< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (659. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam teşekkürler
Pastane ve çikolata harici diğer konularda da kıyaslamanızı rica edebilir miyim?
Yeme içme hizmet kalitesi gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam :))
Olsun her kriteri konuşuyoruz burada artısıyla eksisiyle.
Benzer fiyatlara en iyi hizmeti veren oteli bulmaya da çalışıyoruz, fiyat performans canavarı otelleri de yakalamaya çalışıyoruz biliyorsunuz.
Siz müsait oldukça Norm güncellemelerinizi heyecanla okumaya devam ediyorum :)
Voyage Torba, Maxx Royal ler gibi üst düzey hizmet veriyor. Fiyatı diğer Voyage lara göre pahalı tabi.
Bütçeye çok bağlı bir durum. Ben eşimle mayıs başında Torba ya gitmeyi tercih etmiştim, çocuklarla da Haziran başında Sorgun a.
-
Ben teşekkür ederim hocam konuya katkılarınızdan ötürü. Ben 2024te iki otele de gitmiş biri olarak 45 Anda ve 56 Torba'yı görsem aynı tarihlerde bütçem el veriyorsa hiç düşünmem Voyage Torba'ya giderim. Anda'ya gittiğim zaman absürt bir fiyatlaması vardı Torba'nın erken almadığım için, Anda da tam o an indirim yapmıştı. Barut otellerinde hiç kalmadım ama Barut grubu yorumları güzel olduğu için neden olmasın diye düşünüp gitmiştim. Kıyaslama olarak tabii gördüğüm yerleri yazayım:
- Diğer arkadaşların da belirttiği gibi ben Voyage Torba'da ne yediysem lezzetliydi. Hiç beğenmedim dediğim bir şey olmadı. Anda'nın şeflerinin de Voyage'dan geldiğini videoda görünce biraz daha iştahlanmıştım ama yok o lezzeti alamadım ben Anda'da. O yüzden yemeklerde Voyage Torba bence daha iyi.
- Temizlik olarak iki otel de iyiydi. Gerek oda temizliği olsun gerek herkese açık lavabolar olsun ama Anda'nın genel lavaboları bir kademe daha temizdi. O yüzden burda Anda daha iyi diyeceğim.
- Pastane dediğim gibi Anda'da tek memnun kaldığım yerdi. Voyage Torba'da da taze waffle çok iyiydi. Anda'nın pastanesinde de kırma çikolatalar. Tercih sizin.
- Ana restoranda çıkan tatlılar ise Voyage Torba direkt önde. Ben çok tatlı seven birisi değilim; ama a la carte restoranda yemek yiyeceğim zaman bile ana restoran uğrayıp tatlı yiyordum Voyage Torba'da. Anda'da bir kere denedim, bir daha yüzüne bakmadım.
- Aquapark iki otelde de kullanmadım yorum yapmayayım.
- Peyzaj olarak Voyage Torba çok üstündü. Ben Voyage Torba'da tatil yaparken yürürken içim açılıyordu. Bazen yürümek için bile yürüyordum. Yeşil alanlar, yürürken burna gelen güzel kokular derken güzel bir deneyim vardı. Anda'da belki biraz da yeni açılması sebebiyle yeşil alan pek yok. Sağdan soldan hortumlar geçiyor, kapalı alan dışında güzel bir koku almadım ama ana binadaki kullanım alanları güzel kokuyordu. Voyage Torba biraz daha yatay mimaride yapılmış, devasa binalardan çok ufak ufak yazlık site şeklindeydi. Burda Voyage Torba bence daha iyi.
- A la carte restoranlarda iki otel de sabahları serpme kahvaltı, öğlenleri snack restoran olarak rezervasyonsuz çalışıyor. Bence burda kahvaltı ve snack kalitesi olarak benzerler. Akşam yemeğinde Voyage Torba benim için çok daha lezzetli olsa da snack ve kahvaltı bence benzerdi a la carte restoranlarda alınan.
