< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (660. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Basa tutturmaya deger guzellikte bir kiyas
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün voyage sorgun’a giriş yaptık. Buraya 2. Gelişimiz ama bir daha sorguna gelmeyiz sanırım bu kayalık muhabbetinden. Daha önce çok takılmamıştık, ama bu sefer çocukla zor oldu.
Bu arada plajda şezlongda yatarken servis yapan çocuk yanlışlıkla başımdan aşağı şampanya döktü😁 neyse takılmadım zaten ama sonrasında hemen yetkili bir abi gelip özür diledi, kıyafetlerinize geldiyse onları temizlettirelim vs. dedi.Yani kaza olabilir ama sonrasındaki tavır daha önemli bence. Onun dışında Plaja yiyecek servisi büyük artı olmuş bu sene. Seneye artık ya Belek ya Torba voyage inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Otelden kış sezonu ile ilgili bilgi alma şansınız olursa güzel olur.
Sorgun ilk defa bu sene kış hizmeti verecek zar atıp denemek için rezervasyon yaptırdım.
İlk rezervasyonlarda gün kısıtı yoktu daha sonra sömestr tatili için 7 gün şartı getirdiler.
Şimdilik açık alan kullanımı yok bilgisi geçiliyor.Açık ısıtmalı havuz yok ama ilerleyen zamanda bu anlamda değişikliğe gitme ihtimali var diye düşünüyorum.
İyi tatiller.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam müsait oldukça yorumlarsanız memnun oluruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi hocam
Çok teşekkür ederim.
Kis sezonu icin olasi yagmur durumlarina karsin ben olsam Voyage Sorgun tercih etmezdim. Otelin sosyal alanlari nispeten kisitli. Gecen senelerde Barut Hemera cok guzel hizmet veriyordu. Oraya bir bakardim.
Oranın fiyatı daha uygundu aslında.
Barut hemera da kışın konakladıysanız bilgi verirseniz sevinirim.
Voyage sorgun ile arasında yaklaşık 3k fark vardı.
Herkese merhaba 1-7 Eylül Sueno Golf Belek tatilimiz sona erdi kısaca yorumlayarak seneye değerlendirmek isteyenler için faydalı olmak dileğiyle yorumlamak gerekirse..
11 gibi otele ulaştık beklemeden odamızı teslim ettiler göl manzaralı oda verdiler setur yetkilisi arkadaşı ilk gün harici görmedik.. 6 gece 55 800 tl ye almıştık f/p olarak iyiydi.
oda temizliği ve minibar günlük olarak yenilendi.. golfte yemek çeşitliliği daha kısıtlı kahvaltıyı genelde golf te yaptık manzarası dolayısıyla diğer öğünleri deluxe te aldık.yemek çeşitliliğini beğenmedim ama aç kalmak mümkün değil tabiki 5 6 çeşit balık 4 5 çeşit et yemeği vardı mangal vs mevcut tatlılar zayıftı pide güzeldi gözleme ler harikaydı sueno meydanı güzel öğle öğünlerini hep orda aldık gayet çeşitli ve yeterliydi 2 kez çocuk için lahmacun yaptı pide bölümündeki arkadaş sağolsun dondurma magnum mini tüm çeşitleri mevcut çerezler badem fındık ve antep fıstıgı biralar şişe kokteyller güzel ama farklı yapan arkadaşlar var alkol fazla kullanmadığım için detaylı yorumlamam zor shuttle için 2 dk dan fazla beklemedik miniclub efsane çocuk çıkarken ağladı gittiğimiz için. Ebru gündeş konseri ve Altay konserleri vardı şansımız ikisindede yanımıza kimse gelmedi rahat rahat izledik verdiğimiz paraya göre güzel bir tatildi geçen seneki Trendy Lara ya göre kıyaslarsam
yemeklerlerde Trendy çok daha iyiydi alkol ve içecek te sueno daha iyiydi
umarım seneye de uygun fiyatlı güzel bir f/p otel bulur ve tatil yapabiliriz ..
-
Hamerada ısıtmalı havuzda var ama voyage voyagedır 😀
Hocam tatili ne zaman ve kaç taksitle aldınız acaba
Seturda ek bir indirim kullandınız mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 8 Eylül 2024; 17:55:32 >
Herkese Merhabalar 16 Eylül giriş 21 Eylül çıkış The x Belek rezervasyonumu yaptırdım . İnş deneyimlerimi buradan siz değerli arkadaşlara paylaşacağım
6 gece sueno için bedava bi fiyat hocam ne zaman almıştınız
Böyle üst seviye otellerde bile sıkıntı oluyor işte. Her şey dahile gitmemek lazım artık. Seneye oda kahvaltı düşünüyoruz sadece. O kadar paraya dışarda ne yesek yine de para artar
Arkadaşlar 11 Eylül de arcanus hotels trendline Side ye giriş yapacağız 4 gece merak eden olursa yorumlayıp fotoğraf çekerim yoksa hiç uğraşmayım çünkü oteli 3 4 defa sordum kimse cevap vermedi, oteli merak eden kimse yok diye düşünüyorum😀
Şimdiden iyi tatiller hocam şimdi soran olmasada 2025 için arayanlar olur mutlaka. Siz müsait oldukça paylaşım yaparsanız çok iyi olur
Lütfen paylaşım yapın hocam, gelecek sezonlar için faydalı olacaktır… şimdiden keyifli tatiller
Bu sene çoğu kişiden geçtide 2025 için mutlaka bilgi bekliyoruz :) olurmu öyle şey :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X