< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (661. sayfa)
-
-
Aynen karaman bozkir yolu en dogrusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım da açıldığı gibi almıştım hocam setur dan şimdi baktım 13 kasım da almışım
-
13 kasım da 7 taksit olarak aldım 750 tl kupon kodu vardı sadece onu kullandım hocam
-
Sahil yolu eskiden kötüydü ama yeni yollar ile daha iyi oldu diye düşünüyorum ancak bildiğim kadarıyla Aydıncık civarında ve Anamur- Gazipaşa arasında yol inşaatları halen devam ediyor. Güzergahı kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir. Ayrıca Erdemli-Ayranci - Karaman - Güneysınır - Bozkır - Alacabel - Manavgat - Serik güzergahına bakabilirsiniz. Konya'ya kadar çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Gezmek isterseniz giderken bir yolu dönüşte diğer yolu kullanabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dikkat edilecek konu deniz sıcaklığı, haziran 20 de gitmiştik birkaç yıl önce eşim ve kızım denize çok soğuk diye girmedi, Bodrum park kendine özgü bir otel yemek çeşitliliği az, yemek sırası oluyordu , akşam gösterisi de yok diyebiliriz Rus tatilci de azdı genelde Avrupalıya hitabeden bir otel
-
Sahil Yolunu yakın zamanda kullandım Gazipaşa-Anamur arası harici yol güzel ancak Alanya'da çok fazla trafiğe takıldık girmesi çıkması 1 saati aştı ışık trafik bitmedi.
Araçta çocuk yoksa sahil yolu da kullanılabilir ama arkaya oturacak varsa midesi tutabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noogard -- 9 Eylül 2024; 1:47:34 > -
Hocam en kısa bu yol ama kullandınız mı hiç yine de oradan gitmeyi düşünüyorum ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 2 yaş çocuk var o yüzden sahil yolunu eledim gibi gözüküyor şu an
hocam deniz için diğer tarafa geçseydiniz orası biraz daha durgun oluyor iskelelerden dolayı, gitmediyseniz söyleyeyim dedim.
Bu arada haziranda hiç böyle olduğu bir anı hatırlamıyorum denizin..
-
Dün koyun tamamı böyleydi hocam. Bugün bakalım nasıl olacak?
umarım düzelmiştir, açıkçası ekimde bodrum tarafında gitmeyi düşünen beni biraz da tedirgin etmiştir.
Antalya ya odaklanacağım sanırım..
-
-
Mükemmel duruyor deniz, iyi tatiller hocam.
-
Deniz çarşaf…
Bu şezlongu kapmak için bir çabanız oldu mu hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 9 Eylül 2024; 9:43:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beklenen deniz fotosu buydu :)
şezlonglar dolu mu, haziranda kimse denize gitmiyordu, hoş havuza giden de yoktu :D Okullar açık olduğu için otel boştu :)
-
09:30 civarı sahile indik ve iskelesi kumsalı bomboştu. 3-5 şezlong anca vardı. Şezlong kapma olayı asla yok. En uyuz olduğum olaydır :)
İlginçtir havuzda denizde bomboş. Dolar mı görücez.
En iyisini yapmışınız fiyat şahaneymiş biz geçen aralık sonu gibi incekum aldık 6 gece (26 ağustos 1 eylül için) 48 bine sueno otele yaklaşamaz
otelin ederi benim gözümde 36 deneyimlemiş olduk
büyük konuşmuyorum birdaha otel seçiminde 10-20 fazla verir adam akıllı otele giderim
otelin tek güzel yanı denizi mükemmeldi
müşterileri yıllardır geldiği için aile oteli gibi olmuş müşteri kalitesi de iyiydi ancak o müşteriler daha iyi hizmeti hakediyor
otelin atıllığına üzüldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X