- Deniz belki dönemdendir bilmiyorum ama Voyage Torba'da çok daha iyiydi. Biraz daha kademeli derinleşiyordu, deniz zemini çoğunlukla kumdu. Anda'da bir adım atınca iyi bir derinleşme görüyordum ve deniz zemini yer yer büyük taş ve kayalardan oluşuyordu. Torba'da deniz ayakkabısı giymedim ama Anda'da giydim. O yüzden plaj ve deniz olarak Voyage Torba daha iyi bence.
- Otele gelince karşılama, check-in sırasındaki hiçbir şeyle uğraşmama, tatil sırasında gösterilen ilgi alaka Voyage Torba'da çok ama çok üst düzeydeydi Anda'ya göre.
-
-
Detaylı yorumunuz çok faydalı oldu, çok teşekkür ediyorum hocam..
-
Ben otelde odanin yerini herseferinde karıştırıyorum hocam ne cikolatasindan bahsediyorsun sen , ilk gün yanliş kata bile çiktim 🫣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar burdaki tavsiyeler ile botanik platinuma gittik. Otel çok güzel ama denizi bence yok. Çakıl taş plajı derin ve dalgalı deniz hiç bana göre değil.
Bu sene için denizi sığ, dalgasız ve komple kum olan bir yer tercih etmek istiyoruz. Önerilere açığım teşekkürler.
Teşekkürler hocam.
Dostlar antalya bölgesi için 29 ekim döneminde fiyat performans otel önerisi var mı kişi başı 4000 tl altı plajı olan?
-
Tes konuk evi, Ebs konuk evi, ilksan deha otel(dün 1500₺ ye kaldım orda?)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Voyage Torba dan Anda Barut a bu sene önemli transferler olmuş ancak birşeyler eksik kalmış ana büfede.
Torba da kuzu pirzola, jumbo karides,bonfile ve ahtapot çıkarken, Barut ta bunlara rastlamadık. Kebapları ve köfteleri fazla tuzlu ve lezzetsizdi. Kuzu kaburga ve kuzu sırtı lezzetsiz ve kalitesizdi. Sadece antrikot ve steak lerin pişirilmesini sevdim, sulu bırakmışlardı.
Barut un deniz ürünleri lezzetliydi. Kalamar, karides ve deniz tarağı salataları yumuşacıktı. Bir öğlen deniz ürünleri güveç çıktı, tadı damağımızda kaldı. Torba nın mezeleri daha lezzetliydi.
Barut ta et döner fena değildi ancak yanında servis edilen patlıcan salatası aşırı karabiberliydi. Ersin Tekin in videosunda Mustafa chef çok övmüştü bu patlıcan salatasını ama sanırım kendi damak tadına göre yapmış veya hiç tatmamış da olabilir :)
Torba nın yemek yeme yeri daha keyifliydi, Barut ta çalışan sayısı yetersizdi ve büfesi kalabalıktı.
Barut ta fıstıklı baklavaları denemedim ancak bittikçe yeterli miktarda yenilenmiyor gibiydi. Torba da her gün kişiye özel bir tatlı çıkıyordu. Burada yediğim künefeyi ve profiterolü unutamam.
Voyage larda yok diye bir şeyler karşılaşmıyorsunuz, bir şekilde yardımcı oluyorlar. Barut öyle değil, öğlen bir snack e gittik barbekü sosları yokmuş. Ana bardan bir soda almak istedim, barmen önündeki 7 kokteyl bardağını göstererek çok sipariş var onlardan sonra yardımcı olabilirim dedi. Hele pastane çalışanları tam evlere şenlik. Tam dinlemiyorlar bile seni ve laçka bir durum var.
Barut ta bira çeşitleri bol, kokteyller normal. Otel 3 bölümden oluşuyor, bir kaç kokteyli üçünde de farklı yapmışlardı.
Barut ta sabah ücretsiz alacarte a gittik. Menüde dana bratwurst sosis yazmasına rağmen, kalitesiz sosis servis ettiler. Burada da personel eksikliği göze çarptı. Torba da geçen sene kaliteli et sosis verirken, bu sene kalitesize dönmüşlerdi ama menülerinde bu belirtilmişti.
