant)" butonu ile arayıp ulaşıp kısa bir şey sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 8 Eylül 2024; 10:54:0 >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Sizin konaklamanız hangi tarihlerdeydi?
    Tesisle ilgili yorumlarda Ağustos ayından sonra daha yol aldığına gelişip eksikliklerini giderdiklerine dair otelin cevaplarını okudum misafirlere ama bilemiyorum ne kadar doğru. Bir de hocam pastane nasıldı gözleminiz kadarla, Voyage pastanesiyle yarışır; ya da onu aratmayacak düzeyde mi sizce?

Temmuz ortasıydı hocam benim konaklama. Anda ile tek iyi tecrübem pastanesi ile ilgili olabilir, pastanedeki ürünlerin çeşitliliği ve tatları iyiydi. Kırma çikolataları çok güzeldi. Voyagelardan sadece Voyage Torba'da kaldım onunla kıyaslayabilirim, onla yarışır hatta belki pastane daha iyiydi bile diyebilirim. Daha önce yazdığım incelememin linkini bırakayım, yine sorunuz olursa her zaman elimden geldiğince cevaplarım. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159371777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 8 Eylül 2024; 11:9:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Hocam bir sorum daha olacak.
    ETS’de açıklamalarda tatil boyunca asistanlık hizmeti olduğu yazıyor. Asistanlık sistemi Voyage’daki gibi 2 ya da 3 belli kişinin tatil boyu sizinle yakından ilgilenmesi, arada sizinle tanışıp tatilinizi değerlendirmesi ve olası bir sorunda bizzat kendilerinin çözüme gitmesi ve sizin adınıza çözüm bulması şeklinde mi ilerliyor yoksa Akra Kemer’deki gibi anonim isimsiz bir şekilde WhatsApp grubunun yönetilmesiyle günlük etkinlik paylaşımı ve tatiliniz nasıl gidiyor’a dair soru sormak şeklinde mi?
    Mesela oda ile ilgili yaşadığınız sorunda sizin için birebir ilgilenen soruna çözüm bulmakta katkı sağlayan, belirli bir şahıs üzerinden ilerleyen bir asistanlık hizmeti var mıydı?

Gerçek anlamda asistanlık hizmeti penthouse ve üzeri konaklamalarında veriliyor. Gerçi onun da voyage ın standart hizmetine yaklaşabileceğini düşünmüyorum.

• K.trk K kullanıcısına yanıt
    2025 konusunda yazıldı hocam

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam okudum çok teşekkür ediyorum.
    Voyage Torba diğer seçeneklerim arasında 2025 için,
    Yorumunuzdan anlıyorum ki siz Torba’yı Anda Barut yerine kesinlikle tavsiye edersiniz doğru mu?
    Anda 45 Torba aynı tarihlerde 56 civarına denk gelecekse bizim için, bu konudaki nihai yorumunuzu ve önerinizi kıyaslama şeklinde rica edebilir miyim sizden?
    Teşekkür ederim 😊

Voyage Torba, Voyage Sorgun ve Anda Barut otellerini a dan z ye araştırmış ve bu sene üçünde de konaklamış biri olarak;

Voyage otelleri kruvasanlarında fransız tereyağı, çikolatalarında belçika çikolatası kullanıyorlar, dondurmaları ve pastane ürünleri en kaliteli malzemelerden yapıldığı için tadına doyum olmuyor. Anda barut bu konuda maalesef çok geride, el yapımı çikolataları lezzetli gelmedi, dondurmalarının lezzeti yapay, pastane ürünleri genelde krem şanti ile yapılmış basit lezzetler.

• taran1tula T kullanıcısına yanıt
    Voyage’lardan hangisi daha iyiydi peki size göre? Daha önce Voyage otellerinde kalmadım hiç, kısmetse seneye yaz için düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.