Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maximum Black kart dediğimiz Platinum mu bana bu karttan çıkartılmış ama bir avantajı falan var mı anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştırıyor hocam. Her gün başvuru yaptım. Kart verdiler limit vermediler. Her gün limit başvurusu yaptım. Tam kart kapanacakken 250k verdiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Platinum değil sanırım, Maximiles Black olması lazım. Maximiles Black aidatı yüksek bir kart, buna karşın havaalanı otoparklarında seyahatlerde avantajları var, yüksek tutarlı restoran ödemelerinde indirim vs. yapıyor.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Hocam mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim tavsiye için

• engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam dediğiniz yolu kullanacağım güncelleme yaparım kullanınca

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Aynı tarihler için mi 100 k fiyat belirlediniz bu otel için?

• firatbjk kullanıcısına yanıt
    Otel için değil. Gelecek sene benim için psikolojik sınır diyelim.

• Geçtiğimiz hafta Nirvana Dolce Vita konaklamamızı tamamladık, olumlu olumsuz objektif olarak deneyimlerimi anlatmaya çalışacağım.

-       Biz club odada konakladık, burası ana binanın dışarısında biraz daha uzak bir konumda yer alıyor. Odaların metrekaresi çok büyük ve kilitli valiz odasının olması bizi çok memnun etti. Ancak gün içerisinde sürekli odaya git-gel yapacaklar için veya çocuklu aileler için can sıkıcı olabilir. Biz yürümeyi sevdiğimiz için dert etmedik. Odadaki buklet ürünleri L'occitane marka. Temizlik, minibar dolumu, klima vs. biz hiçbir sıkıntı yaşamadık.

-       Yemekler genel olarak üst düzeydi. Kahvaltıda peynir şarküteri ürünleri görevliler tarafından camekan arkasından servis ediliyor, bu benim hoşuma giden bir uygulama ama bazıları sevmeyebilir. Portakal suyu taze olarak sıkılıp servis ediliyor. Yemeklerde çeşitlilik oldukça iyi, istiridye, ahtapot, kalamar, karides, antrikot vb. üst düzey ürünler de servis ediliyor. Tatlı olarak yine fıstık sarma, katmer aklınıza gelebilecek tüm tatlılar mevcuttu. Açık büfe dışında 7/24 çalışan Alacarte restoran da mevcut, biz öğle yemeklerini burada yedik gayet tatminkar bir menüsü var biz çok memnun kaldık. Sınıfta kalan konu ise Fransız Ala Carte restoranı oldu, yemekler ana restoranın çok gerisindeydi. Özellikle tatlılar sıradan bir cafe tatlısı gibiydi tek kaşık alıp bıraktık. Ücretli Ala Carte restoranları 40-50€ arasında değişiyor, bence çok yüksek bir rakam. Ana restoran çok başarılı olduğu için sadece ücretsiz olan hakkımızı kullandık o da dediğim gibi hayal kırıklığı yarattı. Yine havuz etrafında snack ve burger restoranlarını da bulunuyor biz çok tercih etmedik ama oldukça kalabalıktı. İçecek konusunda ise hiçbir sıkıntı yaşamadık tüm içecekler tüm barlarda mevcuttu. Barmen arkadaşların eğitimi genel olarak iyiydi kokteyller belli bir standartta yapıldı hep. Sıcak kuruyemiş servisi mevcut, cipsler vasattı. Tesiste Starbucks ve Nespresso Standının olması da olumluydu.

-       Otel Tekirovanın sonunda yer aldığı için yarı koy şeklinde bir denizi var bu yüzden günün çoğu zamanı dalgasız olduğunu söyleyebilirim. Balıklarla birlikte yüzebiliyorsunuz gerçekten çok berrak tertemiz bir su var. Otelle ilgili bizi en çok memnun eden konu bu oldu, deniz bizden tam puan aldı. Havuzları kullanmadık bu yüzden yorum yapamıyorum. Can sıkıcı konu ise şezlong kapmaca durumu. Sabah 7-8 gibi şezlong kapmacalar başlıyor. İskeledeki çok sınırlı sayıdaki şezlonglarda ise hiçbir zaman yer bulamadık, görevlilere sorduğumda sabah 5.30-6.00 gibi misafirlerin tişört vs.bıraktıklarını söyledi. Çoğu kişi zaten elinde 5-6 havluyla hem denize hem havuza havlu atıyor.

-       Personel sayısı genel olarak az. Bizim kaldığımız tarihte otel tam kapasiteydi ve personel çoğu işe ancak yetişebiliyordu. Servis personeli göz teması kurmaktan kaçınıyor boş birini çevirmek için baya bir süre bakınmanız gerekiyor. Akşam yemeklerinde önceki misafirlerden kalan masaların temizliği çoğu zaman ihmal edilmişti. Personel çağırtıp temizletmek servisleri açtırmak derken ciddi bir zaman geçiriyorsunuz. Personel sayısı mutlaka arttırılmalı.

-       Cosmos Moonlight katamaran deneyimi çok başarılıydı. Sabah 9 gibi katamaran iskeleden yol alıp Çıralı plajına doğru gidiyor bu esnada kahvaltı servisi yapılıyor. Bir saat yüzme için durduktan sonra öğle yemeği servisi yapılıyor. Aynı zamanda katlarda barlar da aktif. Cosmos Moonglight’da görev yapan personel çok daha kalifiyeydi keşke tüm otelde de aynı personel kalitesi sağlanmış olsaydı.