Öğlen ücretsiz alacarte ları bakımından Torba yine çok önde. Barut ta yediğimiz makarna ve burger lerden lezzet almadık. Bir de Voyage ların 24 saat alacarte ları var tabi, çok büyük bir ayrıcalık. Nedense bu sene Torba nın 24 saat alacarte ı zayıf kalmıştı, sorgun unki öne çıkmıştı. Kuzu pirzola dana bonfile ye ulaşım imkanı sınırsızdı :)
Gelelim akşam alacarte larına, o kadar kriterde Voyage Torba öndeyken, Anda Barut otele sadece bu akşam alacarte ları için bile gelmeye değer.
Yorumlarda hep yazılmış alacarte larda yer bulmak imkansız diye, gerçekten zor. Evlilik yıldönümümüz vesilesiyle birkaç alacarte tan faydalanma şansı elde ettik. En kaliteli restoranda ne yiyorsanız burada da aynısını hatta daha iyisini yiyorsunuz. Lezzetler tabaklar mükemmel mükemmel mükemmel.
Torba da öğlen ücretsiz snack neyse akşam ücretli alacarte ta da aynı lezzette şeyler yiyorsunuz.
Çocuk oyun alanı, lunapark gibi aktivitelerde Barut önde. Akşam eğlencelerinde Torba önde.
Barut 3 bölüme ayrılıyor ve otel full olduğunda karma ve aile bölümü aşırı kalabalık. Havuzlar şezlonglar dolu. Çalışan sayısı yine az. Torba da havuzlar daha sakin.
Barut ta deniz kıyısı felaket, tam hazırlık yapılmadan öylesine açılmış. Denizde irili ufaklı taşlar var ve denizi didime göre çok da iyi değil. Torba nın denizi de çok net değil. 2 otelde de rüzgarlı gün sayısı fazlaydı. Barut gelecek seneye deniz kıyısına gerekli düzenlemeleri yapacakmış.
Diğer hassas olduğum konu kahve kalitesi. Voyage Torbada havalı bir kahve alanı var, kendi kahvelerini kendileri öğütüyorlar ama lezzeti bana hitap etmiyor. Anda Barut da Schiller kahve kullanıyorlar ve içmesi gerçekten keyifli benim için. Gloria Serenity de aynı marka kahveyi kullanılıyordu.
Torba da kapalı otopark varmış, oraya çekersiniz demiştim ama takip etmedim sonra. Barut ta üstü kapalı açık ve kapalı otoparklar var. Her iki otelde de arabayı teslim ettikten sonra takibini de yapmanız gerekir, güneşin altına koymamaları için.
Aklıma gelenler bunlar, sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taran1tula -- 8 Eylül 2024; 14:30:13 >
-
Whatsapp'tan hoş geldiniz mesajı atıldı sadece. Bunun dışında tatilimizin nasıl gittiği, bir problem yaşayıp yaşamadığımız hiç sorulmadı. Son gece Penthouse Süit'te konakladık. Süit oda için de farklı bir iletişim şekli olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Green bay
Bodrum park
Granada okurcalar
Rubi platinium 'u ekleyeyim denizi sığ korunaklı , yemek , içecek ve snack kalitesi iyidir, akşamları da eğlencesi boldurquote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJK
Green bay
Bodrum park
Granada okurcalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek olayı deniz olsun denirse eğer bodrum park üzerine tanımam. Ama tek odak denizse :)
Çok teşekkürler. Deniz tek odak değil tabi havuzları da kullanacağız. Daha doğrusu tatil işleri müdürü (2) ne tarafa giderse onun peşindeyiz. 🙂
Botanik platinum un denizine parmak ucumuzu değdiremedik malesef.
O zaman diğer detaylarıda değerlendirip siz karar verin hocam :) isimler belli :)
Zaten bodrumpark ın diğer detayları da iyi olsa herhalde voyage fln halt etmiş derdik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X