Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
606
Favori
1.016.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okullar başladı eski yoğunluğun 3 te 1 i anca olur iyi tatiller iyi eğlenceler sessiz sakin tatilin tadını çıkarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Otel full ama çok rahat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

Alanya avsallar incekum beldesinin denizi çok güzel hocam , kemer den belekden vs çok daha temiz ve sığ dır. Kayalık olmaz pek.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

mükemmel görünüyor hocam deniz, keyifli tatiller :) paylaşımlarınız için de çok teşekkürler. kısmetse benimde ekim ilk hafta bodrum tatili var umarım deniz şu ana göre çok fark etmez :)

• üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bu güzergahtan Ayrancı - Erdemli yolunda Erdemli yönündeki 75 Km hariç yolculuk ettim, bu güzergah üzerinde genel olarak sıkıntılı olan yollar Erdemli - Ayrancı yolu ile Bozkır - Alacabel arasıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba hocam nasıl geçiyor tatiliniz?
    Fikirleriniz daha net oluşmaya başlamıştır 3. Günde,
    Nasıl buldunuz genel anlamda, olumlu olumsuz gözlemlerinizi paylaşır mısınız rica etsem?

İyi tatiller dilerim..

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Çok detaya inmeden. Çikolata yağ çeşidi vs anlamadan bence kendi adıma fevkalade. Bu otel bi milad oldu. Kaç yıldır tatillere gidiyorum hep f/p araştırıyorum. Kesinlikle 1 numaraya yerleşti. Bu paralara bi daha asla gidemicek olmak üzüyor tabi.

Keşke 7 değil 17 gece alsaydım :) şaka değil bu arada :) yine çok çok uygun bi tatil olurdu.

Denizide çok çok iyi. Zemini full kayalık onu belirteyim. İskelelerin uç kısımlarıda hep kayalık. Ama tertemiz. Tabi derinde olunca bi zararıda olmuyor. Yinede iskeleden atlama olayı tırstırıyor :)

Yüzme keyfi o biçim.

Saat 10 dan sonra heryer doldu sahilde. Arkalarda fln boşluk var.

Olumsuz diyebileceğim hiçbişey yok. Ve çok samimiyim :)

Yarın yağışlı gösteriyor bakalım nası bi gün olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 9 Eylül 2024; 12:21:19 >
  • Arkadaşlar 2-9 eylül tarihleri arasında port nature daydım. Şuan çıkış yapıyorum. Kısa bir değerlendirme yapayım; geçen sene akka alinda daydım, yeme, içme bakmından akkadan en az 2 gömlek üstün bir otel. Tadıp beğenmediğim herhangibirşey yok diyebilirim.

Hem sizin adınıza hem kendi adımıza çok sevindim yorumlarınıza.En azından seneye için %5 sadakat indirimi cepte bizler için.
    Deniz ayakkabısı şart oldu o zaman alalım yanımıza.
    Yarın ve çarşamba biraz bulutlu ve hafif yağışlı gösteriyor ama çabuk değisir hava orada sıkmayın canınızı.
    Hocam akşam hiç canlı müzik falan yok değil mi sadece dj müzik sanırım.
    Tekrardan keyfiniz daim güneşiniz bol olsun

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Yemeği sahilde çözelim dedik.

Deniz ayakkabısı şart. Mutlaka olsun yanınızda. İskelenin uçlarında bile kayalar var. Balıklama atlamak çok riskli. Aman diyim. Denize doğru en sağ iskelenin dibi en kumlu alan.

Dj e kalamıyoruz ama canlı müzik yok. Hiçbiyerde görmedim duymadım. Dj sahilde kurulan alanda hizmet veriyor. Deniz suyu havuzun orda. Biz o saatlere çocuktan dolayı kalamıyoruz.

Bu oteli seneye %5 sadakat fln kurtarmaz hocam. En düşük odayı 100k bekliyorum o da en iyi ihtimalle.

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 9 Eylül 2024; 13:26:36 >

Yorumlarınız ve fotoğraflar için çok teşekkürler. O zaman ben can alıcı soruyu soruyorum: bu sene Eylül sonu 5 gün için 90bin civarı çıkıyor 2 yetişkin. Sizce değer mi? :) Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam buna ben yorum yapmasam :)

7 geceye 50k vermiş biri olarak bana her haliyle yüksek gelir o fiyat.

Diğer kaliteli otelleri deneyimlemiş arkadaşlar kıyaslasın bence. Bu paraya belki voyage maxx vs oluyodur.

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam 90k eder diyebilmemiz için premium diğer alternatiflerin de 90k ve üzeri olması gerekir.
    Örneğin

*Titanic Lara 78k
    *Vogue 76k
    *Liberty Lykia 75k
    *Cornelia Diamond 71k
    *Rixos Sungate 63k
    *Adam & Eve 66.5
    *Sueno Deluxe 69.5k (6 gece)

**Yani evet iyi hoş güzel otel Norm ama artık fiyat anlamında cazibesi yok 65-70 üstü köpüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 9 Eylül 2024; 14:6:16 >

hangi otel bu acaba

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim norm bodrum.

tesekkur ederim bodrum yalıkavak tarzı bir denizi mi var baya memnun kalmıstık

Hocam çok sevindim memnun kalmanıza :)
    Bizi de mutlu ediyor tabi bu güzel yorumlarınız:)
    İçeceklerin yiyeceklerin geç gelmesi, unutulması, 30 dk 40 dk servis bekledik gibi aksaklıklara dair yorumlarla ilgili sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu?
    Yiyecek içecekte servis hızı ve personelin hizmeti sizce nasıl?

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Yalıkavakta kalmışmıydım hatırlamadığımdan bişey diyemiyorum. Ama denizi durgunken çok çok iyi diyebilirim. Ama tekrar ediyim bi bodrum park yalıçiftlik değil. Bi akyarlar değil. Ama çok çok iyi yinede :)

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Havuzda zaten patenle dolaşıyolar. İçecek yiyecek geç gelmesi diye bişey zaten yok. Geç geldi dediğin olayda kişiye göre değişir ama az önce resmini attığım yiyecekler 10dk içinde geldi. Pişme durumu olmayanlar anında geliyor zaten meyve içecek tatlı vs

Diyorum ya rahatsız eden hiçbişey yaşamadım. Ama 2dk da gelsin beklentisi olan geç geldi der illaki. Biz keyif almaya bakıyoruz basit şeylere takılmadan. Maaşallah diyerek devam :)

Bu arada antrikot efsaneydi. Yumuşacık. Çiğnemeden yut :)

Zaten bir yemek 10 dakikadan önce geliyorsa pişirilmez ısıtılmış olur 10-15 dk a la carte için normal bir süre,
    Googledaki Bazı yorumların abartılı olduğunu anlıyorum sizin yorumlarınızı içeriden biri olarak daha güvenilir buluyorum.
    Çok sevindim hocam, iyi ki almışız :)

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.