-       Asistan hizmeti hiçbir işe yaramıyor. Alacarte ve Cosmos rezervasyonlarını asistanlar aracılığı Whatsapp’dan iletişime geçerek yapabileceğimiz söylenmişti ama bu asistan arkadaşlar o kadar eğitimsiz ki oteldeki genel işleyişi dahi bilmiyorlar, bu yüzden kendi işinizi lobideki deskten kendiniz halletmek en doğrusu. Asistanlar aracılığı ile oteldeki eventler hakkında bilgi verileceği de söylenmişti ancak tatilimiz sürecinde herhangi bir bilgilendirme almadık. Sırf laf olsun diye olan bir hizmet yani. Aynı şekilde Etstur görevlisi de çok ilgisizdi memnun kalmadık.

-       Akşam organizasyonları ve iskele partileri başarılıydı, ancak gün içerisinde daha fazla event olabilirdi. Akşam organizasyonları tamamen yabancı turiste yönelik. Konaklamamız sürecince tek bir Türkçe şarkı duymadık. En azından bir Tarkan bekliyor insan 😊

-        Müşteri profili iyi düzeydeydi, gurbetçi hiç görmedim. Yabancılar genellikle Rus ağırlıklıydı. Herhangi bir taşkınlık, gereksiz gürültü patırtı hiç görmedim herkes birbirine saygılıydı

Aklıma gelenler bunlar, sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım.

• noogard kullanıcısına yanıt
    İyimiş hocam verdiğiniz bilgilere göre benim Rubi platinum tatilime benzer geçmiş peki sizce

Aynı fiyatta voyage sorgun mu dolce mi aynı fiyata açmışlardı

Dolce Deniz’iyle üstün

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Ne yaptınız Ergun kaptan ile mi çıktınız, nasıl geçti. Dennis Boat eskiden Kaş liman kalkışlıydı şimdi Demre ye taşınmış. Avantajı gezilen koylara yakın olduğu için koylarda yüzme için daha fazla vakti oluyor. Kaleköy de diğer turlar 1 saat kalır iken Dennis 1,5 saat süre veriyor, öğle yemeği de restoran da. Fiyat avantajı da var kişi başı 1k. Otopark günlük 50 tl. Oturacağınız yeri kendiniz seçiyorsunuz. Ergun kaptan da ise fiyat 1,5 k. Kaştan kalktığı için sabahın köründe arabayla 45 km yol tepmiyorsunuz. Ama önceden yer seçemiyorsunuz galiba. Yerleri geliş sırasına göre veriyorlar tam bilmiyorum. Sizin tecrübeniz nasıl oldu, henüz karar veremedim.

Bilgiler için teşekkürler hocam. 2025 için beklediğim otellerden biri

• Son günlerde Çeşmeye giden veya giden tanıdığı olan var mı,deniz sıcaklığı nasıl şu an ısınmış m artık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 10 Eylül 2024; 8:7:57 >
    Cosmos Moonlight tatili farklı bir boyuta taşımış gibi gözüküyor. Seneye de umarım ücretsiz olur. Açılış fiyatını merakla beklediğim otellerden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Normalde çocuklar karismasa sahil yolunu kullanıyorum virajlı bir yol oldugundan dolayı dikkatin dağılması pek mümkün olmuyor 😊 dediğim gibi çocukların migdelerinin bulanmasindan dolayı mecburen Konya yolunu kullanmak zorunda kalıyorum sahil yolu ne kadar kısa olsada hız yapamadiginizdan dolayı aynı saatte varıyorum konya yolundan gittiğimde sahil yolunun çalışmalarıda %70 oranında bittmis sanırım 2 ay önce bir yakinim kullandı o yolu🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 eylül haftası için Club Marco Polo için rezervasyon yaptırdım sonunda karar verip.İzlenimlerimi yazarım burayada.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Voyage Sorgun hizmet kalitesi olarak daha öndedir, Ala Carte restoranları da çok iyi diye duymuştum ancak denizi baya kayalıkmış. Önceliğiniz deniz ise Nirvana, ama çoğunlukla havuzda takılıyorsanız şezlonga içeceğim gelsin keyfime bakayım diyorsanız Voyage daha iyi olur. Nirvana'da personel şezlonglara servise yetişemiyordu mesela hizmet açısından aksayan yerler oldu.

• smt_85 kullanıcısına yanıt
    Bizimde uzun zamandır aklımızda olan bir otel ama denizinden emin olamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum deniz ağırlıklı.

Hocam birde beni en çok soğutan inceleme videolarında işte bu bira var ama villa müşterisine işte burda alakart var ama villa müşterisine deniz yanı lüks alanlar var ama villa müşterisine bu kadar çok ayırması hoşuma gitmemişti

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Yiyecek içecek kısmında ayrım var mı ben denk gelmedim. İstediğim içecekler her zaman servis edildi barların hepsinde menü var konsepte dahil içecekler orada yazıyor, orada da bir ayrım yok benim gördüğüm.

Sahil zaten çok uzun, bir kısım Cabanalar villa müşterilerine ayrılmış. Ben bu durumu çok umursamadım ama dediğiniz doğru.

• 3 gündür voyage sorgundayım en son 8 yıl önce gelmiştim. O zamanda memnun ayrılmıştım şu anda her şey yolunda.
    Önceliği deniz olanlara kesinlikle tavsiye etmem sabah 8 dede deniz dalgalı ve bulanık, akşam 17 dede. Su sıcaklığı çok yüksek.
    Yeme içme kalitesi ve genel olarak hizmet kalitesi oldukça iyi.
    Kuzu pirzola, Dana bonfile gibi diğer otellerde pekte göremediğim yemekler devamlı elinizin altında.
    Kokteylleri oldukça güzel.Pastanedeki ürünlere bayıldım.
    Genel değerlendirmemde titanic bodrumun gerisinde, bir önceki yıl konakladığım nirvana dolce vitanın önünde yer alır.

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.